Биткойн разрив: Мъж пребит с тръби, съмнява се в... съдружник?

Маскирани нападнаха 32-годишен мъж в Гоцеделчевско
7 дек 2018 18:45,
34
Биткойн разрив: Мъж пребит с тръби, съмнява се в... съдружник?
Снимка: архив Нова тв

32-годишен мъж от Гоце Делчевско беше пребит с метални тръби. Самият той твърди, че поръчител на побоя е бившият съдружник, с който доскоро копаели за биткойни.

В момента пребитият е с контузии по краката и ръцете и се лекува в дома си.

Илия Ламбрев се скарал със сътрудника си заради съмнения за кражби. Последвали палежи на коли и къщи, както и кражби на машини за криптовалути за хиляди левове.

В четвъртък вечерта Илия се прибира и паркира автомобила си пред дома си в село Мосомище. Тогава в гръб го нападат трима маскирани.

"Побойниците се бяха скрили зад паркиран джип. Първо ме напръскаха със спрей, единият ме хвана отзад и започна да ме души, а другите двама започнаха да ме удрят. Идея си нямам колко време продължи. Сестра ми се показа от терасата и се развика и ме оставиха. Биха ме с железни палки", разказва Ламбрев пред Нова тв.

Той е убеден, че побоят е поръчан от бившия му съдружник Крум Кондов.

"Няма такова нещо, аз съм IT специалист, а не поръчител на пребивания. Бях си у нас при семейството. Имам десетина камери за видеонаблюдение вкъщи. Може да се види къде съм бил, да ми се провери телефонът. Не поръчвам хора и не знам как стават тези неща, нямам и такива контакти. Моите контакти са в IT сектора. По цял ден съм пред компютъра", настоя Кондов.

Допреди година пребитият Ламбрев и обвиненият от него като поръчител на побоя Кондов имали общи машини за копаене на биткойни и заедно добивали криптовалута. След време се скарали и приключили партньорството си.

"В един момент се усетих, че краде от мен. Отбиваше половината от моите машини да работят за него. И оттам се разделихме и многократно се е заканвал, че ще ми навреди. Даже ме е заплашвал по телефона, че ще ми стъжни живота", настоява обаче Илия Ламбрев.

След заплахите към Ламбрев започнали да му се случват инциденти. Някой стрелял по колата му 5 пъти, след това запалили автокъщата му, а после изгоряла и вилата на баща му. Стигнало се сега и до побоя.

От прокуратурата в Гоце Делчев заявиха, че разследвания по всичките случаи се водят, но виновен все още не е открит. Доказателства срещу Кондов също няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
8
 
! Отговори
ноби преди 5 години
ми те паднаха цените. и ако са взели заем, има проблем. моите асици са си лично мои и в момента само топлят , но чакаме по- добри времена. и спецовете, дето ще се изкажат и не са имали и един биткойн, моля любезно да не се изказват, че утре са на смяна
7
2
 
16
 
! Отговори
Иван преди 5 години
В тоя регион е така, по време на югоембаргото направиха огромни пари с нелегален износ на гориво, после коли и т.н. Всичките са в кюпа, така че не ги съжалявайте.
6
1
 
8
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
не схващам ако ИТ спецеалистът е крадял от него поради каква приина ще поръчва всичко това срещу жертвата а не обратното?
5
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя рода на Азис ли е.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега наистина ще е заприличал на бит кон.
3
0
 
11
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Като си спрел да копаш тютюно...Се получават таквиз ми ти недоразумения...
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мила Родино ....................................................................................................................!!!
1
1
 
32
 
! Отговори
... преди 5 години
И почвам да бегам бате