С кану в подлезите в Пловдив: Юноши на Ботев в помощ на бедстващи

Спортисти спасиха закъсали след бурята
Обновена: 4 юни 2019 09:04 | 4 юни 2019 09:04, Петя Славова
15

В социалните мрежи се появи видео, на което се виждат двама младежи, пуснали се с кану в подлезите в Пловдив и помагащи на хора, изпаднали в неприятна ситуация.
Още по темата

Оказа се, че това са Марио Усков и Атанас Янков, които са футболисти от "Ботев" (Пловдив). Двамата споделиха в ефира на "България сутрин", че идеята им дошла преди време, но след огромното количество дъжд и след като се напълнил подлезът, решили да я осъществят.

"Нямаше много хора, но повечето се засмяха. Имаше коли, които закъсаха вътре. Някои успяха да излязат, на други помогнахме ние. Имаше дори чужденец, на когото помогнахме да излезе. Дори номерът му беше във водата, ние му го дадохме", разказаха те пред камерата на Bulgaria ON AIR.

По думите им, от гореоткъдето идват колите не се вижда, че в подлеза има вода. Видеото заснели за свои приятели, но се оказало, че имало и други хора наблизо, които също качили видеоклипове със случващото се.

Марио Усков и Атанас Янков казаха още, че обмислят при следващи по-сериозни валежи в Пловдив да ползват джет в някой подлез.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Vladikata samo kanu li ima? .... oooooo....to pone edna ladia ne e li nasledil ot baba Iliica ili baba Tonka?
11
0
 
0
 
! Отговори
ЛОвеч протестира преди 4 години
ТАзи година Април са констатирани исключително тежки увреждания на контактния слой земя въздушен океан причинени от нова тежко вредна техника вкл инсталирана на автомобили.Природата се опитва със силни валежи и градушки да излекува тежко увредени огромни маси охранителен слой.Засечена огнена зона над големи градове и магистрали увреждани с скенери и холограми
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Ганчо, миналото лято във Франция се изсипах за 3о мин 140 литр на квадрат.В мига който спря дъжда излязох в градината и нямаше локвичка дори.На улицата беше също чисто.Само в Ганьово при 50-60 л/м2 е проблем защото Тиквата ви Оправя.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГласуватИ за Тквата и получаватИ природни бедствия !!!
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
80 литра на квадратен метър валеж.
7
0
 
4
 
! Отговори
раша наша преди 4 години
браво засрамихте вашето кметство
6
0
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
Като се замисля... май ще си купя и аз лодка?!? :))) Браво на младежите!!! :)
5
0
 
9
 
! Отговори
Димо Падалски преди 4 години
Страхотно ! Какво по добро от това? Пловдив може да развива , освен всичко друго , и водните спортове !!! ... За СКОКОВЕ ОТ ТРАМПЛИН е малко плитко ... Но за една ВОДНА ТОПКА е идеално ! ... Тъкмо този спорт не е особено добре развит в България ... Може да започнем сега ! ... От Пловдив , Стара Загора , Трявна и Горна Оряховица ! ... Министър Кралев няма ли да се самосезира ?!?! ...... А при едни по - мощни дъждове вече може и ВЕТРОХОДСТВО , СЪРФ , ПЛУВЕН МАРАТОН ..... ?!?!
4
1
 
4
 
! Отговори
УЛТРА КАНАР преди 4 години
:) Евала ! :) Пичове са ! :) САМО БОТЕВ !!! :)
3
0
 
13
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Общината да организира състезания по кану каяк в подлеза. Награден фонд от 100 лева.
2
4
 
21
 
! Отговори
Ха, ха... преди 4 години
Видими резултати...!!!Обещаното от БОКо е изпълнено...!!!Обеща на пловдивчани да докара морето до тях - и ей Го на...!!!Ха, ха, ха... :::)))Дааа...!!!
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак някой нещо не е предвидил, но е построено с най-ниската оферта, която близки до конкурса са предложили. И какво се промени от социализма - нищо, само различни хора прибират повечето пари.