Приятел на загиналия медик: Марио е сирак, омагьосващ сърцата...

Марио ще липсва на всички ни, споделя още Димитър Димитров
13 дек 2018 18:48,
32

Снимка: Facebook

"Днес искам да ви разкажа за Марио, който тази неделя щеше да навърши 27 години. Марио е сирак от град Септември, отдавна останал без родителска грижа. Изключително независим, харизматичен и любвеобилен млад човек. Дипломиран от Медицинска академия с отличие, работещ в Спешното на Александровска болница, всеотдаен към здравето на хората, приятелите си и опазването на околната среда.

Марио омагьосва души и сърца, където и да отиде. Марио е човек, който лоша дума никому никога не е казал, нито пък някого е наранил. Марио е човек, влюбен в планината и ако и да нямаме друга утеха, то поне знаем, че остана високо на място, което обичаше. В един по-добър свят с майка си, баща си и всички върхове".

Още по темата

Това сподели във Facebook Димитър Димитров, приятел на загиналия в Стара планина лекар Марио Шкодров.

"Знам, че долу в ниското пред клавиатурките винаги ще се намерят съдници за безразсъдство, безотговорност, самоубийство. Нека да съдят - може и да са прави, но цената не я плащат те, пък той плати с най-скъпото си, а ние плащаме със съвестта си, задето беше сам. Моля, уважавайте паметта му, уважавайте мъката ни и хората, които сеят доброта, талант и любов. Марио е един от тях и горещо ще ни липсва. Всъщност не, той винаги ще бъде вътре в нас, а ние ще се стремим заедно и сигурно да сме поне наполовина толкова нависоко, колкото достигна той за краткия си житейски път", пише още Димитров.

"Благодаря на Планинска Спасителна Служба за отдадеността, професионализма и човечността. Благодаря на всички, които ще си спомнят Марио с любов. Благодаря най-вече на теб, приятелю, където и да си. До нови срещи на някой висок планински връх", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
59
 
! Отговори
Дядо Пенс преди 5 години
Бог да го прости !!! Никой не може да избяга от съдбата...
9
0
 
54
 
! Отговори
bg преди 5 години
Бог да го прости момчето , мир на душата му ! Не е трябвало да ходи там но какво да се прави , съдба .
8
21
 
28
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Поколението на Фейсбука.......мислят си ,че природата е продължение на мрежата.....природата е жестока,безкомпромисна, тя е олицетворение на студената красота ,тя иска твоята смърт за да възпроизведе нещо по добро....
7
0
 
70
 
! Отговори
Марио, преди 5 години
почивай в мир и светлина!+Слънчев, духовен човек! какви ли планове имат Господ и Вселената за теб?Дано си в най- красивите места на Божиите селения и изпреварваш "нашето Време", тук, на Земята!
6
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато ходя в планината избирам зелена полянка далеч от пропасти и скали. Правя си барбекю пиивам биричка наслаждавам се на гората и ручеите опъвам гажето удрям един сън паля колата и се прибираме. Планината колкото е красива толкова е и коварна ако се опиташ да я превземеш. Планината е като девственицата колкото повече й налиташ тя повече се дърпа. Така че когато отивате в планината се дръжте разумно щото тя не се дава. Бог да прости момчето. Дано да е на по хубаво място.
5
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за това добро и мило момче,мир на душата му!
4
0
 
76
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
жалко за прекрасния младеж други млади едва завършват с връзки и тройки а това сираче се е справило отлично сам
3
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубави думи и жалко за момчето, а колкото до безрасъдството всеки може да го прояви в даден момент, примерно кой не е изпреварвал на косъм?
2
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много тъжно,но той може би е щастлив.Почивай в мир мило момче!
1
24
 
36
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
Жалко за момчето, но безразсъдството си е безразсъдство и излишните рискове могат да са фатални! Планината е хубава, ама да я гледаш от прозореца на хижата и да си пиеш ракията на сладка приказка с приятели! От празни героизми, никой няма полза.