Жена направи клада от стари дрехи и се самозапали

Трудният живот и безпаричието докарали жената до отчаяние
15 фев 2019 11:25,
90
Жена направи клада от стари дрехи и се самозапали
Снимка: Reuters

52-годишна жена се самозапали в двора на къщата си в стражишкото село Камен. Трагедията се разиграла в четвъртък сутринта, пише ЯнтраДнес.

Още по темата
 

Жената станала рано, направила клада от стари дрехи и драснала клечката, а после влязла в пламъците. Жената веднага лумнала като факла,но за щастие съседи се притекли светкавично на помощ и успели да я изгасят като мятали върху нея одеяла.

Съпругът на жената през това време бил отишъл до магазина, но тя по-рано му казала, че ще сложи край на живота си по този начин.

Славка била отчаяна от живота и нямала пари за осигуровки и лекарства. Преди време също опитвала да си отиде от този свят, но все не успявала.

Обгорената е откарана в болницата във Велико Търново, но без опасност за живота. Полицията разследва случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
28
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Ми жалко за жената, болезнена смърт си е избрала. Но моля всеки с подобни намерения, нека преди това гръмне поне един от 240-те. Като ще се мре, нека поне забере и някой от виновниците със себе си.
52
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сложи плюсче ако искаш Бойко Борисов да глътне суджук на криво, да се задави, да ритне камбаната и герп да се саморазпусне.
51
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че те и при Борисов бяха увеличени пенсиите.
50
5
 
30
 
! Отговори
odpo преди 5 години
Българските политици ни докара до самоубийства! Ужаса вече минава всички граници!
49
5
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
даже и в африка ти дават да си жив! кво е това гето и тия роби в тая българия???
48
5
 
29
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Бойко Борисов се хвали със сто милиарда БВП, а знае ли каква загуба за държавата е унищожаването на българското село!Оттам започна деградацията на обществото, оттам започна разрушаването на ценностите и традициите, оттам започна обедняването и тоталната диспропорция между един властен затворен свръх богат малоброен елит и мнозинство от бедни и зависими хора!Това в момента е българското общество, един разграден двор е държавата, и банките ,корпорациите и монополите безчинстват!Каралайна!ЦРУ!!!
47
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странджо, тонка, Професоре нещо да кажете по това самозапалване ? ГЕРБ ни затрива и ни превърна в страна от третия свят. На изборите всички против ГЕРБ партия провеждаща геноцид над Българския народ. А със платените Герберски мишки горе изброените ще се разправяме после.
46
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То незнам забелязвате ли от известно време новините са тотално постни, почти нищо за политиката на управлението! Само кой какво откраднал, кой пресякъл неправилно, в Чужбина какво станало.....бетер стана от комунизъм! Герб ще ни превърнат в Северна Корея!
45
22
 
4
 
! Отговори
2+2 преди 5 години
Лошо ,но ако някой реши да сложи край на живота си ,може да го направи по по-ефективен начин.Паленето на дрехи и пр.демонстрации ,както и предварителното им разгласяване ,са желание да бъдеш забелязан , а не опит за самоубийство
44
5
 
28
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Икономиката на държавата е съсредоточена в пет по-големи градове, хората в по отдалечените райони нямат никакъв поминък!Лесно е да коментираш, когато си в големия град и горе-долу може да караш нормален живот или съществуване!!!Това село Камен къде се намира, в Североизточна България!!!Животът е жесток селяни прости, за да съществува бългатското село Тодор Живков наливаше много субсидии и дотации в селското стопанство, и наистина имаше живот в селата!Вие сте прости, селяни прости!Джефри!ЦРУ
43
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей сега свършиха новините по телевизията, нито дума за самозапалилите се хора! Свобода на словото, а ??? Вожда яко е окупирал нова и бтв!
42
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз едно не мога да разбера само. Има толкова много по-безболезнени начин да ритнеш камбаната...
41
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сложи плюсче,ако мислиш,че жертвите на герберизма са повече от комунизма
40
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гарантирано от ГЕРБ!
39
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
щом 1 шепа са по силни от цяла държава.. може да си откараме още 500 унищожение. да те е страх да кажеш- нямам пари.. а най богатите държави не спират да искат пари. който иска ,дава му се.
38
29
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Комунистите окрадоха всички след 10-ти ноември 1989 г. и сега са бизнесмени и олигарси! А, доказаната крадла Корнелия Нинова се точи за премиер, за да краде още, Техноимпекс не и стига!
37
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъжното е, че с помощта на САЩ и други западни държави, мафията ни яхна веднага след 10 ноември 1989 година и не е отпускала хватката си. Някакви от онези 80% твърдят, че ние сме си били виновни!!! Защо България е зле, прочетете в изказването на американския президент преди време, който си призна,ч е са унищожили държавите ни.
36
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пунтаж е това.Който иска да се самоубие, го прави така, че да успее.
35
20
 
11
 
! Отговори
Бай Миле преди 5 години
ТИ КОЙТО ОБВИНЯВАШ ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ ЗА НИСКИТЕ ПЕНСИИ, КАТО ПРИЧИНА ЗА ЗЛОЩАСТНАТА СЪДБА НА ДНЕШНИТЕ ПЕНСИНРИ ПРИ ВАС ГЕРБЕЕРИТЕ, МОГА ДА ТИ КАЖА , ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ТАЗИ МАФИЯ БЯХА УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ ДВЕ ПОРЕДНИ ГООДИНИ С ПО 10 ПРОЦЕНТА ПЛЮС ЕДНА ИНДЕКСИКАЦИЯ.ЛИЧНО МОЯТА ПЕНСИЯ ОТ 200 ЛЕВЯ СКОЧИ НА 360 ЛВ.
34
5
 
41
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БОРИСОВ ВТОРИЯ И ТРЕТИЯ МУ МАНДАТ СА ОТГОВОРНИ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ С НЕЯ! БОРИСОВ СЪСИПА И РАЗОРИ ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВО!