Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му

Прегазеният е починал, има и ранен
13 май 2019 14:10,
357
Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му
Снимка: БулФото

Кипърският бизнесмен Димитракис Пирилис е прегазил с пикапа си нарушител, който влязъл в нивата му, съобщава 24 часа.

Инцидентът е станал малко след полунощ в събота срещу неделя край село Болярино, община Раковски.

Убитият е от 30-годишен мъж от ромски произход, който до момента има 14 присъди, съобщи Окръжният прокурор Румен Попов.

На 11 май тази години убитият ром, заедно с двама съучастници, влезли в стопанството на кипъреца Пирилис. Възнамерявали да задигнат люцерна или животни. Носели са коса и други сечива. Когато ги забелязал, бизнесменът се качил на товарния си пикап и ги подгонил. Крадците се разбягали в различни посоки, но фермерът успял да настигне единия и го блъснал.

После Пирилис се опитал да открие другите двама нарушители, но не успял. Според един от тях той се върнал до лежащия на земята и започнал да обикаля около него.

Назначена е съдебнно-медицинска експертиза, която да установи дали кипърецът го е прегазил повторни. Другите двама са също рецидивисти - съответно с 2 и с 9 присъди. Установено е, че убитият и един от съучастниците му са крали коне и крави от същия фермер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо ново! Новото е че взелия закона в свои ръце е кипърец което означава че Кипър ще застане зад него много повече отколкото България зад свой гражданин. Ще бъде редно от кипърска страна да се зададе въпроса на българските институции защо се разхождат на свобода рецидивисти с по 20 присъди независимо от това дали са роми, българи или примерно ерменци. Ще е прекрасно да се разгледат обстоятелствата докарали кипъреца до крайни действия. Ако беше българин - пиши го бегал!
109
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така трябва да бъдат.. всички тия,които издават "присъди" и веднага пушат престъпниците,за да си подсигурят следващо до безкрайност престъпление!!!Така,че,да бъде.. цялата управляващо-съдийска банда,за да миряса държавата.Иначе еКлектората все ще бъде ограбван и от малки и ОСОБЕНО ОТ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ,КОИТО ПЪК СЕ ОТЪРВАВАТ С ...ОСТАВКИ!!А след това тихомълком ги назначават на нови места за вършене на кражби!!!Всичко започва ОТГОРЕ,ОТ ГОЛЯМАТА МАФИЯ,оФФчи "народе"!Бе-е-е!!!
108
0
 
59
 
! Отговори
ггьгьгьгьц преди 5 години
Ударил го е по невнимание... т.е. без да иска.С 14 присъди в Щатите да са му дали 120 години затвор. Излежава ги и излиза на свобода, ама в БГ...
107
0
 
46
 
! Отговори
бай Ставри преди 5 години
14 присъди и все тая. А сега само една и всичко си на мястото. Защо е трябвало обаче да е петнадесетата поред присъда и един човек, решил да прави земеделски бизнес с разправии в правораздаването...
106
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 30г с 14 присъди. Дали са ефективно лежани или по 3 мес за всяка. Все някои престъпления се дублират и присъдите прогресивно растат.....при него модела ще е бил друг явно.
105
0
 
82
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Само в Бг го има това- човек с 30 присъди с 70 присъди - и се шлае на свобода за да си направи още няколко присъди !! Каква е тази държава НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА!вече четиредесет и няколко години живея тук и все повече си мисля че тук въобще не ми е мястото!
104
1
 
31
 
! Отговори
Ти преди 5 години
Ефективна присъда
103
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО!
102
0
 
89
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
Е, след 14 присъди от българския съд, които явно не са си свършили работата, кипърецът му издал присъда, която не подлежи на обжалване
101
0
 
67
 
! Отговори
tanasis преди 5 години
До АнонОрден за лудост , че е дошъл да прави бизнес в БГ.
100
26
 
4
 
! Отговори
да Факт 96 преди 5 години
До Факт!е да де, ама в Америка от свободно притежаващи оръжие има най-много убити при масова стрелба, в училища най-вече! Не смятам, че е добре при нашите псих.разстройства да имаме и това... Те и сега бият лекари и учители, после директно ще ги гърмят, а тези професионалисти са ни кът в държавата.
99
5
 
28
 
! Отговори
Милица преди 5 години
Боби Цанков - радиоводещ, имаше 32 условни присъди със споразумение от СРП...Коментирайте КТБ, Белене, инвеститора Цацева...
98
0
 
50
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Хаха - ами сега?/ води се блъснат средна телесна повреда- рома е виновен понеже не е минал на зебра ) ХМ! В Бг ако убиете някой с кола - е много по лека присъдата от истинско убийство- Карал си е човека в нивата - не е знаел че има разни обикалящи из люцерната )
97
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в България ромеите си "излежават" присъдите на свобода.
96
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
поне 10г ще го лежи... заслужава ли си да имаш бизнес да се запиташ
95
2
 
51
 
! Отговори
Дано преди 5 години
Дано се размине с условна
94
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
14 присъди, пък той се разхожда в чуждата нива.
93
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че е този кипърец та да ни покаже как се действа срещу такива ***!
92
48
 
6
 
! Отговори
Милица преди 5 години
С 100 бона ще олекне Бизнесмена...Крал или крал има си тел 112,районно, кмет... В краен случай да пусне куче, ама да решава проблем, като в сериал "100те"...
91
4
 
27
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Там ни е силата защото сме невъоръжени.Що в Европа всячески се опитват да не допускат притежанието на оръжие.Що и Европа е бетер Африка като сигурност!В Америка думата на народа значи много и неслучайно най-малко са престъпленията в щатите където притежаването на оръжие е разрешено!