Летя си с колата, летя с... 277 км/ч по "Струма"!

Шофьорът ще отнесе 1500 лв. глоба
150
Летя си с колата, летя с... 277 км/ч по "Струма"!
Снимка: Pixabay

Едноседмичната акция "Скорост", която ще извършва пътната полиция до 7 април, вади наяве нови скоростни рекорди.

"Шофьор беше засечен с 277 километра в час на магистрала "Струма". Глобата на пилота ще надхвърли 1500 лева", пресметнаха полицаи. И припомнят, че повечето катастрофи с жертви и ранени са именно заради висока скорост и неправилни маневри.

По тяхната статистика най-много нарушения има в София.

Вчера само за 10 часа са установени над 7000 нарушения за превишаване на максимално допустимата скорост за движение, сочат междинните данни, събрани по време акция "Скорост" в цялата страна.

С идеята да респектира шофьорите МВР извади над 150 камери на пътищата с най-много инциденти.

"Ние сме сигурни, че ако се намали общата скорост на придвижване ще се намалят и пътните инциденти. Голяма част от произшествията и загиналите, които имаме тук – са за неспазване на елементарни правила на движението. Примерно – недаване предимство на пешеходец на пешеходна пътека", каза Ивайло Иванов, главен секретар на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: джигитАМ Струма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
9
 
! Отговори
Ще се почерпя обилно преди 5 години
...когато дойде денят в който всички превозни средства ще бъдат без кормило с дуракоустойчив автопилот! Ей тогава ненонралните камикадзета, устати шАфиоре и нискочели, недочели, ербап-батки ще изчезнат...а ако буйстват и псуват в купето...седалката моментално ще се превръща в електрически стол!
61
0
 
19
 
! Отговори
BMW 335D преди 5 години
Грешиш, аз съм софианец от Бояна, с високо самочувствие, мама и тати ми дават пари да си живея живота, по цял ден кисна във фитнеса да правя мускули, а вечер съм по баровете в студентски град.....все пак съзнавам, че самочувствието ми е без покритие, а съществуването ми безцелно и безполезно, та затова карам с 300 белким отърва света от паразитното ми съществуване!
60
0
 
12
 
! Отговори
БМВ преди 5 години
аз съм панелкаджия с БМВ на газ ...и съм голяма проста батка!.....
59
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм безработен, броя си стотинките на студено в панелката в Люлин и ги събирам да заредя БМВ-то накрая на месеца та да се изрежа по улиците и да покажа що за мъж съм! Живея с родителите си и по-добре, че нямам пари да платя ни ток ни парно....дано някой ден ремонтират банята, че е цялата гранясала....ноооо за лятото ще спестя 200лв. да ида до слънчака!!! и там ще им покажа на провинциалистите какъв софеанец съм като прелетя през тях с 300 км.
58
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
277 км/час, значи на магистрала Струма може безопасно да се шофира с 277 км/час. Защо тогава ограничението е толкова ниско? Ниските ограничения са много опасни и водят до повече катастрофи.
57
14
 
9
 
! Отговори
мистър cro преди 5 години
Да бе, по-добре с Пежо, отколкото като пишман баровците, дето купуват БМВ и после тичат да му монтират газова уредба, че не могат да си позволят на бензин, и въпреки това го карат веднъж у седмицата само за фукнята....ахахахахаха.....
56
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има *** начин драстично да намалеят нарушенията и катастрофите - закриваме КАТ като структура особено вредна за безопасността на движението.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този с подобен фиш може да продаде въпросната кола за доста пари! Яка реклама!
54
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия 335 d ги гледам, че по 13000 лв вървят в нета, някой май е теглил бързо кредитче да се прави на мъж в Обеля, нищо че живее с *** и тръбите в банята му стърчат като мустаците на жена му.
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато се "разсъждава" първосигнално ката катаджия - по-висока скорост било по-опасно, катастрофите ще се увеличават.
52
7
 
2
 
! Отговори
мистър cro преди 5 години
До 54 Абе момче, излезе ти пяна на устата бре! Па се имаш и за мускулест нещо....игахта и фантазьора....отивай да разглеждаш списание кук-кук под леглото у вас....ехехехехехе
51
5
 
8
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Истината е, че заради прекалено ниска скорост, стават повече катастрофи, отколкото заради превишена скорост.
50
9
 
11
 
! Отговори
BMW 335D до мистър г преди 5 години
Бездарник на къса заплатка с неградски произход, виж как се обясняваш, калитко с нулеви квалификации и два пръста челце. Не се прави на голям плачащ и Ибач тука, поредният клис избушен и скъсан си, личи отдалече, че си бил обект на психически и физически тормоз от най -ранна детска възраст, ходещ перманентно с плюнка на гърба и зачервен немит врат. А като видиш някой мускулест, ти се отпускат ректалните мускули автоматично в готовност за нови подвизи. Дай номера на *** да я навестя.
49
3
 
9
 
! Отговори
Георги преди 5 години
тази акция за скорост трябва да продължи през цялата година
48
11
 
5
 
! Отговори
мистър cro преди 5 години
До мистър его Ми не, нямам кредит, обувките отдавна ги познаваме и не съм на заплата, а имам собствен бизнес батка! А, и преди да ме навестиш, откарай жена си на работа до салона за масажи с освобождаване, та да имаш пари да заредиш Бие ием вието!!!, ...а аз довечера ще й оставя и бакшиш....да имаш за една линия да дръпнеш....пхахах
47
5
 
9
 
! Отговори
до мистър его преди 5 години
Влезе ли в обяснителен режим, провинционален козар, първо поколение с обувки, с ипотечен кредит, трицифрена заплатка, кариеси по кривите зъби и зародиш на неразвита заешка устна? Мекият ужас на продажните момичета от околовръса край Мездра, оривай се с малкото сладко пежо с женски двигател.Ходи сега да си направиш клизма преди да те навестя, негоднико.
46
7
 
4
 
! Отговори
мистър cro преди 5 години
До 50 Ха, ха! Потентността ми си е много добре, за разлика от такива, като теб, които карат скъпи коли и се друсат с наркотици и алкохол, поради което инструмента е ви е мек! Даже има пряка връзка и зависимост между комплексарщината ви и "мекотата" ви....те взаимно се подхранват! Така, че давай гаджето-силиконка да огася пожара между краката й, понеже ти не можеш, даже и с език! .....ахахахахаха....
45
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нощ, кал, мъгла, киша. Цялата гадост в една нощ. Карал си един човек Камаза. Видял кола обърната на една страна в пряспа да буксува с пълна газ. Шофьорът решил да му помогне. Спрял Камаза, приближил и отворил вратата:- Господине, имате ли нужда от помощ?Човекът в колата го погледнал ужасен и припаднал. Изчакал нашия да се свесни онзи и го попитал:- Кво стана бе, защо припадна?- Летя си с колата, летя с 277 по "Струма", а ти ми отваряш вратата и питаш дали имам нужда от помощ
44
4
 
8
 
! Отговори
Гешо преди 5 години
В много ДЪРЖАВИ за такива скорости конфискуват колата и на скрап
43
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тоя не 1500 а 15000 трябва да му бъде глобата!