Буйстващ пътник рани полицай и скочи от автобус

Маскиран нападна лекар с пластмасов пистолет
17 дек 2018 22:18,
8
Буйстващ пътник рани полицай и скочи от автобус
Снимка: BulFoto

Полицай е ранен, след като се отзова на сигнал за буйстващ пътник в автобус.

Още по темата

Действието се разигра на изхода на Стара Загора около 16 часа. Рейсът се движел по междуградска линия от Стара Загора за Сливен.

Пътникът започнал да буйства, шофьорът спрял и подал сигнал на 112. Според "Дарик" въпросният мъж счупил стъкло на автобуса в движение и скочил на пътя.

Отзовалите се на място полицейски екипи се опитали за укротят и задържат буйстващия. Той обаче извадил нож и нанесъл порезна рана по лицето на един от полицаите. Не се съобщава дали с нож или някакъв друг остър предмет.

Пострадалият е откаран в центъра за спешна помощ в Стара Загора, където му е направен преглед и е освободен.

Нападателят е задържан за 24 часа. Той е 25-годишен мъж от Сливен.

Маскиран и въоръжен мъж е нападнал лекар с пластмасов пистолет в София,  това съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал към 18.20 часа в сграда на бул. „Македония“.

Според първоначалните данни, непознат е позвънил на вратата на медицински кабинет в сградата. След като отворил, лекарят бил нападнат от маскиран и въоръжен мъж, който му нанесъл удари с пластмасов пистолет. На виковете на доктора реагирали съседи, които задържали нападателя и повикали полиция.

Служителите на реда задържали на място 64-годишен софиянец, криминално регистриран, който е отведен в Шесто РУ-СДВР. Предстои изясняване на обстоятелствата по случая и мотивите, довели до инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Като не можеш да схванеш какво си прочел, защо се напъваш да коментираш? След прегледа са освободили раненият полицай, а не нападателя! Чукча писатель!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
очевадно е че русите шведи биват толерирани и по статията личи.Нападнал,буйствал пък после пуснат.Що за закони имаме????При положение ,че е ранил човек даже.Чи той утре ще убие някой и пак ще го пуснете бе.А за втория рус швед с лекаря да не говорим.Ясно е искал за без пари да го прегледа лекарят и ксто разбрал,че в частните кабинети не става се озлобил.Аз не знам закво ги интегритате тия.Те са същите като ония терористи в Европа дето и тях ония се мъчат да интегрират ама неуспешно
4
0
 
23
 
! Отговори
Гьоте преди 5 години
Извадил нож, но не се знае от какво са порезните рани. Шекспир пасти да яде.
3
0
 
3
 
! Отговори
3лaтko жeлeв преди 5 години
До 4Ще се обиждаме ли
2
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С нож ,по лицето ??? ОПИТ ЗА УБИИСТВО ! ,,Който посяга на държавен служител ,посяга на държавата - Б. Борисов ,, А сега ще видим дали е ака или само бръщолевене на комундела .
1
3
 
33
 
! Отговори
месара преди 5 години
Хубавият живот в Герберландия води до психози