Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му

Прегазеният е починал, има и ранен
13 май 2019 14:10,
357
Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му
Снимка: БулФото

Кипърският бизнесмен Димитракис Пирилис е прегазил с пикапа си нарушител, който влязъл в нивата му, съобщава 24 часа.

Инцидентът е станал малко след полунощ в събота срещу неделя край село Болярино, община Раковски.

Убитият е от 30-годишен мъж от ромски произход, който до момента има 14 присъди, съобщи Окръжният прокурор Румен Попов.

На 11 май тази години убитият ром, заедно с двама съучастници, влезли в стопанството на кипъреца Пирилис. Възнамерявали да задигнат люцерна или животни. Носели са коса и други сечива. Когато ги забелязал, бизнесменът се качил на товарния си пикап и ги подгонил. Крадците се разбягали в различни посоки, но фермерът успял да настигне единия и го блъснал.

После Пирилис се опитал да открие другите двама нарушители, но не успял. Според един от тях той се върнал до лежащия на земята и започнал да обикаля около него.

Назначена е съдебнно-медицинска експертиза, която да установи дали кипърецът го е прегазил повторни. Другите двама са също рецидивисти - съответно с 2 и с 9 присъди. Установено е, че убитият и един от съучастниците му са крали коне и крави от същия фермер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
39
 
! Отговори
Мосю Густав преди 4 години
Трябвало е да натори нивата и с другите двама.
169
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А не това да не е лов на зайци на фарове ! БХК да се намеси !
168
17
 
6
 
! Отговори
привет из Германии преди 4 години
Много объркани работи стават в България ! Абе фермери сте , имате пушки и пистолети в диповете си , а когато има крадци в нивата ви не гърмите с пушката ами чакате престъпника да излезе на пътя и да го прегазите ?! За какво ги притежавате тези пушки и пистолети ?! Трябва да ви се забрани да притежавате оръжие , така или иначе не го използвате когато трябва !
167
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На лице с 14 присъди мястото му е в затвора доживот. Това означава, че е непоправим. В случая Димитракис е коригирал недостатъците на българската правосъдна система.
166
0
 
51
 
! Отговори
48872 преди 4 години
Толкова пъти са го обирали, имало е и палеж, заплахи - къде беше полицията! И тримата с по няколко присъди. Самозабравилите се дори заплашват с отмъщение. Защо не е арестуван този, който отправя заплахи за мъст - има тестове в закона! Нали органите на реда са длъжни да ПРЕДОТВРАТЯВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!
165
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На първо четене щяха да приемат някакъв закон за самоотбрана при взлом в жилище, какво ли стана и кога ще го приемат ?
164
1
 
41
 
! Отговори
Вилхелм Фон Канарис преди 4 години
В ГЪРЦИЯ И ИТАЛИЯ АКО КРАДЕШ ОТ ФЕРМА , ИМОТ ИЛИ НИВА НА ГРЪЦКИЯ ИЛИ ИТАЛИАНСКИЯ ГОСПОДАР -- ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ИНВАЗИВНА ИНТЕРВЕНЦИЯ. КАКТО ОТ ДОНЪТ ИЛИ СОБСТВЕНИКА , ТАКА И ОТ МЕСТНАТА ВЛАСТ, ТАКА И ОТ МЕСТНАТА ПОЛИЦИЯ, КОЯТО ЩЕ ТИ ПОКАЖЕ ИСТИНСКИЯ РЕАЛЕН СВЯТ ПОСЛЕ .ЗАТОВА В ГЪРЦИЯ И ИТАЛИЯ, БЕГЕ *** ЗОМБИТА -- НИКОГА НЕ КРАДАТ .
163
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Utre da ide i bulgarin da krade, ako e mnogo kurnaz, kakto kurnaz krade ot darjavata rbg pilot prezident kradeca...kupuva gratis vedomstveni askerski jilista, prodava na cherna borsa...
162
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 162Българските властващи пипат с други ръце чужди граждани от по така известни ЕС страни в които е и Кипър. Ако си румънец горе-долу същото, но ако си със френско гражданство "ударите" се умекотяват и замазват. Така че няма страшно за кипареца, българите да му мислят от кой по-първо да се пазят, от оправниците или от ромите.
161
29
 
2
 
! Отговори
привет из Германии преди 4 години
Фермера къде е прегазил престъпника , на нивата или на пътя ?!Ако го е прегазил на пътя тогава ромите ще му подпалят и джипа и къщата !
160
0
 
37
 
! Отговори
Даниел преди 4 години
Един б.*** по-малко
159
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Чухте ли преди малко 154Предполагам че фермата му няма да гори заради една основна причина, той е кипърец а не български гражданин. Ако фермата му изгори ще стане дипломатически въпрос което ще доведе до още повече неприятности за българските оправници. Ще видим как ще протекат нещата!
158
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единия с девет, другият с четиринадесет присъди! И пак отиват на същото място да крадат! "Плъха" същата работа! Нещо определено не е както трябва? А, Дойче веле, БХК, Четири лапи, съдии от съда в Страсбург? Поредния човек плащащ данъци и полезен за обществото ще отиде в затвора, защото прараздавателната система е неефективна и предизвиква самоуправство. От всичко ще спечели родата, която дефакто е съучастник на престъпника. Всички са знаели с какво се занимава и са се облагодеталствали от това.
157
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Орден Стара Планина за фермера! Незабавно!
156
0
 
38
 
! Отговори
New News преди 4 години
,,Търсили'' люцерна хората бе, през нощта. Даже и коса са си носили, та ако намерят ,да не я скубят на ръце.И намерили люцерна.Така е, който търси,намира.Всеки намира това което търси рано или късно. Не знам другите двама където са с по 2 и 9 присъди,кога ще ,,ходят да ТЪРСЯТ'' люцерна пак. Не съм им душманин,дано намерят и те люцерна.
155
0
 
20
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
В БГ политиците и "***" са придобили чувството за безнаказаност. А беee, май всички!
154
59
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кипъреца в затвора 20 г. и после изгонен обратно в Кипър. Дошли са да крадат бг земя и жените ни.
153
1
 
60
 
! Отговори
дон кихот преди 4 години
Димитракис Пирилис подписка за евродепутат. Гласувайте сега.
152
1
 
57
 
! Отговори
Питам преди 4 години
Какво значи "момчетата отидоха да търсят люцерна за конете"?Ако някому е нужна люцерна, той взима земя под аренда и си отглежда толкова фураж, колкото му е необходим.Вместо това, здрави млади мъже тръгват да търсят люцерна наготово! Но не отиват през деня, за да си купят, а се промъкват нощем, за да окрадат люцерната, отгледана с труд и инвестиции от един работлив човек!И братът на единия от тях има наглостта да заяви, че след затвора онзи бил "нов човек"! Обида е да ни прави на будали!
151
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като един от махалата заплаши, че ще запалят фермата, сега ще има ли засилено полицейско присъствие около тази ферма, за да бъде опазен спечеленият с труд имот на един работещ човек-инвеститор, който е дошъл в България, за да създаде работни места?Ще бъде ли подведен под отговорност онзи, който пара.зи.ти.ра на социални помощи и си позволява да заплашва с палеж?