МВР обобщи: 17 протеста е имало в страната днес

В митингите са участвали около 1200 души
33
МВР обобщи: 17 протеста е имало в страната днес
Снимка: БТА

Общо 17 протестни действия са проведени в страната днес, според обобщена информация на Главна дирекция "Национална полиция", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата
Десет от протестите са били заявени и регламентирани по установения ред. Участвали са приблизително 1255 души и 340 моторни превозни средства.

От различни ОДМВР са съставени общо 11 акта за установени административни нарушения. В охраняването на различните прояви са били ангажирани 850 полицейски служители.

МВР отново апелира протестиращите да спазват закона и разпорежданията на униформените служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: МВРпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 5 години
няма ако...и Борисов го избрахме сега,ама не оправда очакванията ни за по-добър живот...така че няма опасност да ни стане президент...но шеф на пожарната...защо не...там не се изисква много акъл...
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно правната култура на неграмотните , които пишат в този сайт в защита на БСП е нулева. И как точно ще стане промяната на конституцията за да я бъде мечтата на др. Радев за президентска република осъществена . Друго по интересно , ами на следващите избори , ако Борисов го изберата за Президент , а не Радев кво праим а ...
27
2
 
3
 
! Отговори
до 29 преди 5 години
искаме президентска република начело с Румен Радев...Бойко можем да го сложим някъде областен управител...
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 27Оф и като свалите Бойко висчко магически ще се оправи нали? :) Чисто и просто почваме отначало с друга партия... а като знам че това е БСП жална ни майка.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе какво стана с ония литературен герой Динко? Гледам перата се прай и той на голям патриот ама никой не го иска по протестите си :) що така :)
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
рано или късно ще се отървем от Бойко Борисов...чисто биологически той и Цветанов няма да доживеят до 100 г.,а и да доживеят няма да има кого да управляват,защото ще сме умрели от глад и ***...
23
1
 
4
 
! Отговори
Yoan преди 5 години
Добре де, полицаите преграждат кръстовища, пътища и магистрали, а после протестиращите ги блокирали и били виновни. Шантава работа! ***, че ги разбери управляващите!
22
2
 
8
 
! Отговори
ТОЛ ТАКСИ преди 5 години
БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ КРИЯТ КАК ВЪВ ФРАНЦИЯ ВЕЧЕ СЕ ПЪТУВА БЕСПЛАТНО БАРИЕРИТЕ СА ПРЕМАХНАТИ БЛОКИРАНИ СА ВСИЧКИ ПОСТОВЕ МАСОВО ПРОПУСКАТ КОЛИТЕ БЕЗПЛАТНО ИМА БАРИКАДИ ДЪРВЕТА ГУМИ ПОТРУШЕНИ БАРИЕРИ ПО МАГИСТРАЛИТЕ....ТАМ ИМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО ПОЛИЦИЯ НЯМА ПОЛИЦИЯТА НЕ ПИПА НАРОДА.
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова агресивно, нагло и просташки да искаш власта за себеси не сме виждали досега в най новата ни история. Това правят в момента др. Радев уж Президент на България и др. Нинова която с огън и меч си пробива път за трона на власта . Интересно как има нормални хора да я подкрепят и да гласуват все още за БСП .
20
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера беше голямо шоу като блъскаха актове на Перата и неква дет мязаше на магистрална труженичка може да са я взели по пътя някъде. А дано повече такива видеа :))
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1200 души :) тоест никой. Защо изобщо го отразявате?
18
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На другаря му е радостно, че това било младото поколение. Извинявай другарю, но 200 души не са младото поколение , а крими контингента и мързеливците, които вместо да работят протестират за надница от 30-50 лв. Срамна работа е всичко това , което БСП се напъва да прави.
17
9
 
7
 
! Отговори
33 преди 5 години
На тази изтъркана плоча за мързеливите бедни и платените от БСП вече никой не вярва.Измислете нещо друго ,ако можете!Никой не може де изкара хората на улицата насила.Винаги се започва с малко.Чака се само една простотия като тази на винкела,за да изкара всички на протест.И тя ще дойде!Все пак не обиждайте младежите ,които и в лашата време са навън и вече не ви желаят.Радостното е,че това е най-младото поколение,което не желае повече статуквото на ограничени управници!
16
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На когото не му харесва: чедмодан-вокзал-Москва! Там бензинът е еатин, а може и да си осмислиге живота като зърнете Дядя Вова на живо. Айде, стягайте куфарите!Още ли сте тука?
15
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това са възможностите на др. Радев и др. Нинова. И с тези ли неграмотници ще сваляте правителството . Смешници сте и сте жалки.
14
4
 
5
 
! Отговори
Ю кортес преди 5 години
Лузърите са се преброили
13
14
 
12
 
! Отговори
8885 преди 5 години
Протестите в България - когато на неуспелите в живота им е омръзнало да са бедни и болни, но ги мързи те самите да направят за себе си, тогава изискват от държавата да им вдига стандарта на живот. Тихо, да не ни чуе някой в чужбина, че ще ни се смеят много. А тези, които сегашната система ги убива, то при следващите ще са директно умрели.
12
18
 
11
 
! Отговори
жаго преди 5 години
Значе при жена ми им дават пари, ако докарат некой отвънда работи за 2800 лв заплата. Шафиори търсат по 4500 лв. Тука скочили некакви без зъби, с цигари, малоумно гледащи и остригани прошляци да искат европески заплати. Ми да бехте учили или да имате желание за работа - има колко щеш. Прошляци...качило се на кола за 1000 марки и иска всеки ден да кара, а няма пари. То в Германия нема толко коли колко таралясници се търкалят у БГ.
11
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка, мутри престъпни!
10
6
 
4
 
! Отговори
Ханко Брат преди 5 години
Малко саа