Тежка катастрофа край Ябланица с патрулка - мъж загина, четирима са ранени

Челно са се сблъскали патрулен автомобил и кола с варненска регистрация
Обновена: 15 юни 2019 15:59 | 15 юни 2019 15:33,
59
Тежка катастрофа край Ябланица с патрулка - мъж загина, четирима са ранени
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мъж е починал, а четирима са тежко ранени при катастрофа с патрулка, съобщиха от полицията в Ловеч за БТА.

Инцидентът е станал около 12.30 часа на пътя София - Варна, край Ябланица, в района на п.в. "Стрелките".

Челно са се сблъскали полицейски патрулен автомобил, в който са пътували трима служители, и лек автомобил с варненска регистрация с двама души. Причините за катастрофата все още се изясняват.

От Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч съобщават, че тримата пострадали полицаи от патрулната кола се транспортират към Военна болница в София. Единият от тях е в тежко състояние и с опасност за живота, а другите двама са с по-леки травми.

Мъж, пътувал в другия автомобил, е починал на път за болницата. Жена от същия автомобил е с фрактура и е транспортирана за лечение в плевенска болница.

Движението в района на катастрофата се регулира от пътни полицаи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ми се вярва милиционерите да имат вина.Това не било никога и никога няма да се случи в БГ.Те винаги са прави!
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родната полиция ни пази. Естествено, били са в "специален режим".
33
0
 
9
 
! Отговори
а преди 4 години
"Челно са се сблъскали""Причините за катастрофата все още се изясняват"Дано се изяснят.
32
2
 
5
 
! Отговори
гост преди 4 години
полицейският автомо бил, би9и е ПЪЛНА одино гл ТАМ ОТ ,СТО ГОДИНИ е пълна анархия,А Шофжорите на служебните коли ,,,,мани ,,мани КОЙ поа шефанина н ПО НАЙ роднина,със ЗАКОН да се забрани МВР
31
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо пострадали полицаи трябва да са водеща новина?Те по-особена категория ли са?За пострадали в строителството или по мините не се пише,а са много повече
30
2
 
22
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Кратуните на ушевите се бяха отбелязали на предния джам. Нали сте много отворени и без колани. Можеше поне извънградско с колани бе ГОСПОДА :D
29
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мили, милиционери (не сте полицаи още),По-полеко със "защитната" позиция!Не са ви виновни "беловласите джигити"! Виновно ви е самосъзнанието. В случая аз няма представа кой виновен и кой не! Може и беловласият да е виновен. Но, вас, лично ви гледам по цял ден как карате без колани, без фарове, говорите по телефона......, а днес в зона на кръстовище беше спряла катадийско кола. От магазина излизаха трима катаджии и отиваха към колата си. Носеха един леген и една кофа.Сигурно им трябва служебно
28
1
 
17
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Е то ясно,че виновните ще са от другата кола,но поне да няма повече жертви!!!
27
0
 
18
 
! Отговори
17 до 22 преди 4 години
Аз щях да бъда прегазен на пешеходна пътека от патрулка без включена сигнализация-нито светлинна,нито звукова!Старите коли поне бръмчаха силно и се чуваха отдалеч.Обаче тази беше нова КИА и добре,че прецених,че се движи много бързо.Беше вечерта на смрачаване и отдалеч въобще не личеше,че патрулка!Отговорността на всеки е индивидуална.А,да ви кажа,че много възрастни шофьори си имат по добри реакции от по младите.За опита да не говорим.
26
0
 
21
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
Явно много от коментарите са писани от полицаи.Въпросът ми към тях е дали знаят защо според закона когато работят с радар полицейската кола трябва да е на не повече от 8 градуса спрямо идващият автомобил.За полицаят решил задачата давам 20 лева.Който знае нека напише.
25
1
 
37
 
! Отговори
значииии преди 4 години
значииии така - ранените полицаи в софия, а цивилната жена - в ловешката полузакрита болница? а ув сме равни ?!?!?!
24
2
 
41
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
На Борисов хрантутниците са виновни с обратен завой на непрекъсната линия ама новинарите ги покриват и се чудят с каква версия да излязат! Господи прибери си вересиите и вкарай Бойко на топло в казана!
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потресаваща простотия върлува! Докога ще се изтребваме така?
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Polizsite pili li sa voda ??! Vseti li sa probi ot polizaite te trabva da sa sa primer
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Koi e bil s alloholna proba
20
47
 
3
 
! Отговори
Хм! преди 4 години
Цивилният шофьор - на 68 г. Не плюйте по полицаите! Те вероятно не са виновни. Аз досега опасно шофиращи в патрулки не съм виждал. Ситуации с беловласи джигити зад волана обаче съм имал предостатъчно.
19
41
 
2
 
! Отговори
Хм! преди 4 години
Цивилният шофьор - на 68 г. Не плюйте по полицаите! Те вероятно не са виновни. Аз досега опасно шофиращи впатрулки не съм виждал. Ситуации с беловласи джоготи зад волана съм имал предостатъчно.
18
5
 
16
 
! Отговори
До 26 преди 4 години
Кво се пенеш бе до гуша ми е дошло от Бг-милиционерщината--да не спряхте катастрофите с постоянното притесняване на гражданите и до всеки храста да ва поставят все тая--шофирането в Бг със всеки ден става все по опасно ,но вие сте си вие едно си знаете едно си баете и все по-лошо ще става по пътищата и все повече ще вдигате глобите и все ще е тая ! Къде е проблема ли ,защо мерките ви нищо не чинат--ами разберете нали сте велики ...
17
26
 
10
 
! Отговори
Нямате угодия бе! преди 4 години
Бойко ви е виновен, че карате със 130 на междуселски път. Обаче ако ви изскочи катаджия иззад някой храсталак, вдигате олелия до небесата. Ако пък се претрепете в някое дърво, то пък кой го бил посадил там! После пак катаджиите виновни, че не ви били контролирали. Абе... *** история.
16
5
 
8
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
До АнонимеААаааа, Бойчер, тва за лошият мат'рял вече сме го чували. Дай нещо по-свежо;))) Оначе ми е чудно, как при толкова лош мат'рял си се родил самият ти;))) Ох, верно бе, "аз съм *** и вис те прости, затова се разбираме";)))