17-годишен погуби себе си и баща си в катастрофа

Момчето е карало с превишена скорост
14 апр 2019 12:00, Нели Христова
38
17-годишен погуби себе си и баща си в катастрофа
Снимка: Flickr

Непълнолетен уби себе си и баща си на пътя пътя Исперих - село Свещари съобщават от Областната дирекция на МВР, цитирани от БТА. 

На 14 април, полицията получава сигнал за пътно произшествие в 3 сутринта. На мясото откриват лек автомобил "Алфа Ромео", но зад волана не е 39-годишният му собственик, а неговият син, който е на 17 години. И двамата са загинали на мясо.

Според първоначалните данни, става дума за инцидент в следствие на несъобразена с пътните условия скорост. Непълнолетният е изгубил контрол над автомобила и се е ударил в крайпътно дърво.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотията не ходи по гората
14
2
 
15
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
Бащата е виновен.
13
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълнолетен или не, с книжка или без, който страда от безхаберие - загива бързо. Всеки ден на пътя у нас загиват с книжки, пълнолетни, непълнолетни и съвсем невинни водачи и пешеходци. Проблемът е в липсата на елементарна култура, етика и съобразителност.
12
3
 
22
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Добре, колко трябва да си ***, за да дадеш колата да я кара непълнолетния ти син, който вероятно е и без книжка. Е да ама татенцето сигурно е трябвало да удари една ракия няколко пъти и така. От глупост се затриваме сами.
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото човек не живее сам, не е единствен и няма как да е най-важен. Живеем в общество, всеки от нас има някакви нужди и желания, ако не проявяваме разбиране и спокойствие, а се дразним от всяко нещо, което не ни пасва на плановете за деня/минутата, се превръщаме във вредители. Вредим на себе си, вредим на околните и понеже живеем всички заедно, трудно ще се издигнем в кариерата особено с егоизъм и своеволия. А на пътя ставаме убийци. За какво? Другият не ви е враг, другият е част от живота ви.
10
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много голяма част от проблемите в живота на човек идват от безотговорни или направо *** родители. В случаят бащата е убил сина си със своята безотговорност. Да почиват в мир и двамата, и съболезнования на майката загубила и двамата. Но хора, осъзнайте се. Най-доброто което можете да направите за детето си не е да му угаждате на всичко и да му разправяте, че е единственото и най-важното на света, а да го научите на ред, дисциплина, отговорност и да бъде добър и трудолюбив човек. Иначе, това.
9
1
 
19
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Неправоспособен, през нощта ... да почиват в мир ... нищо повече не мога да кажа! Дано всички подобни "отговорни бащи" се поучат от примера на този. Аз семейния автомобил не го помирисах, докато не минах изпита пред КАТ с листовките(да, да си призная, карах преди да ми дадат книжка, но просто нямах 18 и си бях взел изпита). И то карах дневно на лесни пътища, в последствие постепенно започнах да придобивам практика. Родители, мислете с главата си а не с чалгата в нея!
8
3
 
13
 
! Отговори
Добра новина преди 5 години
И какво прави ... френ без книжка зад волана? Добре че няма пострадали хора!
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крушата и дървото
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че съмоотверженото дърво е спасило невини хора
5
3
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Да имам третата предавка на "Жигулито" виж ко става ...
4
7
 
42
 
! Отговори
Ангелов преди 5 години
Да обърнем внимание на факта че подкупни служители на КАТ и МВР продават шофьорски книжки на неграмотни за 50 лв парчето и после тези убиват невинни хора при катастрофи.
3
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мясо.....Да почиват в мир! Съдба.
2
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв "отговорен" баща, голям процент от децата вземат пример от такива родители.
1
12
 
23
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Превишаване на скороста в различните страни :- САЩ - О, Господи...О, господи....- Франция - Намали... намали... - Германия - По-бавно... по-бавно.... - България - А сега виж ко' прай на втора .....