Ад в тунелите на АМ "Хемус": Коли, заклещени над час и половина!

Има бременни, не се диша, от АПИ не отговарят
Обновена: 16 дек 2018 21:28 | 16 дек 2018 18:23, Петя Славова
291
Ад в тунелите на АМ "Хемус": Коли, заклещени над час и половина!
Снимка: "24 часа"

Стотици автомобили са заклещени в  капан в тунелите на АМ "Хемус", предаде "24 часа". Колите стоят неподвижно вече час и половина. Хората слизат от автомобилите и се питат какво се случва.

Още по темата

Най-тежко е положението във втория тунел след Ботевград в посока София. Болни хора и бременни жени вече са изпаднали в истерия, сигнализират ни попаднали в задръстването. Много от колите са с включени двигатели, което прави дишането не възможно.

От двете страни на тунела има полицаи, които се опитват да регулират движението, което е затруднено заради снеговалежа. Хората се опитват да се свържат с АПИ и други институции, но без успех.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още по темата: тунелиАПИколиАМ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 191Ама ти наистина си пълен с комплекси щом се радваш на нещастието на хората.Хайде сега помисли реално,АКО МОЖЕШ.В Гърция тази година се случиха наводнения и пожари в много голям мащаб,ако всички тези бедствия се бяха случили в България за същият период от време след колко време и дали изобщо щяхме да се оправим? Щото от трагедията в Хитрино мина доста време а прехвалената ни държава още не може да се оправи,сега пък искат от хората да си плащат дограмата.Мъкаааа.
170
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки може да тръгне във виелицата по горите и като се окости си е негов проблем....като си знаете и държавата и хала и що тражите ? ТХо д9а е у...й да ви го намааат то акъл !
169
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Атинския Скот да си гледа стотиците изгорели и безследно изчезнали в пожарите на Ципрасова Малякия!Писна ми от дървени философи да си избиват комплексите!
168
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 178 Ами не знам за теб ама аз 86-а,87-а и 88-а получавах заплата 450 лева бях ученик тогава и работех по един месец през ваканцията вместо да ходя по разни бригади за по 10 лева.Можеше и да се работи частно ако си спомняш (който не го мързи де) Смятай колко си зле щом си получавал 83 лева заплата ,,момче''
167
6
 
24
 
! Отговори
аз ви казах преди 5 години
Аз ви казах че управлението и кражбите на тези ще станат опасни за живота. Повтарям го мн пъти и получавам само минусчета. Както виждате опасни пътища. Не чистят защото се пестят пари, те са вече похарчени от някой си. Видяхте ли и на пътя Своге-София каквп стана? Нищо, нека!!! Малко ви е! Гласувайте пак за тях!
166
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 180Да,не сме подготвени за 10 см.сняг, ОТНОВО.Защо ли? Защото ни управляват некадърници и ние търпим това.Подобни призиви да не се излиза и пътува в нормалните държави се отправят при метър сняг а то питаш какво ще стане ако у нас натрупа 50 см. При 50 см. Негово Величество от Банкя ще обяви държавата за затворена и ще се скрие както винаги,ето това ще стане.И да държавата няма капацитет да се справи със 10 см.сняг,доказва го за пореден път.
165
13
 
9
 
! Отговори
До 183-ГРАЖДАНИНА преди 5 години
Това е реалноста в момента в цяла Европа,в Швейцария или Австрия няма Герб или БСП но виж как е ситуацията и там,по техните пътища,ЖП линии и летища.И плюни тогава на някъде другаде ,да си ,,излееш отровата" и да вземеш петте лева
164
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберастите са обхванали страната като туморни метастази.Трябва сериозна химиотерапия.
163
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКВО ЛИ ЩЕ Е ДА СЕ ЗАДАДЕ ОТНЯКЪДЕ КОРТЕЖЪТ НА БОРИСОВ И ДА СЕ ЗАЛОСТИ В ТУНЕЛА. ДРУГАРЯТ ЩЕ ПОМЕТНЕ.
162
11
 
13
 
! Отговори
До 178 преди 5 години
Ами когато в Гърция и цяла Европа даваха на всички 500,нанас ни даваха........лозунги и искаха пет лева за паметника на Бузлуджа ,ергенски данък на такива като теб,83 лева заплата и 30 лева пенсияА те получаваха десетоккратно повече от нас.А в един момент получавахме по 6-7 долара заплата и хазната и хамбарите бяха изпразнени.Така че момче кой от къде е тръгнал и колко пъти е банкрутирал.Живота не започна преди десетина години,когато на теб ти порастваха косми.
161
5
 
22
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
ТОВА Е РЕАЛНОСТТА В СТРАНАТА НА ГЕРБЕРИТЕ И КАЛИНКИТЕ. ВСЕ ПО-МАЛКО ХОРА ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В ТАЗИ КОРУМПИРАНА ГЕРБЕЛАНДИЯ.
160
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червената тиква е само една, една...Знаем коя е. И има партиен билет.
159
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОНЕЗИ ХАЙЛАЕЗИ ОТ АПИ В ПОНЕДЕЛНИК Щ7Е ПОЛУЧАВАТ БОНУСИ ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА. ***.
158
3
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Хора, паднала е само мах 8-10 см сняг, та нима отново не сме подготвени, а ако беше 30 см и повече? Защо вечно не сме подготвени, че МВР подлага хората на такъв тормоз?. Все пак е магистрала и има как да се изтегли движението в другите 2 платна. Просто някой постоянно не си върши работата, а и журналистите правят драми! СТраната ни има капацитет да се справи с извънредни ситуации, а хората страдат в този студ на магистралата
157
16
 
12
 
! Отговори
До 175 преди 5 години
Тя наистина се строи тепърва защото за 25 години се построиха само 60 км. до Правец и от там под виадукта и по старият път.Помниш ли Витиня ? А Ябланица?Нямаше пари и спряха,ама ти не си бил роден И метро нямаше. Чак в по новото време почна да се строи по интенцивно и това което не се построи 50 години ,искате да се построи за 1-2. Ей това комунистите и троловете им сте големи езуити Сега като почнат да се рушат и панелките ,пак ,,днешните" ще са виновни.
156
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 172-от АтинаАбе той може и да е бил в,, ташкент'' ама в Атина раздават на социално слабите по 480 евро на човек ,включително и на законно пребиваващи българи СЕГА.А на вас ви дават по 40 лева и то със триста уговорки и така извъртат нещата че едва ли не трябва да им се чувствате длъжни за това.
155
7
 
6
 
! Отговори
До 172-от Атина преди 5 години
Стой си в Атина и стискай драхмите останали от дядо ти.Когато те се върнат във оборот,тогава и ние ще гласуваме за твойта другарка.Надай се малчо пъпчиви и невръстни.Ние безумияга и простотиите ги преживяхме в едно друго време,но ти явно тогава си бил в,,ташкент"
154
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хемус я ремонтират на парчета вече 2 години. В чужбина хората работят денонощно, за да осигурят безпроблемно придвижване на данъкоплатците и гражданите, тука се точи с години, ще каже човек, че я строят наново.
153
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А може би ако бяха спряли двигателите нещата щяха да са малко по-приемливи. Навън е около нулата, не е чак толкова студено, че да не можеш да изгасиш двигателя за половин час например. Особено когато виждаш, че си заседнал в тунел. Един вид кислородът е с предимство пред това да си по къс ръкав в колата.
152
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали АПИ нищо не правят , строителните фирми са престъпници , а сега др. Нинова да ви чисти пътищата или да извика др. Решетников с булдозера .