Сливенската митрополия осъди гей-брошурата: Аморално!

Духовниците настояха прокуратурата да се самосезира
30
Сливенската митрополия осъди гей-брошурата: Аморално!
Кадър: Bulgaria ON AIR

Сливенската митрополия осъди остро разпространителите на гей брошурата, която попадна в училищата.

В становище, публикувано на сайта й, се изразява загриженост за моралните устои на православните християни и на православното християнско семейство в епархията.

Още по темата
Митрополията призовава Прокуратурата да се самосезира по случая.

В становището се припомня, че в края на февруари в пет областни града, в т.ч. и Ямбол, се е разпространявала брошура "с позорни и безнравствени фотоси и с аморално съдържание".

Тъй като Ямбол се намира в диоцеза на Сливенска епархия, Сливенска митрополия не може да остане безразлична и безмълвна на тази антиморална хибридна агресия над деца, пише още в него.

Брошурата "Любов без последствия", в която има хомосексуално съдържание, не е била предназначена за училищата, но попадна в тях, разпространена от някои РЗИ - в Монтана, Видин, Ямбол, Кърджали и Хасково.

Информационният материал е трябвало да отиде единствено в Кабинетите за анонимно и безплатно консултиране за ХИВ/СПИН. Случаят се разследва от Министерството на здравеопазването.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
18, преди 5 години
Аз не пия, а това че съм натиснал едно копче по погрешка не умаловажава това което съм написал, но като няма за какво да се хванеш по-добре да напишеш нещо тъпо от колкото смисленно, нали ***? + със сигурност имам по високо образование от теб и без да съм учил по картинки знам, че младежта се учи и влияе много почече от приложения в скъпия си тел. като ФБ, Инста, Ютуб и т.н. от колкото от някаъкви смотани брошури (но това не е толкова важно защото никой не го вижда).
22
0
 
1
 
! Отговори
Ъхъ преди 5 години
До До 10Също така не е открит гена, който определя дали човек е десняк или левак (ако изобщо е един ген). Което не означава, че не е вродено.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И при поповете имаше нелицеприятни гей-скандали, така че да не знаят много...
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте я въртели тая брошура ,,Любов без последствия'',махнете я от медиите тая снимка.Че накрая да няма последствия.Стига толкоз.
19
4
 
4
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
До 17 То е ясно , че извратеността си е избор на обратните, а не предопределеност...Ама те горките се чудят как да се оправдаят за това което вършат.
18
0
 
4
 
! Отговори
14, преди 5 години
Напили се? Много рано бе, брат. Заваляш писането и нищо не ти се разбира. *** то тъй, като учиш по такива картинки.
17
6
 
9
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
Няма открит гей ген! На гейовете и лесбийките така им изнася да говорят, защото, ако хомосексуализмът е вроден, това означава, че той е нелечим. Второ, еднополовите двойки искат да осиновяват деца и така запушват устата на критиците си, които се боят, че ще ги объркат в сексуален план.
16
1
 
7
 
! Отговори
До wqw преди 5 години
Те може да не света вода ненапита, но поне не го афишират кат нормалност
15
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ли е най-големия проблем на подрастващите? Кой къде си го е пъхнал. Със и без брошурата който го влече ще си го пъха където намери за добре. Никой не се интересува от наркотиците, алкохола и цигарите които редовно употребяват 12 годишните но е много важно да не им се покажат голи мъже. Голите мъже ще им сасипят живота докато наркотиците и алкохола ще им помогнат. Пълно лицемерие. Но наркотиците носят пари на властта а голите мъже - не. В противен случай всички учебници щяха да са с голи...
14
2
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
То и туи не си ми красив/а ама не е незаконно да те гледам
13
6
 
6
 
! Отговори
wqw преди 5 години
ах тези попове какви са хетеро. душички
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЪхъДрън, дрън, дрън... Либерастки сказки....
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е нужно всяка новина за педирекламката да върви със снимка на корицата и. Това е начин да се пропагандира самата брошурка. Това, мисля, имаше предид 1. А вий... вий сте ***!
10
10
 
22
 
! Отговори
Ъхъ преди 5 години
Поповете не търпят конкуренция.Сексуалната ориентация не се изгражда с гледане на брошури. Тя е вродена.Дръг е въпросът, че сексуалното образование в училище трябва да става по одобрена програма, както всички други предмети.
9
5
 
30
 
! Отговори
Стефанов преди 5 години
До До 1 6 "И ти какво? Като видя тази брошура и...стана гей ли???"Колега, май нещо не разбираш! Възмущението на нормалните възрастни е породено от факта, че се разпространява в училища сред непълнолетни и малолетни, които са неизградени сексуално. Капиш? Не аз, възрастния, имам проблем, а подрастващите.
8
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е реклама как се става гей в мутроландия. Децата от забавачницата трябва да се научат как да правят с.с момченеце с момченце и момиченце с момиченце на теория.. Когато станат 15 годишни ще го изпробват й на практика. Ако им хареса ще продълажат да го правят до 70 годишни.
7
11
 
12
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Тези със 101 гей скандала по-добре да са мнооооого тихи...
6
24
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
И ти какво?Като видя тази брошура и...стана гей ли???
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те са направили нещо друго с брошурата, но ако го напиша ще ми изтрият коментара.
4
5
 
5
 
! Отговори
баба Гуци преди 5 години
Хайде, хайде ... нещо доверието го няма.