Катастрофа между младежи вкара жена в болница

Двамата са в ареста, единият от тях е бил дрогиран
3 яну 2019 14:37,
4
Катастрофа между младежи вкара жена в болница
Снимка: архив "Булфото"

Пешеходка е в тежко състояние след катастрофа между два автомобила на входа за велинградското село Юндола, съобщиха от полицията.

Още по темата

Тежкото произшествие е станало около 16:30 ч. в сряда. При движение с несъобразена скорост става катастрофа между два леки автомобила "Ауди". При сблъсъка едната от колите се завърта и удря намираща се в непосредствена близост до пътното платно жена.

Пострадалата е 54-годишната Н.С. от Велинград. Тежко ранена тя е транспортирана първоначално в болницата във Велинград, а впоследствие е откарана в областната болница в Пазарджик, където лекари се борят за живота й.

На мястото на инцидента е установен водачът на единия автомобил - М.К. на 27 г., от велинградското село Света Петка. Веднага след катастрофата другият шофьор бяга от местопроизшествието. По-късно е установено, че това е 21-годишният Георги Д. от Банско, който е открит в родния си град и задържан.

При направените тестове за употреба на алкохол и наркотици на двамата шофьори е установено, че М.К. е употребил наркотици преди да седне зад волана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, ми те имат и български имена (за пред европейците) иначе в селото са си с рождените.
3
3
 
4
 
! Отговори
I преди 5 години
До Селски бекЗащото имената на Мюмюн и Асан се изписват така в бг медиите
2
0
 
10
 
! Отговори
Селски бек преди 5 години
Защо единия от участниците е само с инициали, а другия с цялото си име?
1
0
 
10
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Не знам ... хем ми е жал за наркозависимите - това е на деветдесет процента смър7на присъда с край, изпълнен с ужасни болки, хем и като стане така ми се ще да ги приспиват на местопроизшествието. Решил си да се тровиш - решението е твое, но, моля, не затривай други хора!Сега това нарк0манче да го затворят в ареста без достъп до др0га да му е весело, малко ще му е!