Роми, обединявайте се в ... Европейска народна партия - България

Новата партия се роди в Сливен, ще бъде учредена в София
Обновена: 11 дек 2018 20:04 | 11 дек 2018 16:00,
269
Роми, обединявайте се в ...  Европейска народна партия - България
Снимка: архив "Булфото"

Роми от цялата страна ще учредят Европейска народна партия - България, обяви в Сливен лидерът на организацията Пламен Александров, бивш треньор по бокс в Турция.

Заявката е партията да бъде обединител на най-бедните – без значение от етнос и религиозни убеждения.

Представителят на Сливен Димитър Петров обяви пред БНР, че ще се включат в местните избори, за да има общински съветници от ромския квартал "Надежда" в местния парламент.

Още по темата

Според него основната им задача в следващия местен парламент ще бъде къщите в квартал "Надежда" да бъдат узаконени, а на ромите без земя да им бъдат продадени общински парцели в рамките на града, за да могат да излязат от квартала и си построят къщи.

"Ние ще се борим за това да има ново парцелиране, узаконяване на сгради, за да може хората да излизат от квартала. Защото крайно време е, все пак сме 21-ви век, е нормално гетата просто да бъдат вече назад в историята", посочи той.

Очаква се бъдещата партия да бъде учредена през януари в София в НДК.

Засега според лидерите на партията има създадени структури в цялата страна, основно в ромските махали и квартали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
10
 
4
 
! Отговори
ЕНП-БГ НА БЪЛГАРИТЕ! преди 5 години
ПРИ НАС --НЯМА ДА ИМА ЕТНОСИ , УНИЗЕНИ И ОНЕПРАВДАНИ!ПРИ НАС---ВСИЧКИ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ , НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!ЕЛАТЕ ПРИ НАС----НИЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ЗАПИШИ СЕ В ЕНП-БГ --НА БЪЛГАРИЯ И ЦЕЛА ЕВРОПА!НИЕ СМЕ НАВСЯКЪДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
156
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По Живково време нямаше проблем с ромите,защото играеше тоягата.*** не смееха да си покажат носа в центъра на града.Сега станаха нагли,не работят,чакат държавата да им издържа многото деца,че и тях на социални помощи.
155
10
 
4
 
! Отговори
СТИГА ЛЪЖИ И БЕДНОСТ преди 5 години
ЕНП-БГ---ТОВА Е НАЙ-НОВАТА "СОЦИАЛНА ПАРТИЯ" , НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!ТОВА Е ТО---"ПАРТИЯТА НА НАРОДА"!!!!ДА ЖИВЕЕ ЕНП-БГ!!
154
2
 
12
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Опаа,нова схема за турцизиране на ромите.Водачът им бил треньор в Турция!!!!Има достатъчно па ртии в България,в които могат да влязат роми като "бат Сали" и да станат депутати.Тия депутати да вземат "тоягите" и да си накарат избирателите да се ограмотяват,да работят,да не крадат и да имат по малко деца за да ги отглеждат по правилата на грижовни родители!
153
11
 
6
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 5 години
НЯМА РАЗЛИКА ,ВЕЧЕ , МЕЖДУ РОМИ И БЪЛГАРИ!!!ВСИЧКИ , СМЕ ЕДНАКВО БЕДНИ , НЕЩАСТНИ И ОНЕПРВДАНИ!ЕНП-БГ----ТОВА Е НАЙ-СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ!
152
11
 
3
 
! Отговори
ЕВАЛЛА , НА ЕНП-БГ преди 5 години
ЖЕЛАЕМЕ ВИ ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА ЕНП-БГ!!!!АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВИ ---ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ !ДА ПУКНАТ ТА ДА ЦРЪКНАТ ...ТИЯ КОИТО НИ РАЗДЕЛЯТ И ПОДТИСКАТ !!!НЯМА РОМИ , НЯМА ТУРЦИ , НЯМА ЕТНОСИ И ПР. ......ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ЯДЕМ ЕДИН И СЪЩИ ХЛЯБ...ДИШАМЕ ЕДИН И СЪЩИ ВЪЗДУХ ...ЖИВЕЕМ ПОД ЕДНО СЛЪНЦЕ!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
151
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен до 171 преди 5 години
Куку тебе май чавка ти е изпила мозъка, и къде в западна Европа няма ромски проблем? При Тодор Живков наистина нямаше ромски проблем. Ромите не могат да се интегрират такава им е генетиката, при Живково време имаше интерграция до колкото може.
150
0
 
6
 
! Отговори
Име преди 5 години
чета високите, дръзновени и общоевропейски цели, които са си поставили от ръководството на тази най-нова европейска партия и си викам, че те директно са готови за европарламента и еврокомисията. и на "големите политически семейства" личните цели не се отличават кой знае с какво... само мащабът е по-голям....
149
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" АКО БЕШЕ ТОДОР ЖИВКОВ-ШЕШЕ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА ... ""..................СЕЛО ВМИРИСАНО ... точно тодор живков го създаде ромския проблем ама такива като тебе никога нищо не разбират.В цяла западна Европа има местни роми, но само в Източна Европа има ромски проблем ... защо ли ??
148
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да вземат направо да се отделят в отделна държава и да не ни занимават въобще
147
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен до 164 преди 5 години
Напълно си прав че на етническа основа не може да има партии, но начело на тази партия ще застане продажен Българин от някое НПО, Бългагари ще я учредят както стана с ДПС и готово. Въпроса е дали има истински Българи и да откажат учредяването на тази партия. И после гражданите да не допуснат тази глупост която могат да сътворят управляващите.
146
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНа нас пък в БСП ни е надеждата.Може да не бяха идеални,но нямаше такива конфликти,интриги,убийства,натиск,терор и такъв огромен стрес в страната.
145
1
 
6
 
! Отговори
V преди 5 години
Такава програма трябва да има има ги по света .Рядко земята е безплатна и то сммного условия и където никой не иска да се заселва. А иначе програми от рода на ,, дом за всеки ,, Се плаща но много по малко от колкото на душманите дето повярвайте ми станаха безумно богати обогатявайки се от обществена земя дадена им от мафията герб сякаш е тяхна лична земя и така герб решават кой да стане милионер ,а после претоварената инфраструктура я плащат софиянците ,щото те си избраха тая мафия ;)
144
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някога българите са наричали Цанков "черното було на България" или "кървавия професор",днес спокойно може да кажем същото за Цветанов и герберите.Те погребаха България.
143
0
 
21
 
! Отговори
Da преди 5 години
Време е официално да се признае че живеем под *** милиционерско иго.Народеца дотук е платил 100 милиарда на тия апаши. Следва нов грабеж докато и последния българин умре или избяга в чужбина.
142
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РомТи защо си мислиш,че само ромите живеят бедно?Българите и останалите да не би да са на по-добър хал в страната,нали затова избягаха 2-3 милона.Трябва да се търсят причините защо се роди тази роди бедност,а за това не са виновни българите,нито управляващите,тази система ни е наложена отвън и явно не работи добре.И не само да се търсят причините за това нещастие и бедност,а и да се отстранят корупцията и причините предизвикващи анархия,бедност в държавата.
141
3
 
9
 
! Отговори
българин преди 5 години
Който спори,че до тук,не ни докараха пладнешките СДС-Разбойници,начело с ДрагалЪвския Ай дук,е или наивник, или като тях - Бог(к)Лук!
140
18
 
5
 
! Отговори
Ром преди 5 години
Тази партия ще обединява най-бедните - без значение от религия и етнос. Крайно време е за такава партия защото бсп е фалшива партия. На никой не му пука за бедните
139
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Недейте така!Виждаме /снимката/интелигентни хора с професии и ценностна система,които с труда си допринасят към обществото,а не висят на социала.Угрижени са за благоденствието на държавата ,а не за това колко кинтаще им дадат за да мръзнат в студа.
138
13
 
1
 
! Отговори
Ром преди 5 години
Ами като държавата и другите партии са зарязали хората се търсят други партии за справяне с проблемите. Никъде не пише, че ще бъде етническа партия. Набутали сте ги в гета и ги гледате отгоре. Няма условия за развитие