2000 полицаи ще охраняват протестите в страната

Половината от тях в София, има сигнали за провокации
Обновена: 18 ное 2018 12:14 | 18 ное 2018 12:01, Александър Попов
306
2000 полицаи ще охраняват протестите в страната
Снимка: Булфото, архив

Около 2000 полицаи са ангажирани с охраната на протестите в цялата страна, каза директорът на "Национална полиция" Христо Терзийски. Той уточни, че 1000 от тях ще са в София.

В следобедните часове се очаква влошаване на пътната обстановка.

Вътрешният министър Младен Маринов коментира, че в момента има събрали се протестиращи шофьори в Пловдив и Благоевград. Очаква се в София да дойдат протестиращи от Пазарджик и Перник. Както за всеки протест, така и за този има сигнали за провокации.

Младен Маринов и Христо Терзийски, заедно с директора на столичната полиция и председателя на ДАНС, присъстваха на панихида в храм-паметника "Св. Александър Невски" по повод Световния ден за възпоминание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

От МВР ще разположат и екипи на Пътна полиция на входовете на градовете заради очакваните автошествия в неделния ден. Край София и други големи градове ще има и допълнителни екипи на жандармерията.

От Пътна полиция имат готовност да осигурят обходни маршрути в районите на протестните шествия.

Пред парламента и Министерския съвет ще има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ВОДИ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД- ФАЛИРА БАНКИ КОГАТО БСП УПРАВЛЯВА ДОРИ КОГАТО Е В КОАЛИЦИЯ- ТАКОВА НЕЩО НЕ Е ИМАЛО В НИКОЯ ДЪРЖАВА.
216
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен230 Кой го казва,а сетих се,нацистът Путин,Вучич,Додих,две-три страни,след които Китай,водени от собствени интереси.Свободният свят смята Крим за украински.Затова,санкциите срещу Русия само ще се увеличават.
215
3
 
8
 
! Отговори
До Русофобите преди 5 години
Вие в час ли сте изобщо за какво става въпрос?Хората протестират срещу унищожени: МВР, Прокуратура, Съдебна с-***, Лобистки Закони, Не на НАТО - нямаше референдум, Липса на Сигурност - Хора с десет висящи дела ни убиват като мухи. Липса на защита на националният интерес и див слугинаж към чужди държави. ИК, Пакт за миграция ООН.ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ПОЛИТИЦИТЕ УНИЩОЖИЛИ ДЪРЖАВНОСТТА, БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ.А не срещу любимите ви САЩ или Русия!Нагли и цинични сте за пари ще продадете БГ.
214
0
 
8
 
! Отговори
До Русофобите преди 5 години
Намаляне на цени на:-ток искам от Козлудуй и ТЕЦ2-ЮП директо от Русия без посредници, 500 милиона год. от транзит да се финансира парното на един милион българи-намяляне на цена води и подгряване-парно- 2015 г. цена на газ по-висока, 2018 по-ниска плащаме парно с 200 лв. повече-таван на печалбите на търговци-спиране на НЗОК да финансира частни болници-премахване на Сградна инсталация - ЕС и ВАС решение 2012-Закон срещу картелите - затвор и конф. имущество- Банкери затвор при фалит бан
213
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам дали е социализъм е Русия, но Крим е руски. Въпросът е затворен.
212
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БГКакъв социализъм в Русия бе...
211
6
 
3
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Вместо да ни го натрапваш тоя социализъм в Русия ти е готов отиди остави ни ние да се мъчим тука
210
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз искам да си върнем Социализма, но ще го подобрим. Няма да има комунистическа номенклатура, а всичко хора ще бъдем равни. Свобода, равенство, братство! Всички хора на този свят сме родени равни! Ще имаме истинска демокрация, т.е. НАРОДОВЛАСТИЕ. Власт на народа, на обикновения трудов народ, а не на мутри и бели якички! Капитализмът като система не струва. Шефът прави пари от мен, аз го гледам, че аз му вадя хиляди левове, а той трупа на моя гръб пари и ме краде. Капиталистите са крадци
209
5
 
2
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Че тя полицията повече от вас бе :D ако ги проверят тея протестиращите половината без здравни осигуровки сигурно но на протест излезли
208
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А полицията кой ще охранява?
207
7
 
4
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Аз предлагам гласуващите за БСП и ДПС и всяки др руски *** да хващате самолета колкото излезете двойно повече ще се върнат от вънка
206
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен218Путин колко години управлява?Меркел?Това кой и колко да управлява се решава на избори, а не от някакви платени въшливи диви селяни от села и паланки.Като дойдат изборите - действай. избери кадърните.
205
5
 
2
 
! Отговори
БГ преди 5 години
че колко години управлява ГЕРБ общо 5 събират ли се ?
204
5
 
3
 
! Отговори
Предложение преди 5 години
Предлагам да оставим ГЕРБ да си крадат и да не ги сменяме с БСП, защото и БСП искат да крадат и те!
203
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На ГЕРБ ще им кажа следното : Колко години вече управлявате ?Който иска да свърши нещо и е кадърен го прави , който не иска, си намира оправдание .Не ви е виновно БСП , марсианците или който и да е друг , че Вие за нищо не ставате и мислите само как да се облагодетелствате. Стига оправдания , ОСТАВКА !
202
0
 
2
 
! Отговори
Българин капиталист преди 5 години
Проблемът е, че капитализмът ни е комунистически - а както всички знаем комунистическите капиталисти са диви варвари които мислят само за пари и печалби, а трябва да ни дойде един цивилизован капиталистически капитализъм с капиталистически капиталисти които са цивилизовани и мислят за работниците, а не се стремят към печалби като комунистическите капиталисти.
201
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Предложени 212 Словесната еквилиристика не е най-подходяща в случая.БСП искат отново да крадат,като за последно,за милиарди,толкова е просто.
200
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен208 Коя "система",тази която яхна протестите,наднича зад заблудените и точи зъби за нови,милиардни кражби.И Слави,чака облаги,щото ГЕРБ не му пускат нещо,както Бесепето преди.
199
4
 
2
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Айде бе всяка година ли фалшификации ?Ако не е избран от народа що на протестите едвам хора колко за един концерт на Слави има сиг щото никой не го е избирал
198
2
 
2
 
! Отговори
Предложени преди 5 години
Предлагам да сменим ГЕРБ с БСП и така ще бъде спасен българския народ от БСП! Толкова е просто!