2000 полицаи ще охраняват протестите в страната

Половината от тях в София, има сигнали за провокации
Обновена: 18 ное 2018 12:14 | 18 ное 2018 12:01, Александър Попов
306
2000 полицаи ще охраняват протестите в страната
Снимка: Булфото, архив

Около 2000 полицаи са ангажирани с охраната на протестите в цялата страна, каза директорът на "Национална полиция" Христо Терзийски. Той уточни, че 1000 от тях ще са в София.

В следобедните часове се очаква влошаване на пътната обстановка.

Вътрешният министър Младен Маринов коментира, че в момента има събрали се протестиращи шофьори в Пловдив и Благоевград. Очаква се в София да дойдат протестиращи от Пазарджик и Перник. Както за всеки протест, така и за този има сигнали за провокации.

Младен Маринов и Христо Терзийски, заедно с директора на столичната полиция и председателя на ДАНС, присъстваха на панихида в храм-паметника "Св. Александър Невски" по повод Световния ден за възпоминание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

От МВР ще разположат и екипи на Пътна полиция на входовете на градовете заради очакваните автошествия в неделния ден. Край София и други големи градове ще има и допълнителни екипи на жандармерията.

От Пътна полиция имат готовност да осигурят обходни маршрути в районите на протестните шествия.

Пред парламента и Министерския съвет ще има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
22
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До Анонимен За каква икономика говорите!? Може би качествено строителство,храни,облекло?Според статистиката няма безработица,но работещ с 800лв. смятам, че си е направо безработен!Няма престъпност,на хората им стигат заплатите,управляват ни образовани и честни хора!Ако на Вас Ви харесва да живеете така/ може да направите забележка на някои самозабравил се индивид-влака София- Ихтиман/ на повечето хора не им допада,ето затова протестираме!
56
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОСТАВКА, долни нагляри.Некадърни и крадливи.
55
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 23Никого не обиждам, казвам си мненито. До този момент от интервютата на протестиращите не оставам с впечатлението, че са много умни. Напротив, голяма част от тях все още чакат бай Тошо да им даде пари...Оня ден един беше казал, че искал минимална 750 евро. Сам си прави изводите.
54
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 46Образа на средностатистическия българин е леко грозноват мъж с бръсната глава и шкембе.
53
9
 
2
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 5 години
Следваштото правиталство ште е ГЕРБ И ДЕПЕСЕ
52
2
 
24
 
! Отговори
слуги! преди 5 години
Цялото герберски тролство скочило на амбразурата като пръв Матросов да брани статуквото. За да не загуби мързеливата си държавна службичка с бонуси до пенсия. Службогонци и продажници! Готови и майка си да продадат, само и само да бъдат на държавна хранилка.
51
9
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 5 години
По 10 полицая на протестиращ.
50
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целта на полицията е да спре протестиращите да нахлуят в парламента и да вземат властта. Ако имахме армия можеше да се намеси на страната на протестиращите и правителството да падне.
49
23
 
4
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Изтървем ли Бойко, изтървали сме България. Ако Герб падне от власт това ще бъде краят на 1300 годишната ни държава. Затова нека подкрепим големия Патриот и Родолюбец Генерал Бойко Борисов. Страната е в подем. Комунистите нека си стачкуват.
48
1
 
21
 
! Отговори
пропаганда! преди 5 години
До Анонимен 46В 1 правова държава на теб биха ти потърсили наказателна отговорност за внушения, че група хора, упражняващи правото си на протест, ги представяш в социалните медии като престъпници, готови да извършат насилие и побой с бухалки.Но в Бг, която не е демократична страна, хора като теб даже получават възнаграждение за отправяне на такива внушения. НАСАЖДАНЕ НА СТРАХ И ОМРАЗА.
47
1
 
10
 
! Отговори
До 49 преди 5 години
Ти глух ли си, някой по долу ти отговори плащането е колкото в Франция.
46
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
герб и мутрата хвърля тежко въоръжени полицай и жандарми срещу народа си. Позорище е бойко, тва е позор баце, отвратително
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
46 Ти определено си от "нормалните" на хранилка!
44
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А колко плащат на тия протести?
43
2
 
25
 
! Отговори
До ВИНАГИ ГЕРБ преди 5 години
ГЕРБ или по-точно партия е на Гроб е на власт само защото фалшифицира изборите. Помним и случая с отпечатаните фалшивите бюлетини. Да не мислиш, че българинът е гл%упав или не помни? Това с мандатите всеки път го копираш. Помним как на Орешарски крещяхте оставка, защото не харесвате Пеевски. Да си беше отишъл само Пеевски. Орешарски нямаше вина. Ти си от платените гербаджии.
42
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма част от протестиращите всъщност са криминални престъпници. Видно е от репортажите с просто око - бръснати глави, камуфлажи и анцузи. Липсват им само бухалките да бият нормалните хора, но мисля, че и на това са готови.
41
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тия мантри че, Герб били по малкото зло,докога трябва да търпиме такова нагло крадене и рекет в името на по малкото "зло"
40
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целта на БСП е най-малкото да има предсрочни избори, за да може чрез служебното правителство да крадат. Помним случая с Грипените как искаха да заявят самолети за 3 млрд лева без никакво обществено обсъждане.Добре, че после ГЕРБ дойдоха на власт и спряха сделката.Ето затова ГЕРБ е по-добрият вариант от БСП.
39
31
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
На всичките протестиращи трябва да има набият по една глоба, минимум 1000лв, за нарушаване на обществения реди да се приключи с тая драма!!!
38
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХххИ след поредният рестарт на системата, като стане заплатата 2 долара, мислеш ли че ще остане човек в България да чака поредният светъл комунизъм?