Ад в тунелите на АМ "Хемус": Коли, заклещени над час и половина!

Има бременни, не се диша, от АПИ не отговарят
Обновена: 16 дек 2018 21:28 | 16 дек 2018 18:23, Петя Славова
291
Ад в тунелите на АМ "Хемус": Коли, заклещени над час и половина!
Снимка: "24 часа"

Стотици автомобили са заклещени в  капан в тунелите на АМ "Хемус", предаде "24 часа". Колите стоят неподвижно вече час и половина. Хората слизат от автомобилите и се питат какво се случва.

Още по темата

Най-тежко е положението във втория тунел след Ботевград в посока София. Болни хора и бременни жени вече са изпаднали в истерия, сигнализират ни попаднали в задръстването. Много от колите са с включени двигатели, което прави дишането не възможно.

От двете страни на тунела има полицаи, които се опитват да регулират движението, което е затруднено заради снеговалежа. Хората се опитват да се свържат с АПИ и други институции, но без успех.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още по темата: тунелиАПИколиАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
2
 
50
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Има една държава - ама и забравих името-Там все нещо ги изненадва- зимата ги изненадва - лятото ги изненадва - дъждът ги изненадва -стават наводнения- цената на газта и петрола ги изненадва- паднали мостове и лампи в тунели ги изненадват-строене на хотели от "бедни" чиновници на държавни земи по морето- ги изненадва-изненадва ги крадци милиардери- изненадва ги мафиоти гледащи у дома си- делото по Телевизията къде ще лежат в каква килия ( Братя Галеви) -А !!СЕТИХ СЕ КОЯ Е ДЪРЖАВАТА_АБСУРДИСТАН!
210
0
 
34
 
! Отговори
дедо Йов преди 5 години
Трябваше още преди години да се сложи ред с камионите, като след влизането си в България се качват на жп товарни превози и ги возят от точка А до точка Б, така щеше да има пари за едни проспериращи железници и по малко проблеми по пътищата. Вчера сутринта пътувах по Хемус преди тези тапи, снега валеше с пълна сила видимост много малка, поддържам скорост 85-90 и последна степен на чистачките, а "ТИРове" ме подминаваха с поне 110, естествено никой не беше минал да разхвърли сол и т.н.
209
2
 
31
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Истерията на един глупав народ --цццццц1.3 милиарда ще се дават за магистрала - Ама какъв е смисъла БЕ??Та ВИЕ постоянно сте блокирани на тези магистрали и накрая скоростта на придвижване ви е като на селски 5 петокласен път !!Виновниците за това в момента ---са на топло и най вероятно на Карибите - за да си харчат откраднатото от общините !! А вие БЛЕЙТЕ ___ БЕЕ БЕЕ в ИСТЕРИЯ )
208
1
 
19
 
! Отговори
Снегорин преди 5 години
И КАКВО СЕ ОКАЗВА???!!!ЗИМАТА ПАК НИ ИЗНЕНАДАААААА!!!!!
207
30
 
25
 
! Отговори
Limana преди 5 години
Май е време да свалим Борисов ! Да идва *** и Доган-рахат да станем и да дишаме свободно и с пълни гърди как ще стане ?Ами много просто-ще настане липса на гориво и ще си седим по къщите ...
206
18
 
22
 
! Отговори
Павката преди 5 години
Качило се секо на кола и писка!
205
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, каква хубава новина, точно като за български мрънкалници - да изразходят малко енергията. Утре времето ще ви даде и други поводи за мрънкане - снегът ще се топи и ще станат локви. Като пуснат новината за локвите, да сте на линия!
204
14
 
36
 
! Отговори
тонката преди 5 години
Другари, този път няма да ви питам, а направо ще ви го кажа - гербавата некадърност е безалтернативна :)))))
203
11
 
44
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Някой може ли да каже с какво заслужихме десет години герб да съсипва живота ни?? А да, с тъ по тията си, бях забравил...
202
5
 
33
 
! Отговори
Клетва на народа преди 5 години
Който пари народни е окрал или помогнал на дебели хора да ги окрадат, добро да не види. Парите да му не стигнат за здраве. Неговото и на три поколения след него. И всички които са яли хляб около тях. Стояне? И това да започне от новата 2019 г. Да си знаете Баце, Цвъки, Влади, Лила, Цецка и всички останали герои на последните години. Иде.
201
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората питат къде са тежките машини на българските строители на пътища дето оня ден бяха на манифестацията в София
200
2
 
25
 
! Отговори
Бойко преди 5 години
При Лили нямаше такива проблеми. Започвам да се замислям дали да не я върна в МРРБ. Макар че и за заместник на Горана става. Онзи и бездруго е до гуша в лай_а. Ама той така миризлив и си дойде.
199
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТази магистрала е спряна още преди Бат Бойко сда е минал с подсказване във втори клас.
198
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Властта смята за недопустим лукс да пусне всички ленти,и да отвори всички тунели за материяла.Много ще се разглези.Това може да се случи само и единствено един месец преди избори.Докато минат
197
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...което прави дишането не възможно...Kога ще научиш българския бе Петя?Пише се невъзможно заедно, а не разделено!
196
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е партийно! Администрацията е като на дърто прасе сланината. Пълна некадърност!Има план - цяло лято трябва да го тренират ама нали ще трябва да поработят повечко... към то два-три часа отгоре. На хартия всичко е перфектно, но някой си се е напил, на друг не му запалила машината, трети не разбрал докато чалгувал... Тренировки, тренировки и без ниското чиновническо чело!
195
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз бях в тапата, но поне не ме е яд толкова, щото бях там без винетка, до края на годината бойкот и без документ ше се кара!
194
6
 
22
 
! Отговори
Pilot преди 5 години
Мале гражданите не могат да се приберат от село !!!
193
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами БДЖ беше доведено до фалит.Навремето болшинството товари се транспортираха на релси.А сега само с тирове,по шосетата.То и без това едни шосета....
192
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Редовно пътувам по магистрала Хемус.Никога не е било да са пуснати всички тунели и да няма стеснени участъци със задръствания.Направо е отвратително.А ако вали винаги има проблеми,независимо дъжд или сняг.Иначе милиарди левове са вкарани там.Ама само на книга.А на практика чрез строителните фирми близки до ГЕРБ са засмукани на Бате в джобовете.И на тия около него