300 души останаха без работа след пожара край Войводиново

Прокуратурата се намеси, следи разследването
48
300 души останаха без работа след пожара край Войводиново
Снимка: Булфото, архив

Пловдивската окръжна прокуратура наблюдава разследването  за пожара в месопреработвателното предприятие край Войводиново, който избухна в неделя.

Още по темата
До момента са извършени оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, приобщаване на документи.

Предстои извършване на допълнителни огледи и назначаване на пожаротехническа и химическа експертизи, които да установят причината за инцидента.

Заводът е почти напълно унищожен.

Щетите са огромни, а близо 300 души останаха без работа.

След два дни борба със стихията пожарът е почти напълно потушен.

Вчера в гасенето са се включили 15 пожарни коли.

Продуктите в завода – животни и животинска мас, се гасят изключително трудно, коментира Цвятко Дешев от пожарната служба в Пловдив.

Според него най-важното е, че няма пострадали хора от завода, както и пожарникари, щетите са само материални.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Предполагам ,че собственика метани прави, за да излезе, че палежа не е умишлен. Иначе няма да получи нищо от застрахователите. От друга страна застрахователят има интерес да докаже, че палежът е умишлен и да не плати нищо: "Предварително производство срещу неизвестен извършител". Какъв е интересът на управляващит обаче: Също за инцидент, а не за умишлен палеж (за да не кажат в Брюксел че има етнически проблеми).Така че пътят до истината е дълъг и трънлив. А 30 човека останаха без препитание.
28
1
 
8
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Ами прокурорите да се заинтересуват от оня сингинин от Германия дето се заканваше да пали.Логично е да го проверят къде кога и с кого.Както и родата.Много въпроси придружени с физически упражнения ако искат да открият истината.
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялото предприятие е опасано с камери. Ако са се сетили да вземат двр-те, разследването ще е доста по-лесно.
26
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
bix iskal da sa romite no neshto mi poskazva 4e te ne sa i nemogat tolkova golam pozar da napravat - ako ne sa romite to bog nakazva baiganiovcite za kovarstvoto i egoizma im - da ostvat na ylicata xorata s deca
25
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой ли не си спомня ромът, който по Скайп се закани от чужбина, че заради прогонването на цига*ните Войводиново ще бъде запалено от четирите страни? Интересното е че палежа, който остави без работа 300 жители на селото, подозрително съвпада с провала на опита за връщане на ромите, организиран от едно НПО за което е добре известно, че се финансирана от филантропа, който плати и за Майдана в Украйна. Може би не са празни приказки слуховете, че ромите са едно от колената на богоизбрания народ...
24
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един от Германия се заканваше, че крайните къщи щели да горят. Ето...
23
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Василев,срещу народа си не тръгвай.Имаме си достатъчноКириакСтефчовци
22
18
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Истината ще ви направи свободни!Предприятието е имало и слини години, но от известно време е в колапс, на командно дишане, без външни пазари , а вътрешния се стеснва все повече!Не може да издържи на конкуренцията , вкарват в големите вериги месо , свинско обезкостено чисто 5-6 лева!Не мразя нито ромите , нито комунистите, мразя някой да ме прави на *** и да ме кара да мисля, така както той иска да бъде, а отгоре на всичко прозират икономически интереси!Палежът е умишлен от собственика!ЦРУ
21
18
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Да, Василев е прав и аз напълно га подкрепям за ромите.
20
28
 
3
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Предприятието го запалиха русофилите-комунисти с цел да набедят бедните и нещастни роми, на които им събориха законните къщи.Специален агент БХК
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За каква къща в Барселона става въпрос?
18
3
 
14
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Дали е имал сметки не съм чела.Сега се връщам от работа а не като теб да ми плащат че съм тук.И да има нали твоите приятели от ГЕРБ са по сметките и швейцарските банки и къщи в Барселона и разливат шампанско в Алпите.Нали точно ти ги защитаваш заедно със Странджата.
17
17
 
1
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До пипи дългото чорапчеСобственикът на месарския цех е имал офшорни сметки на Панама, защо не коментираш сега ,кой и как си продава душата???Защо ми отчита приходи по 25-30 млн. лева , а чиста печалба от 50-100 хиляди лева в най-силните години!Аз ли съм сла.боумният или вие селяни прости???Агент Филип Мойран!ЦРУ!!!
16
4
 
28
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Гледала съм и съм брала тютюн и не ме е срам.Брала съм и домати и царевица по бригадите.И пак не ме е срам.Гордея се че за себе си съм реализирана и с прекрасно семейство.И не съм си продала душата като теб Василев и като теб дето не си разбрал че тютюна не се бере с ножици.Така че аз спа спокойно и душата ми е чиста.А вие дето продавате душата си за 30 сребърника дали сте по богати душевно и по щастливи от мен?
15
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
етноса отмъщава, според тях са дискриминирани, а истината е, че българите са дискриминирани, ние бедни не бедни, плащаме сметки, данъци, като не можем да си купим жилище плащаме наем... а те искат да ги издържаме, кърлежи, смучещи кръвта на народа под крилото на управниците
14
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 11. Не е отмъщение а Божие наказание. Когато Бог наказва а това се случва рядко, го прави както трябва, без да оставя и следа за възстановяване.
13
6
 
11
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Ти не разбра ли че този човек внася месо и тук го обработва и продава.Аман от разбиращи. Чети бе,чети
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до василка Ей, "капацитет", що си безработен, като си толкова умен?
11
19
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До пипи дългото чорапчеСобственикът е работил на загуба, гаранция ви давам, че ако си плаща всички данъци няма да оцелее и един месец!!!На колко трябва собственика да изкупува живо тегло свинското , и като си плати данъците,заплатите,сметките, ако има и мита , за да му дойде цената 5-6 лева в търговската мрежа и да е конкурентна????Просто е издебнал момента и е драснал клечката,гаранция!!!Агент Рейчъл Хейтинга!ЦРУ!!!!
10
5
 
32
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Така правеха турците при възродителния процес.Тогава бях студентка и знам как се излизаше с цистерни натрошени мляко,Как имаше осакатени български войничета в Дулово,Как ни караха по 3 месеца на бригади и колко нагли бяха.Миналото се повтаря