2000 полицаи ще охраняват протестите в страната

Половината от тях в София, има сигнали за провокации
Обновена: 18 ное 2018 12:14 | 18 ное 2018 12:01, Александър Попов
306
2000 полицаи ще охраняват протестите в страната
Снимка: Булфото, архив

Около 2000 полицаи са ангажирани с охраната на протестите в цялата страна, каза директорът на "Национална полиция" Христо Терзийски. Той уточни, че 1000 от тях ще са в София.

В следобедните часове се очаква влошаване на пътната обстановка.

Вътрешният министър Младен Маринов коментира, че в момента има събрали се протестиращи шофьори в Пловдив и Благоевград. Очаква се в София да дойдат протестиращи от Пазарджик и Перник. Както за всеки протест, така и за този има сигнали за провокации.

Младен Маринов и Христо Терзийски, заедно с директора на столичната полиция и председателя на ДАНС, присъстваха на панихида в храм-паметника "Св. Александър Невски" по повод Световния ден за възпоминание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

От МВР ще разположат и екипи на Пътна полиция на входовете на градовете заради очакваните автошествия в неделния ден. Край София и други големи градове ще има и допълнителни екипи на жандармерията.

От Пътна полиция имат готовност да осигурят обходни маршрути в районите на протестните шествия.

Пред парламента и Министерския съвет ще има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
5
 
1
 
! Отговори
До 88 преди 5 години
Не се натискай за толкова, бъди доволен на сигурната захранка от Вожда!
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка на престъпното правителство!
75
1
 
19
 
! Отговори
До 72 преди 5 години
Я не се прави на важен. Правителството определя от колко почва минималната заплата, която в България е най-ниска. Каква икономика виждаш в България?Само мутри с хотели и измислени фирми дето правят всичко възможно да не плащат. Само дето не останаха българи в тая държава да работят. Тия които се борят-протестират. Не се ли промени положението всеки се изнася. Българинът НЕ е глуп*ав. НЕ знам с каква наглост пишеш какво се разбира под,, доходи ". Щом се вдигат горивата скачат и битовите сметки.
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам бизнесмени и плеймейтки на протеста
73
4
 
12
 
! Отговори
3 г. замразена МРЗ! преди 5 години
До Анонимен 72Г-н Гербер, 3 години държахте МРЗ замразена. Като как? Нали държавата не влияе на доходите?Защо ГЕРБ държаха замразена МРЗ три години?Сега тя щеше да е 560+150лв=710 лв. При добра воля, каквато нямат управляващите, МРЗ можеше да е и много над 710 лв. А СРЗ много над 1500лв.
72
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБе, то много вдигало самочувствитето да получаваш плюсове. Я да пробвам и аз - Бойко е много ***, ГЕРБ са крадци, искам мининална заплата 5000 евро, без данъци, безплатен мерцедес на всеки (може и хиликоптер, че не се стои в задръстванията).Муахаахах
71
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тази държава трябва да има революция .
70
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНищо не налагам, казвам си мнението....Пък и ми е все тая какво мнение имаш ти за мен, аз политически амбиции нямам, хахааха.
69
1
 
17
 
! Отговори
Да намалят преди 5 години
Да намалят безобразните цени на ток, защо ме принуждават да купувам скъп ток от фото и перки, къде е евтиният ток от Козлудуй и ТЕЦ 2 - това ли ви е пазарната икономика? Това е грабеж.Да направят поносима Сградна инсталация - Решение ЕС и ВАС, че не се изчислява правилно - нов грабеж.Намаляне на цени парно - газ цената е по-ниска от 2015, а плащаме с 200 лв. по-скъпо парно - грабеж.Вода стотинки, а ни е плащаме левовеХляб - 35 ст., печалба за търговеца, къде се е видяло по света 300% печалба
68
7
 
10
 
! Отговори
истински българин преди 5 години
и аз също протестирам....в къщи пия си ракийка със салатка след това тропам по масата влизам във фейсбук и там правя революции и въстания като споделям клипове,после пиша във форумите и показвам колко съм велик скрит зад компютъра и "анонимността"си,на 5 ракии със мезе големи революции и протести правя на маса...аз съм си добре какво ме интересува че другия е зле...това съм аз един ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.....апропо хайде слагайте минуси защото това не е вярно!и вярвайте на коментарите на троловете!
67
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега е времето на Радев да взема властта и да обяви България за президенстка република.
66
4
 
20
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Власта урежда само себе си,за добър и охолен живот.Народеца,кучета го...яли.За това протестите са повсеместни и ще се увеличават.Тиквунски трябва да се маха,нови избори,или военно положение.Стопиране на всички...екстри за власта.Милиони си раздадоха за премиални на фона на народната мизерия:безмерна...герберска наглост.
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Общо с полицаите 2500
64
2
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Крадливи комунисти строят Бг капитализма.Всички виждате резултата.
63
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в Китай правителството вдига доходите.
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 63Аз пък останах с впечатлението, че ти не си много умен, щом налагаш твоята гледна точка, която пък те разкрива като човек с много високо мнение за себе си. Но не споделих мнението си за теб ДО СЕГА. Това е разликата между умния и елементарния индивид.Нали знаеш, че плюенето по другите не те прави умен, красив и възвишен.
61
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи "да вдигнел доходите"? Колко десетилетия още трябва да минат, за да разберете елеметарните принципи на икономиката? Не е работа на правителстовото да ви вдига заплатата. Ако мислите, че вземате малко, говорете с шефа си. Ако ви отсвири, намерете си друга работа, пазара е свободен.Не се научи Бай ***, че не Бойко или Корнелия трябва да му вдигнат заплатката.
60
2
 
10
 
! Отговори
До 67 професор преди 5 години
Хахахаха....виждаш ли като пропуснеш и един хап само какви глупости вършиш...затваряй се в панелката и дръж блистера в ръка...
59
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквам правителството да подаде оставка.
58
20
 
4
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Бойко, не се предавай народа е зад теб и те подкрепя. Само Герб да живее Генерала!