Пенсията не стига... баба открадна храна от магазина

74-годишната жена от Благоевград е задържана за 24 часа
Обновена: 30 яну 2019 16:25 | 30 яну 2019 16:15,
165
Пенсията не стига... баба открадна храна от магазина
Снимка: Булфото

Пенсионерка открадна хранителни продукти от магазин в Благоевград, но бе заловена.

Със заповед за задържане, до 24 часа, в ареста е Л. Я., на 74 г. от Благоевград, съобщиха от полицията.

Около 09:40 часа във вторник тя е извършила кражба на хранителни продукти от магазин на голяма търговска верига.

Стойността на нанесената щета е около 30 лева. По случая е образуван заявителски материал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стойността на щетата няма 1 мин. работна заплата. Маловажен случай. Да я пускат, както хилядите ц**, които изобщо не ги съдят за такива дребни кражби. Нали така направиха закона? Щом откраднатото е под една мин. заплата се води маловажен случай и изобщо не ги съдят. Така, че 100 пъти по 200 лв. и ще си оправи положението до живот.
50
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СТРАНДЖАТАТоя навик от социалиЪма не пуска и твоита "компания".Вие докарахте хората до абсолютна бедност, глад, болести и безизходица.И не те е срам да плюеш по гладните хора!
49
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименминистрите на Герб крадат по 700 000левамалко си се пообъркал другарю - 700 бона открадна другарката Йончева и затова ще я правят евродепутат
48
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦокоИ ти какво предлагаш, всеки в пенсионна възраст да граби и мародерство по свое усмотрение, ако някой и попречи или се оплаче, да се линчува може би!? Не е истина какви прости инфантили има на този свят, надявам се още днес някой да те окраде, да ти всичко.
47
4
 
24
 
! Отговори
Както преди 5 години
Както написа един колега. Кауфланд, Лидл и компания, не плащат данъци в България. За тези откраднати продукт как може да унижават гладната баба. Печелят милиарди и дъщерите им фирми се водят в Германия и плащат мижави заплати на персонала.
46
3
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
а като влезем в еврозоната какво ще стане ами то няма да останат старци да крадат
45
20
 
14
 
! Отговори
Крадливи старци преди 5 години
Имал съм възможността да наблюдавам отношенията на хората родени между 30те и 60-те години които са израстнали и оформили като личност през комунизма.Това не са хора!Алчни, прости, нахални, самодоволни, злобни и най-вече КРАДЛИВИ. ,,Любими" са ми тези, които обясняват как с 80лв заплати направили къщи и купили по две коли, а сега какво било.Като им кажа, че са крали и с гъзовете си направо се побърквха от злоба.Повечето бяха и пияндета между другото.
44
4
 
14
 
! Отговори
ПО ДОБРЕ В ЗАТВОРА преди 5 години
На Бате полицията дето го пази ще я арестува защото е платена и обурудвана и готова за действие...срещу озъбения от тормоз народ+ това съм сигурен ,че тази женица никога не би гласувала за герб.
43
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За кражбата извинение няма, *** червени тикви това да го запомнят!
42
3
 
33
 
! Отговори
Цоко преди 5 години
С тази успешна акция пречупихме окончателно гръбнака на престъпността.
41
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
министрите на Герб крадат по 700 000лева .вие за 1 маргарин ще пъхнете гладното бабе в затвора
40
14
 
5
 
! Отговори
Крадливи старци преди 5 години
До Ted до 9 Защо да си продавам родителите бе?Аз говоря за поколението на техните родители които живяха по-голямата част от живота си през комунзма, който ги овължи и ги направи крадци.Говорили сме си с един съученик от техникума.Вднъж ми каза: - Никога няма да забравя как ме гледаше дядо като му казах, че не искам да бера от лука на чужди хора.За него казва, не бях нормален човек.
39
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо решихте, че не й е стигнала пенсията!? 10 години й стига, сега изведнъж не. Освен и аз да открадна от някой магазин, да кажа че не стига заплатата и да ме пуснат като герой.
38
20
 
12
 
! Отговори
Малко магазинче преди 5 години
Имате ли представа, че работя 12 часа, седем дни в седмицата ?! И влиза някой да ме краде ?! Със страхотно уважение към възрастните хора, но защо за крадат хляба на децата ми ?!
37
4
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Маргарин "Калиакра" - Кажи баба Тенкю...
36
4
 
35
 
! Отговори
До тук преди 5 години
До тук ни докара управлението на Герб. За 10 години лекарствата са поскъпнали с цели 40%,ток с 30%, за вода и горива не помня цифрите, но заплатите и пенсиите са в пъти по ниски от средните в ЕС и два пъти от предпоследния Румъния , а ние сме на последно място естествено. В Македония минимална пенсията е 420 лева.
35
6
 
34
 
! Отговори
До малко магазинче преди 5 години
"магазин на голяма търговска верига." пише го в статията ве герберски ***, да те хвана аз ще ти избия не зъбите ами съзнанието.Точно тези вериги дето изхвърлят храна в срок, която държавата законно не позволява да бъде дарявана на хора в неравностойно положение. За това всички сме виновни, че сме загубили всякаква човечност.
34
3
 
28
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 5 години
Социалните знаят ли на какъв хал е бабата? Какви "престъпници" има в тази държава, ей. Да питаме хората на жълтите павета защо е така?
33
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако пенсията и беше в евро щеше да и стигне и да не се стига до тук.
32
6
 
23
 
! Отговори
Ted до 9 преди 5 години
Ей безродник,нищожество как може такова злобно същество да си.Ти си продал родителите си за 20 стотинки. Ти би убил всички възрастни хора за да имаш повече за търбуха, нали?Да има за патронче мастика и ракия.Такива като теб не трябва да им се позволя да имат поколение.А и ти сигурно и сам не искаш, ти си мръсен егоист, който обича да живее сам и обича само себе си. Не забравяй, че ти също ще остарееш и така като ти гледам акъла, ще свършеш сам под някой мост,ако изобщо достигнеш до старини де.