Пак агресия към медици. Този път - в Нова Загора

След инцидента работещите в спешния център настояват за охрана
15 фев 2019 14:15, Красимир Ангелов
14

Пореден случай на агресия към медици в спешен център бе регистриран у нас, след като 19-годишен нападна фелдшер в Нова Загора. След случая работещите в спешния център в града настояват за физическа охрана.

Напрежението ескалирало, след като близки на 48-годишен мъж с масивен инфаркт, са нападнали екипа след съобщение за смъртта на техния близък.

Работещите в спешния център коментират, че агресията от страна на пациенти е почти ежедневна. Затова настояват за допълнителна охрана.

Нападателят, който е на 19 години, е задържан за 24 часа. А от семейството на починалия мъж твърдят, че лекарите ги провокирали с грубо държание.

Още за случая вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Бялата мафия минава всякакви граници. Тиквопомазания електорат ги бъхти. А ние българите сме принудени да търпим и храним и едните, и другите ***.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонимен 9Явсно не си бил в Бургас скоро ... Или във Пловидв :)
9
3
 
12
 
! Отговори
Очевидец преди 5 години
Само тези на които не се е налагало да ходят по болници не знаят защо бият медиците. Докторите вече минаха през фазите груби и арогантни и вече са на фаза цинични.На мен лично ми е идвало да отупам поне двама последните години.
8
4
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
отношението на медиците, в спешното е повече от грубо. да не говорим че, в по малките градове, употребяват алкохол и отношението към пациентите е, избирателно.
7
2
 
16
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Нещо, не че така, ама да не иде реч пак за ония етнос, дето се казва с Ц- думата?!
6
1
 
17
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Реален случай: Близки на болен, изписан преди ден от болница недоизлекуван и в тежко състояние, защото можел да умре там. Близките викат Бърза помощ. Човекът е в съзнание, адекватен, трудно диша и е зле. Лекарката от екипа към сестрата: -Оооо, тоя агонизира. Давай пиши, агониз...... Болният чува всичко. Близкия към лекарката: Извинявайте, но недейте така да говорите пред нея. Лекарката: Тя агонизира, нищо не разбира... Дори не се обръщат към болната, преди да изхвърчат от вратата...
5
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тези търговски дружества в каквито ги превърнаха болниците а докторите в търговци ще *** като кучета. Защото не ви харесваше безплатното здравеопазване не ви хареаваше спокойният живот не ви харесваше децата ви да завършват висше безплатно. Проблема ви беше че нямате банани и тоалетна хартия. Е сега имате банани които не са по джобави и тоалетна хартия с която няма какво да бришете. Честито на тези които рипаха и скачаха и сега същите рипачи са пенсионери. Как сте искате ли още да рипате.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"А от семейството на починалия мъж твърдят, че лекарите ги провокирали с грубо държание."Това само по нашите ширини. "Ми оня *** провокира, шото не направи кот исках" и ти, а ти показа на всички, че не от пещерата, ами от клона не си слазал и се показа, какво приматче си... Това не е орпавдание, това е самопризнание.
3
3
 
27
 
! Отговори
и точка преди 5 години
Който посегне на медик да бъде лишаван той/тя и цялата им рода от каквато и да било лекарска помощ.Със скотовете,по скотски.
2
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Масивният инфаркт трябва да се действа много бързо. На петнайстата минута пациента трябва да е опериран. Но тъй като в много спешни отделения нямат хирурзи смърта е неизбежна. По бай Тошово време в недоносеният социализъм мой приятел получи масивен инфаркт и го спасиха само благодарение на бързото действие на тогавашната бърза помищ. Още в линейката започнаха операцията а това беше нещото което го спаси. Вече 40 години живее след операцията направена му по времето на недоносения социализъм..
1
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На бойко електората се вихри необезпокояван денонощно. Така се интегрирали.