Куче нахапа 3-годишно дете

Инцидентът е станал в кърджалийското село Македонци
21 апр 2019 21:20,
27
Куче нахапа 3-годишно дете
Снимка: Pixabay

3-годишно дете е било нахапано жестоко от домашно куче в кърджалийското село Македонци. Инцидентът станал в петък.

Още по темата


Детето е било нападнато докато си играело на двора на къщатата, в която живее. По това време майка му се занимавала с домакинска работа. Изведнъж се чули викове и плач. Майката веднага изкочила на двора и видяла детето цялото в кръв. Жената успяла да прогони кучето.

Детето било с множество рани по цялото тяло, а близките му веднага повикали екип на спешна помощ.

Първоначално пострадалото дете е прието в кърджалийската болница, където медици са го стабилизирали в продължение на около 3 часа. След това е било откарано в пловдивска болница.

Според жители на Македонци кучето, нападнало детето, е стояло винаги вързано. Вероятно по някакъв начин е успяло да се освободи от синджира и е нападнало играещото си дете. Животното е откарано в кучешкия приют в Кърджали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
7
 
! Отговори
До "така е" преди 5 години
Българите са бедни и ги обират разни престъпници, затова се напълниха с кучета по селата, схващаш ли? Кучето не носи отговорност за изяден престъпник, не за друго. Разбира се, в правото си да не ти харесва защитата "куча марка", понеже е неподкупна и раздава веднагически правосъдие. Лошото е, че в случая има нахапано дете от отвързало се куче. А проблемът с кучетата, които са безстопанствени е много по-голям от този със стопанисваните животни и е отдавна прераснал в ОГРОМЕН.
22
14
 
7
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
Българите уж бедни , но се напълниха с кучета.Във всеки двор по селата по няколко кучета. По апартаменти кучета , по улиците кучета...За 30г. демокрация не можахме да се отървем от тази напаст.Заслужаваме само за това да ни изхвърлят от ЕС.Ама нека Корнелка да дойде на власт , да видите кво става.Идват *** с тоягите.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълнолунието,то е повлияло на агресията на хайванчето.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15 Като имаш 4-ти клас, що си неграмотен?
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЛъжциЩо ги кастрират, а не им вадят зъбите? Те кучетата хапят децата, не ги **** .
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е така е на територията на тyпанарите, страдат децата и домашните животни!
17
5
 
24
 
! Отговори
Лъжци преди 5 години
От близо 20 години е приета наредба , че всяка община трябва да хваща бездомните кучета и да ги кастрира. До сега улиците, трябваше да са празни, ако беше направено. Разни организации, като Четри лапи, взимат пари от ЕС и не искат това да стане.
16
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 5 години
По времето на соца имаше кампаний за "приспиване" на кучета, които бяха проблемни. Кметовете по села и паланки заедно с местните ловджийски дружинки, посещаваха домовете и......, сега незнам дали това е добре да се направи, но трябва нещо спешно да се случи в тази посока, защото децата са най-важното нещо в тази вече фалирала държава. И тези от разни организаций за "защита" на животните дето само смучат кинти от програми да се скрият, щото вече пределява.
15
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучетата са им виновни. Нито знаете как да ги възпитавате, нито ги гледате, вързвате ги на метър синджир, една филия хляб. Това е гледане на кучета по селата и повечето градове. И то животното вземе,че откачи накрая. Бас държа че кучето нито е ваксинирано, нито е чипирано нито има паспорт.
14
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Павеле, петък се пише с главно П. Имаш ли 4-ти клас?
13
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направо го стрелям псето..
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е ежедневие в държавата на #КОЙ.
11
6
 
52
 
! Отговори
винаги вързан преди 5 години
В съседските къщи гледам как се "грижат" за дворните кучета. Седят завързани по цял живот за два-три метра синджир. Имаше едно съседско куче, завързано с буквално 1.50 м. верига за кола на оградата. Целия му живот мина на 3 кв. метра площ. По 16 часа на ден хленчеше и скимтеше. Накрая умря. Нищо чудно, че освирепяват животните, това е безумна жестокост. "Според жители на Македонци кучето, нападнало детето, е стояло винаги вързано"...
10
10
 
30
 
! Отговори
Владо преди 5 години
До кога ще се търпи това безобразие,всеки ден нахапани деца,не стига,че все по-малко деца се раждат и остават в тая държава,а трябва и да ги хапят,ужас.И ще ни показват по телевизиите разни защитници кучкари,които още малко ще ни убедят че нас не трябва да ни има за сметка на кучетата.Като не може да се сложи ред и в това,да се забранят поне някои породи,както в нормалните държави.Тук хората умират от паднали стени,шадравани и кучета,нямам думи
9
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой да е видял да се правят превантивни мерки на кучкарите и да им се налагат глоби? А нарушенията им са на всяка крачка.
8
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още си патим от експеримента "Орешарски"!
7
10
 
39
 
! Отговори
50200 преди 5 години
И веднага евтаназия - нападнало веднъж, ще напада още. Никакво отлагане, никаква кастрация - усетило е вкуса на топлата чвоешка кръв - значи е опасно.
6
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ са виновни. Оставка!
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де, и при нас има още проблеми за решаване, ама пък американците защо си бият ***, а?! А?!
4
5
 
21
 
! Отговори
Край преди 5 години
Когато преди 20 дни ротвайлери нахапаха деца на Витоша предрекох че до 1м. ще има пак нахапани деца. Не че аз съм внук на Баба Ванга или на дядо Влайчо. Просто българите са много предвидими - нали са втори по ум след еврейте.