Тежка катастрофа на "Тракия", загина шофьор на камион

Камионът се обърнал в канавка
11 апр 2019 10:24, Александър Попов
13
Тежка катастрофа на "Тракия", загина шофьор на камион
Снимка: Булфото, архив

Тежка катастрофа е станала днес на 125-ия километър на магистрала "Тракия" в посока София, съобщиха от МВР пред "Фокус". Сигналът в полицията е подаден в 08.30 часа.

59-годишен шофьор е загинал на място, след като камионът му се е обърнал в канавка. Превозното средство е на фирма.

Констатирана е смъртта на шофьора, чието тяло е било извадено от смачканата кабина с помощта на специализирана техника на пожарната.

Причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент, се разследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Шофьора преди 5 години
Или е заспал на волана,или е гръмнал предна гума,аз мисля така!
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"С тази претовареност на шофьорите, ако беше 25 годишен шофьор, отдавна да е направил няколко катастрофи. Добре, че шофьорът е бил на 59 години и досега се е справял. "И това твърдение на какво пък го базираш? Напротив ако беше 25 годишен шофьор би трябвало да е по-издръжлив и по-свеж.
9
2
 
5
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Защо само в нашата България стават толкова често тези неща . Да почива в мир човека 😢
8
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 5 години
С тази претовареност на шофьорите, ако беше 25 годишен шофьор, отдавна да е направил няколко катастрофи. Добре, че шофьорът е бил на 59 години и досега се е справял.
7
5
 
0
 
! Отговори
авс преди 5 години
аз бг шофиори няма правила
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз чакам с интерес отговора на 3. Така и не разбрах протестите срещу осигурените що-годе нормални почивки
5
2
 
7
 
! Отговори
ха преди 5 години
До Анонимен 3Но когато се опитат да въведат някакви норми и правила за по-добри условия на труд, протестирате. Къде е уловката?
4
1
 
15
 
! Отговори
мхм преди 5 години
Обстоятелствата? Полузаспал шофьор в комбинация с некачествена пътна настилка. Ако това недоразумение магистрала "Тракия" се квалифицира като такава, пази боже. Дупки, неравности, пропадания, коловози, липсваща маркировка, липсващи и повредени мантинели..мен би ме било срам да говоря за магистрали, да режа лентички и да вдигам цената на електронната (хахахаха) винетка. Мир на праха на човека.
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как 59 годишен водач да катастрофира без причина. Ако беше някой 25 годишен щеше да е ясна причината. Повреда в управлението или прилошаване на водача. На неговите години не би трябвало да се претоварва. Не се знае колко часа е зад волана без почивка ако е имал й здравословни проблеми резултата е очевиден. Работил съм 40 години Тиражия щом уссетех че съм преуморен веднага отбивах на някой паркинг и лягах да спя. Но в това капиталистическо време спането е забранено капиталиста иска мангизи.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Камионът бил на фирма! А на кого друг да бъде?
1
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки ден беля с камион и затворен важен път. Трябва нещо да се направи за тези убийци на пътя. Да се контролират карат ли безопасно, а не да се крият КАТаджиите в храстите. Образуват колони, без да пропускат автомобили между тях, заемат всичките ленти изпреварвайки се взаимно, пускат мигач и веднага те притискат, без да изчакат да се изнесеш и т.н.