На пътя край Враца: Жрица, шофьор с нагон и верижен ад

Ударили са се два камиона, а в тях две коли – няма ранени
21 яну 2019 07:20,
41
На пътя край Враца: Жрица, шофьор с нагон и верижен ад
Снимка: Flickr

Проститутка предизвика верижна катастрофа на главен път Е-79 между Враца и Монтана.

По обяд в събота, в района на село Сумер, водач на камион с ремарке с врачанска регистрация намалил рязко, за да отбие при жената. Изненадани от маневрата, пътуващите след него два ТИР-а се ударили, а във втория се нанизали два леки автомобила "Ауди" и "Рено Клио".

Като видял какво се случва, виновният шофьор избягал от мястото с мръсна газ. Но един от колегите му успял да снима регистрацията на ремаркето на беглеца, която била ВР7336ЕА, съобщава "Монитор".

При инцидента няма пострадали, а щетите са минимални.

Предишната вечер обаче ТИР с хасковска регистрация се е обърнал на  Е-79 между Мездра и Ботевград, а шофьорът е загинал. Инцидентът е станал близо до село Ребърково. Когато спешните медици успели да стигнат до шофьора, той вече е бил починал.

Загиналият е на 44 години от Димитровград. Човекът най-вероятно е получил инфаркт, докато е шофирал, но причините за смъртта му ще станат ясни след аутопсията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
8
 
! Отговори
тир преди 5 години
Тя жена му е наясно, защо от толкова време я държи на сухо, само се е съмнявала с коя. А то някаква смрадлива жрица, с извинение.
15
1
 
42
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Има отделна глава в закона,за спазването на дистанция.Може да е минало крава пред камиона,защо непременно к....ва. Водача сега да осъди писалия тази новина.
14
0
 
47
 
! Отговори
елементарно преди 5 години
Тия след него и те са гледали право в жрицата.
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От сега нататък да е ясно, за всяка катастрофа са виновни проститутките и да се вкара в закона за движение по пътищата!
12
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе хората са го измислили и легализирали в Холандия, ние тука давай по шосетата. *** работа. Ама то пък много шофьор - много нагон бе, няма насищане.
11
1
 
41
 
! Отговори
65 преди 5 години
Ад ще е сега за него жена му като види номера на ТИР-а. Виновни са тия зад него,щото са карали като луди.Току така бе се свива рязко и спира Тир.Ама и вие с тия заглавия си търсите зрелище.
10
3
 
61
 
! Отговори
Драйвър преди 5 години
Шофера на камиона няма ама никаква вина. Натиска си спирачки човека за да спре и некви се натрисат отзад в него. Вината е на онези, които са след него. И не пишете простотии, човека се е махнал за да не го снимат, сигурно има семейство.
9
1
 
10
 
! Отговори
бааа го преди 5 години
А дали е нагонил с нагона!?
8
1
 
13
 
! Отговори
земеделец преди 5 години
И аз заобиколих две жрици без да им обърна внимание. А то си стана полицейски проблем..
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заобиколи жрицата шофьора и веднага става виновен. Ако я беше качил в кабината остава без портфейл. Въобще са си виновни шофьорите !!!!
6
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
щети нямало. а пропуснатите ползи за "жрицата" ? за това е беден северозапада - пречите им на бизнеса.
5
0
 
37
 
! Отговори
частник преди 5 години
На 79Е проблема не е в шофьорите. Проблема е в " сдружението" - полиция, сутеньор , жрица. Може да се търси и по на висока. Местоработата на жриците.Има си правила в ЕС.
4
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адът на земята, бацеееей!
3
3
 
47
 
! Отговори
Жо преди 5 години
СПАЗВАЙТЕ необходимата дистанция! Това ще ви спести половината от възможните проблеми на пътя.Когато спазваш необходимата дистанция, не ти се налага да спираш рязко. Така пазиш себе си и гл/пака, който кара на 3 метра зад теб.Когато спазваш необходимата дистанция, пътуваш спокойно и не се изморяваш.Колко е необходимата дистанция?Когато колата пред вас премине покрай някой пътен знак, произнасяте спокойно двайсет и едно, двайсет и две, двайсет и три и чак тогава вие преминавате покрай знака.
2
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На пътя край Враца: Жрица, шофьор с нагон и верижен адПри инцидента няма пострадали, а щетите са минимални.Какво да се каже за това?
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жрицата е било жрец 100%