Пенсията не стига... баба открадна храна от магазина

74-годишната жена от Благоевград е задържана за 24 часа
Обновена: 30 яну 2019 16:25 | 30 яну 2019 16:15,
165
Пенсията не стига... баба открадна храна от магазина
Снимка: Булфото

Пенсионерка открадна хранителни продукти от магазин в Благоевград, но бе заловена.

Със заповед за задържане, до 24 часа, в ареста е Л. Я., на 74 г. от Благоевград, съобщиха от полицията.

Около 09:40 часа във вторник тя е извършила кражба на хранителни продукти от магазин на голяма търговска верига.

Стойността на нанесената щета е около 30 лева. По случая е образуван заявителски материал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един чужденец ми разказваше как в гладните години влязал в една градина да набере ябълки на децата си и собственика го хванал, а нашия вика:"Аз не крада, аз си взимам, те ябълките Господ ги е създал за гладните хора и децата...", собственика се засмял и го пуснал.
130
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На времето една баба я хванахме да краде бучка сирене, шефа я съжали и я пусна. Друга млада жена я хванах да краде вафли, полицейската кола по случайност беше отпред магазина, казах й са ги върне и да се маха и повече да не я видя тук, докато не съм извикала полиция. Тийнейджъри откраднаха две двулитрови коли в якетата си, и тях ги хватах и ги накарах да ги върнат докато не съм ги шамаросала, наркоманите редовно наобикаляха да крадат. Като не излезе ревизията аз като продавачка нямам заплата,.
129
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откраднала хранителнИ продуктИ, ако беше от глад, щеше да открадне примерно един хляб или едно мляко, а тя нарамила просукти жената, ами дайте всички гладни да крадат, вместо да отидат под продорците на управляващите и да протестират, че с тези измислени пенсии не се живее, че е нечовешко.
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГерберПий си хапчето, че ти личи вече.....
127
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бабичката с 200 лв пенсия, сметки за ток, лекарствата и е останала без пари за храна на края на месеца. Вместо да и се помогне, те я арестуват! Социална държава за едни (ромите с 10 деца, например), обаче мащеха за други ( тия бачкали по 25-30 години и изграждали държавата). Тия от магазина вместо да и подарят продуктите са викнали полиция! Нямам думи!
126
0
 
14
 
! Отговори
Борислава преди 5 години
Авторът на клипа да ги беше платил!
125
5
 
16
 
! Отговори
Каракачанов преди 5 години
Братята роми ,бягат от държавата ни и се срамуват да кажат че са от България.Правете му сметка ,що за резил сме?
124
2
 
14
 
! Отговори
Каракачанов преди 5 години
Споко ,след години тези които са я арестували и те ще се пенсионират.Като вземат мижавата пенсия ще видят макар и тяхната да е по висока от повечето обикновени работници.Да не ходят и те са крадат по магазините.
123
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всичко зависи от типа баба,ако го е направила от нищета,категорично не одобрявам задържането и,даже го намирам за срамно и подронващо авторитета на държавата.Виж ако е баба реститутка ,клептоманка,която го прави за спорт е друго нещо ,но силно се съмнявам да е така.Мисля,че в тази държава гаврошовците станаха прекалено много,а богатите -твърде богати.Иде време да им дирим сметка.Изпиха икономиката ни чрез държавата,използвайки я като чаша в която ние наливаме,а те пият
122
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бабата ся ще й сложат ефективна присъда, щото не е ***
121
42
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 5 години
Румен Радев расипа даржавата за 1 година!!! Источил е 1 милиярд от бюжета и заръди него инвестицийте нямаляха сас 70% и ръждаемоста се срина! РАДЕВ ОСТАВКА И ИНПИЙЧМЪНТ! ГЕРБ ПОБЕДА!
120
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смъртно наказание веднага! А може и доживотен!Путин е виновен! Струва ми се,че и Венецуела е замесена!А сега минусите за метафората или сатирата!
119
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милиарди за самолети таралясници, милиарди за скапани магистрали, милиарди кражба от политици и техни приближени но за здравеиопазване и пенсии няма. Давие..майкята прпадналадемосратска
118
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СоломонА нали не са отменили пълният член.
117
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък аз днес за сефте ядох авокадо. От любопитство.Ми не е кой знае кво.Просто експеримент.Може и бабата да е експирементатор.
116
1
 
21
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
До СоломонEeeь Соломоне, ако беше мъдър като този, с чието име си се нарекъл, щеше да знаеш кога да сечеш със сабята и кога да показваш милост. Но, както се казва, на чужд гръб и 100 тояги са малко.
115
33
 
6
 
! Отговори
Соломон преди 5 години
Закона трябва да работи и стига сте се правили на Робин Худчета ,щом е нарушила закона и е откраднала,то трябва да е на топло по закон 24 часа. Друг е въпроса ,а защо други нарушители за по-голями кражби или престъпления не се прибират на топло и не се завеждат дела за тях.За това трябва да недоволствате,а не за тази жена която е отркаднала от магазин.
114
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако бяха глобили тази фирма с 700 000лв щеше да има възпитателен ефект върху тези безобразия в строителството и за други фирми получаващи обществени поръчки,но бедата е,че и Елена Йончева е вършила данъчни престъпления и тя е за санкциониране.
113
1
 
70
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
На мен като ми откраднаха работни инструменти за 1000 лева, ми пратиха писмо от прокуратурата, че делото се закрива по маловажност. Бабето за 30 лева го натикали в кауша? Що за държава! Ако бях там, щях от джоба си да извадя 30 лева и да покрия "щетите". Срам за тази държава!
112
1
 
62
 
! Отговори
Чичо преди 5 години
Пускайте жената веднага,и да не забравите да се извините.Заради вас и вашите чорбаджии го е направила горката жена.Окрадохте живота на милиони българи -българомразци такива.