Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му

Прегазеният е починал, има и ранен
13 май 2019 14:10,
357
Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му
Снимка: БулФото

Кипърският бизнесмен Димитракис Пирилис е прегазил с пикапа си нарушител, който влязъл в нивата му, съобщава 24 часа.

Инцидентът е станал малко след полунощ в събота срещу неделя край село Болярино, община Раковски.

Убитият е от 30-годишен мъж от ромски произход, който до момента има 14 присъди, съобщи Окръжният прокурор Румен Попов.

На 11 май тази години убитият ром, заедно с двама съучастници, влезли в стопанството на кипъреца Пирилис. Възнамерявали да задигнат люцерна или животни. Носели са коса и други сечива. Когато ги забелязал, бизнесменът се качил на товарния си пикап и ги подгонил. Крадците се разбягали в различни посоки, но фермерът успял да настигне единия и го блъснал.

После Пирилис се опитал да открие другите двама нарушители, но не успял. Според един от тях той се върнал до лежащия на земята и започнал да обикаля около него.

Назначена е съдебнно-медицинска експертиза, която да установи дали кипърецът го е прегазил повторни. Другите двама са също рецидивисти - съответно с 2 и с 9 присъди. Установено е, че убитият и един от съучастниците му са крали коне и крави от същия фермер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E, защитил си имота човека. Не виждам проблем.
129
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Малкият Мук 132Е слонове нямаме но тук там се намира някой стар танк. :)))))Затворът е чудесно място за промяна стига да е затвор на място като в западните общества. За първа кражба - пляскат китка, втора - пляскат китка и ритат *** силно и за трета - в дранголника за няколко десетилетия. Дано така стане и унас! Просто нямаме адекватни институции, това е!
128
0
 
48
 
! Отговори
МддМ преди 4 години
14...присъди?? Ако шведа за всяка бе лежал само по 1 година...В крайна сметка..какво трябваше да очаква обществото от него??..късно е да става компютърен гений или сърдечен хирург..или просто да живее по правилата???колко присъди са нужни за изолирането им от обшеството??Или..ако няма престъпници- няма адвокати..съдии..избори..полиция..!никой от върхушката няма полза от ред
127
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 128"Щом са пълни и няма място, най-злостните рецидивисти трябва да се отстрелват."Това не е начина! Ако имаме работещи институции защо да хабим патрони а и все пак трябва да се даде шанс за корекция. Не може държава в ЕС да се оправдава че няма затвори а в същото време да осмуква евро-поръчки за "гостилници" - къщи за гости! Факт е че нямаме качествени институции а вгледаме ли се в други отрасли виждаме същата жалка картинка. Корупция, кражба, връзкарство, рушвети и простащина! Ужас!
126
0
 
26
 
! Отговори
Малкият Мук преди 4 години
В по стари времена крадците са се наказвали жестоко,прегазвали са ги със слонове.Днес да ги не пипнеш.Закони на модерното цивилизовано общество.Кражбата не е престъпление,особено ако крадеш направо от държавната хазна.А за кражба от хазната,присъдата винаги е била една,и то публична.
125
0
 
41
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Браво! Като няма смъртни присъди или затвор това е решението за такъв тип рецидивисти! Не трябва да има милост за такива вредни за държавата индивиди.
124
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До *** 119Няма да го приемат защото три провинции пролет не правят. Въпросът е дали с едно джобно ножче можеш да спреш нападатели и колко ще ти помогне. Една средно дълга кръстата отверка ти върши много повече работа, носи се съвсем легално, като оправданието че си я забравил в джоба - важи! Лично видях как нвемски полицаи арестуват мигранти и мога спокойно да кажа че не бяха хич любезни. Довежда ме до мисълта че немеца си научи урока и толерантността му лека полека го напуска! Това е добре
123
1
 
39
 
! Отговори
Жорко преди 4 години
Жалко за похабения човешки живот, но да докараш един очевидно търпелив и кротък човек до това да те гази с колата си, трябва да си бая г.о.в.ед.о.
122
0
 
22
 
! Отговори
До 117 преди 4 години
Ако затворите са пълни и няма място, значи нещо не е наред с управата на държавата. Но това е друг въпросЩом са пълни и няма място, най-злостните рецидивисти трябва да се отстрелват.Също така, тези с повече от 5 присъди може да им се отнеме гражданство и да се експулсират извън територията на България. Да си идат в Индия.Освен това, за всяко нарушение, да им се намаляват и спират каквито и да е помощи.
121
0
 
20
 
! Отговори
Xxx преди 4 години
Да го пуснат начаса !
120
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Орден Стара Планина веднага,чужденците ли да ни показват как се прави!
119
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече няма да краде!
118
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква е тази скапана държава, в която пресътпници с 2, 9 и 14 криминални присъди си правят каквото им скимне - обикалят по дворовете на хората нощем, крадат необезпокоявано и (вероятно) семействата им и те самите получават помощи от държавата?????Спрете им помощите на цялата фамилия!Тези тримата веднага в затвора!А местната полиция и прокуратура да се разжалват и да се дадат под съд за неизпълнение на служебните им задължения.
117
0
 
32
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Много малко е истината в тази публикация! Истината е, че кипъреца е офроуд маняк и си е взел земя в това село, за да може да си кара колата когато си иска в собствената си земя. Това е правил тази нощ. И как да знае, че по същото време, индиеца се придвижвал пълзешком из нивата му?
116
1
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 30 години - 14 присъди. Тоя кипърец как посмя да прекъсне такъв блестящ творчески път
115
0
 
33
 
! Отговори
да преди 4 години
Да сега след 72 часа ще освободят ***,а зад решетките ще остане фермера!
114
0
 
70
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Частната собственост е неприкосновена!Кратко, ясно и точно.
113
0
 
36
 
! Отговори
Циник преди 4 години
В две немски провинции готвят закон за забрана на....носене на "джобно ножче" !!!Така щото гражданите да са "оставени на милостта " на роми , араби, и африканци.... защото ге не излизат без ножове - чувствали се голи!До МилицаДокато има ромолюбещи ... те ще се чувстват "като у дома си...в чужди ниви и имоти"!
112
1
 
54
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Хубава новина. Гърците и кипърците не са *** народ. Ако беше *** щеше да снима о да качи и да хленчи у Фейсбука. Награда за чужденеца, поука за ***
111
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затворите са пълни!!! Няма място