Автобус срещу мост в Пловдив, резултатът е плачевен!

Шофьорът не е преценил височината на съоръжението
Обновена: 26 май 2019 10:52 | 26 май 2019 09:42,
46
Автобус срещу мост в Пловдив, резултатът е плачевен!
Снимка: Facebook

Автобус се заклещи под един от мостовете на Марица в района на Гребната база в Пловдив, става ясно от публикация в социалната мрежа Facebook.

Приклещен пътник между вратите на автобуса! А шофьорът отпътува…

Няма пострадали при инцидента с автобуса, преминал под моста на бул. "Васил Априлов" без да се съобрази с височината му, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив. Сигналът за произшествието е подаден на тел. 112 в 7:20 часа.

В автобуса са били само двамата шофьори, които също са се разминали без наранявания. Нанесени си сериозни материални щети на автобуса - отнесен е изцяло покривът му, по бул. "Марица-юг", минаващ под моста, е имало разпилени части от него. Няма данни за употреба на алкохол от водачите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
18
 
! Отговори
Кирчо преди 4 години
По същата схема две кучета се бяха заклещили пред блока ....... ко праим ся ?
14
0
 
18
 
! Отговори
Грудю преди 4 години
Преди време имаше подобен случай във Варна - подлеза Шипка ама му изпуснаха гумите за да минеТуристи бяха
13
6
 
35
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 4 години
Снимката е достатъчна. В правилника е ясно разписано, че мостово съоръжение трябва бъде ясно обозначено каква височина на превозните средства допуска. На самия мост аз не виждам подобно обозначение. Край по дебата. Дори някъде в началото да имало подобен знак, то на самия мост е задължителен. Аре, отново ни осъдиха македонците. Щото сме много "умни". Сега ще им платим автобуса, че ще ни изгърбят и за неимуществени вреди.
12
11
 
34
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Аз ако съм собственик на автобуса ще съдя общината и държавата !Къде на моста е обозначението за допустина височина на превозните средства ?!Осен ,че преди моста трябва да има пътни знаци ,също така на самият мост горе трябва да е обозначението за допустима височина !
11
3
 
6
 
! Отговори
Холандия преди 4 години
до 12Не ви казват често, че сте умен нали? Очевидно има защо.
10
2
 
11
 
! Отговори
Замислен преди 4 години
До 12Чакай да видим дали в началото на отсечката е имало подобен знак. Че нещо май има издънка. От страна на "пътно стопанство".
9
2
 
31
 
! Отговори
Замислен преди 4 години
Току що гледах репортаж по Нова. Та, автобуса се движи по двулентов път. Насрещното движение е също двулентово, в средата има мантинели. Този автобус дори да иска, няма как да направи обратен завой. Няма място. Та, ако в самото начало на този участък няма ясно обозначение, че има такова препятствие като моста, директно шофьора си печели делото!
8
15
 
13
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Ами руски работи правите , затова се заклещтват автобуси и камиони ! В Германия пред всеки такъв мост има обозначения до каква височина трябва да са превозните средства които могат да минат под моста !
7
0
 
17
 
! Отговори
Дунавски пасажер преди 4 години
Не знам как е по пътищата, но нагоре по дунава има едни провесени дървени топки преди мостовете, които ти чукат по мостика ако си висок за моста. Защото при по високо ниво на водата директно си отнасяш мостика.
6
1
 
3
 
! Отговори
Криско преди 4 години
Двуетажен, Полски може да е, ама 100% е чужд
5
4
 
25
 
! Отговори
Шофьора преди 4 години
Да, държавата е виновна! Кой, кога, защо е разрешил построяването на подобно съоръжение, което не отговоря на транспортните стандарти ?! Дори да е така, във всяка нормална държава преди подобен мост има изградена структура, която безопасно ти заостря вниманието, че моста не отговаря на общите стандарти! Да! Държавата в частност на някой нелеп архитект е виновна!
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Автобуса е с турска регистрация
3
4
 
5
 
! Отговори
д-р Хаус преди 4 години
Лекувам северомакедонизъм! Без хапчета!
2
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В държава управлявана от мафиоти това са нормални неща а не новини
1
9
 
8
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 4 години
До вчера на конска талига, днес вече шАфИор на хАвтобус.