Роми, обединявайте се в ... Европейска народна партия - България

Новата партия се роди в Сливен, ще бъде учредена в София
Обновена: 11 дек 2018 20:04 | 11 дек 2018 16:00,
269
Роми, обединявайте се в ...  Европейска народна партия - България
Снимка: архив "Булфото"

Роми от цялата страна ще учредят Европейска народна партия - България, обяви в Сливен лидерът на организацията Пламен Александров, бивш треньор по бокс в Турция.

Заявката е партията да бъде обединител на най-бедните – без значение от етнос и религиозни убеждения.

Представителят на Сливен Димитър Петров обяви пред БНР, че ще се включат в местните избори, за да има общински съветници от ромския квартал "Надежда" в местния парламент.

Още по темата

Според него основната им задача в следващия местен парламент ще бъде къщите в квартал "Надежда" да бъдат узаконени, а на ромите без земя да им бъдат продадени общински парцели в рамките на града, за да могат да излязат от квартала и си построят къщи.

"Ние ще се борим за това да има ново парцелиране, узаконяване на сгради, за да може хората да излизат от квартала. Защото крайно време е, все пак сме 21-ви век, е нормално гетата просто да бъдат вече назад в историята", посочи той.

Очаква се бъдещата партия да бъде учредена през януари в София в НДК.

Засега според лидерите на партията има създадени структури в цялата страна, основно в ромските махали и квартали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
3
 
11
 
! Отговори
Един турчин преди 5 години
Само за днес до 17:00 часа популацията в България е "-109" души,а 60% от новородените бебета не са българчета,като процента ще се увеличава пропорционално.Децата ви ще са чужденци тук.Ще има основно роми,защото и турците емигрират от България.
116
1
 
7
 
! Отговори
Какво им пречи преди 5 години
да постъпят така, както повелява законът?Най-напред да попитат дали е възможно да купят земята, върху която са строили незаконно. Ако им я продадат - добре, нека да си платят глобата да това, че са строили незаконно върху заграбена земя. После да си поръчат и платят архитектурни проекти, за да им бъдат узаконени постройките.Ако ли не, да си търсят други парцели, които са обявени за продажба и там да си построят сгради по одобрени в общината проекти.За всичко това не е нужно да правят партия.
115
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДжокоБитката за тяхнит гласове ще бъде ЛЮТА !-люта ще е ами.полит-мафията много добре знае, че от българин глас няма да види...просто не останаха слепи българи...
114
0
 
13
 
! Отговори
Джоко преди 5 години
Поредният предизборен политически проект. Цел - всички циганида гласуват само за една партия. Битката за тяхнит гласове ще бъде ЛЮТА !
113
0
 
17
 
! Отговори
Като правят партия, преди 5 години
не е ли редно най-напред да заявят КАКВО ЩЕ ДАДАТ ТЕ НА БЪЛГАРИЯ и това да бъде целта на обединяването им?Вместо това, по изконна ромска традиция, нагло заявяват, чеще се обединят, ЗА ДА ИСКАТ НЕЩО!Аман!Щом първата дума на тази партия ще бъде "Дайте ни", нека тогава поне да поискат да им бъде дадена работа. И, когато си спестят пари, да си поръчат архитектурни проекти, въз основа на които да стане узаконяването на постройките им, а парцелите да си ги купят, ако някой ги продава.
112
4
 
3
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Рома, ромааа,ромааа, рап.Рома,ромааа-рома рап.Рап!-Отпреед.Рап!-Отзааад.
111
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Долу бойко вече бсп е силно като се обединат с ЕНП и дпс
110
1
 
10
 
! Отговори
Гражданка преди 5 години
Е, може ли необразовани хора да бъдат допуснати до власт и да учавстват в управлението на каквото и да е било? Първо ги научете да четат и пишат и тогава искайте власт. Поредното точене на пари по уж легален път започва...
109
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са марионетките на герберите и ЕНеПеджиите,които закопават България!Подкупили са ги срещу парцели и узаконяване на незаконни постройки,това е злоупотреба със служебно положение и влияние!Никога повече ГРОП!Никога!Те унищижиха всичко!Предлагам протестен вот срещу тези ЕНПджии и срещу гробарите!
108
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** пак ще се домогне във власта като се обедини с тези и дпс
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роми, членувайте в ГЕРБ, там ви искат!
106
1
 
9
 
! Отговори
7+ преди 5 години
Започв се!
105
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме БСП!Никакви ЕНеПета повече,те ни съсипаха окончателно!
104
0
 
14
 
! Отговори
Бизнесмен - масон преди 5 години
Ей най-накрая "активирахме" двата милиона ***, вързахме и избирателна активност, натикахме окончателно про-стите и непекорни българи от лош мат'рял в девета глуха, и осигурихме ефтини роби за нашият бизнес.
103
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ромеите ли се заеха с политика?! Някой да даде линк за резервация за еднопосочен билет.Без значение за къде...
102
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласувайте тогава за фашистите от ВМРО,те няма да ги допуснат да си развяват байрака!
101
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представям си тая партия на власт, първото което ще направи е да разреши педофилията, защото разбираш ли такива им били порядките. Ще има маанета по цял ден в парламента и паркета и столовете ще бъдат раздадени като помощи за отопление, ще се узакони вече официално неплащането на комунални услуги, външния дълг ще стане трилион долара, и ще бъде разрешено шофирането в пияно състояние и без книжка.
100
2
 
14
 
! Отговори
Йово преди 5 години
Първите три членове на новия кодекс на РОМСКА ПАРТИЯ ЕНП:чл. 1. Които не краде няма да яде.чл. 2. Който учи тоя няма да получи(пари от социални).чл. 3. За тоя дето работи и 100 тояги на голо са малко.
99
1
 
6
 
! Отговори
И преди 5 години
Ще борим за беплатен ток,вода,лекари,зъболекари и пари да дават,по много да ги дават.
98
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са марионетките на герберите,които закопават България!Подкупили са ги срещу парцели и узаконяване на незаконни постройки,това е злоупотреба със служебно положение и влияние!Никога повече ГРОП!Никога!Те унищижиха всичко!