Следпразнично: Шофьор на линейка хванат почерпен

Не успял да изтрезнее след Васильовден, карал на зиг-заг
4 яну 2019 10:45,
10
Следпразнично: Шофьор на линейка хванат почерпен
Снимка: Булфото

63-годишен дупничанин шофирал линейка след употреба на голямо количество алкохол. Мъжът буквално криволичил по улиците в града.

Мъжът е спрян за проверка на улица "Орлинска" рано сутринта на 2-ри януари. Още при отварянето на прозореца водачът лъхал на алкохол, което наложило и тестването му с дрегер. Техническото средство отчело далеч не скромния резултат от 2.18 промила алкохол.

"Първоначално линейкаджията обяснил, че бил на гости при свой приятел. Празнували Васильовден и си пийнал. Най-вероятно обаче почерпката е продължила до ранните часове. Водачът си беше направо мъртво пиян. Не можеше дори да говори като хората", обясниха запознати пред "Монитор".

Веднага мъжът е свален от линейката, като униформените са се обадили до ръководството на здравното заведение в Дупница, за да изпратят друг шофьор, който да прибере автомобила.

"По време на проверката 63-годишния дупничанин не е превозвал пациент и слава богу. Той спрян заради неадекватното му шофиране из улиците в Дупница. Буквално е шофирал на зиг-заг", обясниха катаджии.

Веднага след като 63-годишня мъж е дал показания пред униформените, той е освободен да се прибере в къщи, за да изтрезнее.

По случая е започнато бързо полицейско производство, обявиха от ОДМВР - Кюстендил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Д- р Хаус: преди 5 години
Ако е шофьор на линейка , тогава е пиян Ако е някой като Юнкер и Боби Михайлов тогава се казва, че има ишиас
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не пишете глупости това ни е шофьор в цсмп
4
3
 
0
 
! Отговори
панчо преди 5 години
до като не започнат да влизат в затвора за по няколко месеца случаите на дрогирани и пияни няма да намалеят
3
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
поредния дивак по пътищата,съд за прасето качило се пияно.
2
2
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
кога у нас всеки водач над нормата ще бъде арестуван и осъден?във страните към които се стремим да бъдем пиян водач бива арестуван и лежи в затвор за да влезе *** в правия път трябва здраво бой по канчето
1
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tipi4no balgarski *** selendur samo v bg moje tovada se slu4i kakto isnasilvane na stari hora pribiti ubiistva samoubistva miseria blagodarenie na drugarite milioneri bivschi agenti donosnizi jivkovisti zarvuli. Sega s koroni na tikveni glavi muschenizi kradzi