Заради шофьорски спор: Удар на метри от детска градина

Заплахи, полицейска некоректност, кой е прав в спора?
Обновена: 8 фев 2019 13:14 | 8 фев 2019 12:40,
17
Заради шофьорски спор: Удар на метри от детска градина
Снимка: архив "Булфото"

Шофьор е опитал да изпревари друг и го е блъснал на метри от детска градина във Варна. Инцидентът се е случил на 6 февруари около 15 ч. След това агресивният шофьор отправя заплаха към другия водач. Потърпевшият Станко Стилиянов твърди, че пристигналите на място служители на Пътна полиция не реагирали адекватно на сигнала му и обяснили, че той е виновен, съобщава Нова тв.

Още по темата

"Движех се по ул. "Вяра". Въпросният водач на другия автомобил на няколко пъти се опита да ме изблъска от платното за движение. Опита се да ме изпревари. Без подаване на мигач отново се опита да ме изпревари. Загуби контрол над колата и се блъсна в предния ми ляв калник”, разказа Стилиянов в ефира на телевизията. Той допълни, че веднага е сигнализирал на телефон 112. По думите му шофьорът, който го е ударил, е започнал да го заплашва.

"Екипът на Пътна полиция отиде първо при съответния господин. Разговаряха и се върнаха при мен. Показах им видеото. Според тях аз съм в нарушение, защото не съм пропуснал движещия се автомобил зад мен да ме изпревари. Казах им и за заплахите, но те твърдяха, че нищо нямало да ми се случи. Искаха да подпиша двустранен протокол и аз да изляза виновен за ПТП-то”, допълни още Станко Стилиянов. От полицията във Варна призова потърпевшия да подаде жалба.

„Изгледах клипа. Това е поредният случай на агресия на пътя. Трябва да се научим да бъдем по-толерантни. Ударът е станал на метри от детска градина и пешеходна пътека. Това е недопустимо, защото можеше да стане голяма беля ”, заяви балканският рали състезател Йордан Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
13
 
! Отговори
Документален филм преди 5 години
Гледах един филм за един полицай,който живее в чужбина (Канада) и сега е много доволен.Той сподели,че има почтенни и работещи полицаи в България и те са около10% от всички.Просто пожелавам на всички бог да ни пази от полицията и правораздавателната система.
8
0
 
9
 
! Отговори
Антонимен преди 5 години
До Анонимен 9Аааа, не така! Доста хора "ползват" милицията, сиреч имат полза :)
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ползата от българската полиция е точно 0
6
0
 
40
 
! Отговори
Спонсор на МВР преди 5 години
Господина, като отиде в полицията да подава жалба, да не забрави да напрви и дарение. Иначе няма да се полуат нещата.
5
0
 
25
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
Тоя агресивен пейзантин със сигурност е от онези мишоци, които искаха ДА СЕ СМЕНИ СИСТЕМАТА.
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старите баби казваха. Два остри камъка брашно не мелят.Ако изпреварваният беше намалил скороста и го беше пропуснал щеше ли да се случи това. Но по всяка вероятност и той е бил селски тарикатин като другия селски тарикатин. Много пъти ми се е случвало такива селски тарикати от седенките да ме изпреварват на места където е забранено и аз като по голям тарикат ги пускам. После им идва честитка от камерата и си плащат за тарикатлъка.
3
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога едни и същи хора ще бият деца ,жени и беззащитни мъже по улиците? Какви политици имаме в Народното Събрание на Република България,че не искат да гласуват тежки закони срещу побойниците на пътя. ТУК НЕ СТАВА ДУМА КОЙ Е ОТНЕЛ ПРЕДИМСТВО. СТАВА ДУМА ЗА ПОБОЙНИЦИТЕ.ЩОМ биеш ше лежиш минимум 5 год в затвора.ИСКАМ ДА ПОПИТАМ БОЙКО БОРИСОВ. Ако следващия път същия този побойник шамароса сестра ти - докторката, какво ще правиш? Колко сложно е да се гласува строг закон срещу побойниците?
2
1
 
35
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Очевидно е, че МВР трябва да се закрие веднага, започвайки с КАТ.
1
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този с кинтите е прав :)