2000 полицаи ще охраняват протестите в страната

Половината от тях в София, има сигнали за провокации
Обновена: 18 ное 2018 12:14 | 18 ное 2018 12:01, Александър Попов
306
2000 полицаи ще охраняват протестите в страната
Снимка: Булфото, архив

Около 2000 полицаи са ангажирани с охраната на протестите в цялата страна, каза директорът на "Национална полиция" Христо Терзийски. Той уточни, че 1000 от тях ще са в София.

В следобедните часове се очаква влошаване на пътната обстановка.

Вътрешният министър Младен Маринов коментира, че в момента има събрали се протестиращи шофьори в Пловдив и Благоевград. Очаква се в София да дойдат протестиращи от Пазарджик и Перник. Както за всеки протест, така и за този има сигнали за провокации.

Младен Маринов и Христо Терзийски, заедно с директора на столичната полиция и председателя на ДАНС, присъстваха на панихида в храм-паметника "Св. Александър Невски" по повод Световния ден за възпоминание на жертвите от пътнотранспортни произшествия.

От МВР ще разположат и екипи на Пътна полиция на входовете на градовете заради очакваните автошествия в неделния ден. Край София и други големи градове ще има и допълнителни екипи на жандармерията.

От Пътна полиция имат готовност да осигурят обходни маршрути в районите на протестните шествия.

Пред парламента и Министерския съвет ще има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен204 Кой капитализъм,този на комунистите-да,той е див и варварски.Капитализмът е обикновеното състояние на нещата.В демократичните държави,социалистите не са руски ***,като нашите,а десни правителства,могат да бъдат социално-отговорни.
196
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Дигнете мерезето бееее, дигнете мерезето!
195
1
 
10
 
! Отговори
до 198 преди 5 години
Там е работата, че ГЕРБ не са избрани на избори, както ти казваш,а са избрани чрез изборни фалшификации.Целта на господарите им е - унищожаването на българската нация.
194
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, време е за смяна на системата и да махнем престъпната власт в България! Писна ми чорбаджии, мутри и политици да ни мачкат! Българи, сега или никога! Нека да скочим като един и да се върнем Родината! Оставка, съд, затвор!!! Ми добре. С каква нова система предлагаш да сменим досегашната?
193
7
 
4
 
! Отговори
Бик Гейтс преди 5 години
И какво ако Борисов утре даде оставка? Ще се вдигнат ли заплатите Ви?
192
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименБеше малко над 9 милиона 88г преброяването, 89та малко под 9
191
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Капитализмът не струва като система.
190
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, време е за смяна на системата и да махнем престъпната власт в България! Писна ми чорбаджии, мутри и политици да ни мачкат! Българи, сега или никога! Нека да скочим като един и да се върнем Родината! Оставка, съд, затвор!!!
189
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БГ Изводът е, че ако от изборите зависеше нещо, те щяха да бъдат забранени! Не си ли чел Бай ***? Там пише как се правят избори в България и нищо не се е променило.
188
7
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Демокрацията и капитрализма са най-добрата система, никой не е измислил нещо по-добро от капитализъм с демокрация, но ДС и пречи да се развива, ДС и червените пречат на демокрацията да се развие.
187
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Limon.ca 3000 заблудени и *** ,са твърде много за малка България.
186
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен187 ГЕРБ са избрани на избори,протести има в целия ЕС,в САЩ.Световната икономика се тресе в момента,поради климатични промени,бежанците.Не са виновни ГЕРБ за тях.
185
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКапитализмът е много лош, затова всеки червен дрогар отива да живее на Запад, А защо не отиде да живее в Хаити или Сомалия - и там е капитализъм и демокрация?
184
2
 
10
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
След като падна бай Тошо, веднага ДС-маФията превзе страната.Ей затова капитализма тук е див и уродлив.Когато крадливи комунисти капитализъм, резултата е мутризъм.
183
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не се прави така лесно преход от комунизъм,към демокрация и свободни пазари,особено,когато комунистите се вмъкнаха в СДС"А в Нигерия, Хаити, Сомали, Бангладеш, Бразилия и изобщо навсякъде по света където има деморакция и свободни пазари защо е мизерия? Там никога не е имало комунизъм и ДС! Само няколко държави като Германия, САЩ,Франция, Холандия, Швейцария броят се на пръсти са добре, навсякъде при демокрацията и свободните пазари е мизерия.
182
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОграбванетоА 16 млн. защо ги забрави?Коя година бяха, би ли припомнил?!
181
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един турчин189 Така и трябва,я *** в САЩ,или Германия,да видиш там за какво ще те питат.
180
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че той Д. Благоев на връх Бузлуджа не основава БКП, а БРСДП. Това са фактите, а вече, че червените лъжат... Те освен да лъжат друго не могат. Истината е прекалено жестока за тях.
179
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Пич162 Толкова ти е отношение към държавата ,майтап,затова и сме на това дередже.Държавата не е луна парк,дай ,да се повози и тя малко.Всяко управление на БСП,след това, струва твърде скъпо на обикновените българи.
178
4
 
10
 
! Отговори
Един турчин преди 5 години
Онзи ден във Варна отивайки на протест пред Община Варна,цялата ни компания бяхме пресрещнати от група полицаи,които ни поискаха лични карти с въпроса:-"Къде отивате?".Бяхме откарани в 1-во РПУ за справка,която уж щеше да бъде само 10 минути.Държаха ни 4 часа.Всичко беше с цел да пропуснем протеста,както и стана.Бойко,верните ти кучета няма да ни сломят!Няма!