Раковски в трепетно очакване на папа Франциск

Очаква се близо 50 000 души да посрещнат светия отец
7

Подготовката за посрещането на папа Франциск в град Раковски през месец май е в разгара си. Очаква се близо 50 000 души да го посрещнат.

Още по темата
Сред тях най-нетърпеливи са децата, които ще получат лично от главата на Римокатолическата църква своето първо причастие.

Посещението на папа Франциск в България ще бъде съпътствано от една литургия в София и една в Раковски, по негово желание.

Част от приготовленията за посрещането на папа Франциск включват и подготовката на деца за приемането на първото им свето причастие.

Как тече подготовката вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Да се извини за помията,която се изла върху България заради папството.
5
3
 
2
 
! Отговори
odpo преди 5 години
До НеоТихо бе вярващ... Никой не се интересува от тези глупости! Библията става само за WC-то...
4
1
 
2
 
! Отговори
Нео преди 5 години
Апостолическо пътуване ще рече, че е апостол но на кого? Папата твърди, че говори непогрешимо( екс катедра), може да променя времена и закони(има се предвид Божият морален закон), освобождава себе си и другите от повеленията на Христос и апостолите, може да прощава грехове.Това е само малка част от твърденията а на самата църква и папите.През 1951г. папството обявява ,че Дева Мария се е възнесла на небето,където е коронована за Небесна Царица, като по този начин я издигат в култ и за това може да и се молим, но има ли това библейско потвърждение? Категорично не,всички починали спят, това се от
3
3
 
5
 
! Отговори
БЛЯК преди 5 години
Луд народ!!!!!! Кастата на педофилите идва в България, те тръпнат в очакване, па и децата и те! Родителите на тези деца са луди! Аз няма да позволя никога детето ми да има досег до католическата църква, целия свят се тресе от скандала с посегателствата над деца от тях, те са седнали да им се възхищават, па и ги очакват с нетърпение.... СРАМ.
2
4
 
6
 
! Отговори
намест.на Бога преди 5 години
Не го искам,и литюргията,и оргията,и орбия в торби също.Да изчезва докато е,цял
1
6
 
7
 
! Отговори
загладен косъм преди 5 години
Сега уточнете кой , кого ще гали по главата - Папата ще гали Боце, или Боце ще гали Папата ?