Мъж пострада при пожар в цех за топене на патешка мас

Искра от ел. мотор е дала началото на огъня
13 май 2019 12:10,
4
Мъж пострада при пожар в цех за топене на патешка мас
Снимка: архив "Булфото"

Пожарникари са гасили пожар в предприятие за преработка и топене на патешка мас в землището на плевенското село Малчика, съобщиха днес ОДМВР в Плевен.

Още по темата

65-годишен загина при пожар в Димитровград

Сигнал за инцидента е постъпил вчера в 08.07 часа в Оперативен център при РДПБЗН - Плевен за пожар в котелното помещение в предприятието. Незабавно са изпратени служители от РС ПБЗН в Левски за потушаване на пожара.

При огледа е установено, че причина за инцидента е техническа неизправност - искра в ел. мотор. Пострадал е 30-годишен служител на фирмата, на който му е оказана медицинска помощ, пише БТА.

В пламъците са унищожени 420 кв.м покривна конструкция и два котела. Спасени са три тежкотоварни автомобили, два мотокара и животинска мазнина - 80 тона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Ухапан от штъркел преди 4 години
Има ли какво да добавя към коментара на прежде коментиращата?
2
5
 
1
 
! Отговори
МАРУШКА ЛЮЦКАНОВА преди 4 години
Към коментара на анонименЗащо не си пишите името Като менТова е вече последния ми политически коментар!!ГЕН.РУМЕН РАДЕВ Е ИЗБРАН ОТ НАРОДАВСИЧКИ ПАРТИИ СА НЕЗАКОННИ ТОЙ РАДЕВ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ ОТ ПАРЛАМЕНТАВСИЧКИ ПАРТИИ И ДЕПУТАТИ ОТ ПАРЛАМЕНТАЯСНА ли съм анонимен??
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искахте Промяна, гласувахте за нея избрахте за президент румен радев - българският ал бънди, пенсиониран клепоух ***, нищоправец на пет цифрена заплата, демагог и популист! Всеки ден такива новини - убити, прегазени, премазани, изгорели, пожари, наводнения, криза, мизерия, нищета, глад, безработица, безпътица, бизнесът фалира, емиграция, нацията се топи, отрицателен прираст на населението, деградация, морален упадъх, духовен срив! ОСТАВКА НА РАДЕВ ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО ПРЕКАЛЕНО КЪСНО!