Отново освирепяло куче, отново нахапано дете

Момчето е нападнато на спортна площадка до училище
35
Отново освирепяло куче, отново нахапано дете
Снимка: Булфото, архив

Поредно нападение от куче над дете, този път в село Бенковски. 12-годишното момче е било нахапано вчера малко преди 17 часа.

Инцидентът е станал на спортна площадка, в близост до двора на училището.

Животното захапало момчето по крака. То е било превързано и изпратено за консултация с хирург в Златоград.

Полицията издирва собственика на кучето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Убийте 2-3 собственици на такива кучета и всичко ще се оправи бързо!
23
0
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Решението е 2 000 000 SHU.Ваш: Сколвил
22
1
 
7
 
! Отговори
dl преди 5 години
За кой ли пореден път става ясно,че на някои българи главите не възприемат нищо.Единствено само много солени глоби са в състояние да ги вкарат в правия път.Животните абсолютно не са виновни,а накрая те плащат цената за безотговорността на стопаните.Писанията за разни "рецепти"са от хора без морал,съвест и човещина и красноречиво говори за интелектуалния им потенциал.
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в тази страна явно трябва да ходим въоръжени,независимо дали е законно или не,живота е по-важен
20
2
 
13
 
! Отговори
задължение преди 5 години
Екополицията да прибира всяко куче без намордник защото може да изяде отровно кюфте.
19
2
 
2
 
! Отговори
Фен преди 5 години
До друг21 е много точен , само това ще ти помогне ?!?!
18
0
 
3
 
! Отговори
До 17 74926 преди 5 години
Идея си нямаш за онова, което пишеш, но пишеш ли пишеш.
17
29
 
5
 
! Отговори
друг преди 5 години
До Анонименда имам питбул и го пускам навсякаде без намордник и повод които знае как да се държи със куче и го обгрижва както трябва кучето нищо няма да направи ;)
16
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз имам куче, наистина добро, но го пускам само в гората и да не се отдалечава много.Пълен абсурд е да си пускаш кучето в населени места, и то без наморник!
15
8
 
22
 
! Отговори
да преди 5 години
първо да застрелят кучето,а после да намерят собственикатой няма къде да се скрие
14
6
 
28
 
! Отговори
74926 преди 5 години
До АнонименКрайно време е да заговорим за мъките, които изпитва куче, затворено в апартамент и заобиколено от всевъзможни остри миризми и битова химия. Сбърканяци с преобърнати предсатви за милосърдие и обич инквизират кучетата, като парадират, че им били домашни любимци. Единствено хората с увреждания могат да си имат куче - то е тех ен водач, пазач и приятел. Останалите вманиачени типове чешат своя садистичен снобизъм.
13
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По кучето можете да определите акъла на собственика.Интелигентен човек с питбул видели ли сте?
12
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не отглеждаш куче в апартамента си "селянин" според кучелюбите. Но човека на село не спи с кучето на спалнята. То е "звънеца" на къщата, винаги вързано,охраняващо имуществото на стопанина и така си заработва храната. Никога не бих причинил страдание на животното. То не е виновно, че мирише. Още от вратата на апартамента се усещаима животно. И да ставаш в 5ч. да "пасеш" кучето. Нещастни, хора! Няма на кого да подарят любовта си, хайде на кучето! Глоби трябва. Ще има и за пенсии и заплати!
11
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разхождам се аз с моето хванато на повод куче, което е скъпа и едра порода, използвана в миналото за лов на мечки и спазвайки регламента съм му поставил и наморник (не е агресивно). Всичко супер до момента, в който малък *** с питбул пуснат да си тича свободен на оживен булевард се приближиха до нас. Питбула веднага започна да се бие с моето куче, което не можеше да се защитява и пострада. Но не кучетата са виновни, а безотговорните ***, които си мислят, че са над всички останали
10
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали да не влезем всички в приюти,и да оставим държавата на кучетата?
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко Борисов е виновен!
8
4
 
65
 
! Отговори
Тони преди 5 години
Миналата седмица направих забележка на един ***, че кучето му не може просто така да се разхожда без каишка. Бях с 4 годишния си син. Веднага вината беше прехвърлена върху мен, че не съм бил научил сина си да не се страхува от кучета и че животното било добро. Животното беше питбул...Големия проблем е липсата на контрол - селянина по душа ще е винаги такъв. Ако знае че има реална възможност някой полицай да мине и да му прасне една глоба от 300 лева нямаше да е толкова отворен.
7
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избиването на комплекси да започне сега!
6
3
 
53
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
Веднъж ми се хвърли куче от породата Българска овчарка до едно малко ромско гето в непосредствена близост до стадиони и детски тренировъчни площадки ...кучето беше най-свободно пуснато покрай оградите .....добре че на мое място не беше жена дете или старец ....запазих самообладание и аз тръгнах срещу кучето да бягам и псувам и успях да го стресна ...всичко това го разказах на 112 и чаках на близкия стадион над 1 час и никой от органите на реда не дойде . После куче нахапало дете ....
5
3
 
62
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Масово кучелюбците си пускат песовете на детските площадки, все едно са в на баща си чифлика.Когато едно куче е безопасно за децата (чрез наморник) нищо не му пречи да си тича свободно, но под надзора на стопанина си. А не кучета - убийци (питбули, бултириери и др.) да се разхождат без надзор, плюс това и без наморници!!