Канадец загина при учение на НАТО край Пловдив, парашутът му не се отворил

Други трима американци са ранени
Обновена: 18 юни 2019 11:03 | 18 юни 2019 10:28,
303
Канадец загина при учение на НАТО край Пловдив, парашутът му не се отворил
Снимка: БулФото

Канадски парашутист е загинал след инцидент по време на мащабно учение на НАТО в Чешнигерово край Пловдив, съобщава "Марица".

По първоначални данни загиналият е парашутист, скочил от един от военните самолети, участващи в учението, но поради технически причини парашутът му не се е отворил.

Трима американски военнослужещи също са пострадали при скока, тъй като са билi твърде близо един до друг. Те са с фрактури на крайниците и са настанени в УМБАЛ "Свети Георги".

Случаят е поет и се разследва от военна полиция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
0
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
До Анонимен 185Даааааа, за теб е добре, че Про. Сто. ТИ . Я та не боли, иначе теб много щеше да те боли, много!
178
15
 
2
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Ти сериозно ли бе?! Джуджи ще спечели и ядрената война? И WTF е балтииско - в смисъл, морето на балтиите ли? Не стига промития мозък, в който има една гънка - колкото да следвате указанията на Кремъл, ама и неграмотни? Ядрената война ще я спечелиме ние и после всички ще бъдем американци.
177
14
 
3
 
! Отговори
Krom преди 4 години
А знаете ли че през 1984 година стана катастрафа със съветска ракета и загина целия и екипаж от 129 космонафти а?
176
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
привет от ГерманияДо БългаринПри повече от 10 минуса се самоубивам ))) ......................Ей Ташунко , тези 11 минуса ти ги сложих аз с Тор браузъра ! Дори аз ти написах коментара да изпълниш обещанието си , но го написах на маътап ! Сега да не вземеш да си изпълниш обещанието за да докажеш ,че си мъж ! С подтикването да изпълниш обещанието си просто исках да ти напомня ,че не е хубаво да пишеш големи и глупави обещания ! Сега се успокой и гледай на живота в позитивен план !
175
13
 
3
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Анонимен 181 - добре е, че не публикуват сводките от руските учения, че ще те видя какви ще ги дробиш. Те твоите любими казаци, по традиция тези неща просто ги премълчават. Защото цената на човешкия живот там е нищожна. Така че, не говори моля. Примери - колкото искаш. Загробиха 118 човека на борда на Курск, като не позволиха на норвежците да помогнат, но такива като теб дуднат ли, дуднат.
174
5
 
1
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Анонимен 185 - ти сериозно ли бе?! Джуджи ще спечели и ядрената война? И WTF е балтииско - в смисъл, морето на балтиите ли? Не стига промития мозък, в който има една гънка - колкото да следвате указанията на Кремъл, ама и неграмотни?
173
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
привет от ГерманияДоживяхте свободата си ! Днес в НАТО сте равноправен член с право на мнение , а във Варшавския пакт бяхте роби на СССР , и тогава никой не попита дядо ми дали иска България да е част от Варшавския пакт ! Днес Бг. е демократична страна ,народът гласува ,избира политици и депутати и тези депутати избрани от мнозинството определят мястото на България в политическата и военната сцена !
172
2
 
1
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Вече имаш 11 минуса !Ти разбираш ли, че вършиш нещо гнycно, като подстрекаваш към самоубийство?!!!?
171
7
 
4
 
! Отговори
Тъй тъй преди 4 години
Нато е обкръжила Русия откъм балтииско и черно море с цел окупация .Зомбиращите опорки Путинови. Молодец тебя нужно 100рублей дать!
170
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нато е обкръжила Русия откъм балтииско и черно море с цел окупация .На прага сме на ядрена война въпрос на нерви е .Путин няма да гледа как му стесняват обръча около Русия.До сега не е имало война в която Русия да не е победител.Няма и да има близките 5 века .
169
7
 
10
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Русия ще ви смачка за секунди .Там е работата, че само в болните ви чугунени глави някой ще напада Русия.
168
5
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
ия финните и изнежените, къде са тръгнали, да се трепят с руснаците ли?Вие какви такива измислени сте...? Когато Русия прави учения, значи се готви да напада ЕС, тъй ли?
167
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива войници има натовската армия платена и пълна с некадърници.Русия ще ви смачка за секунди .
166
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че не сме във война, че натовските нещастници ще се изпотрепят в рамките на първите дни. Добре, че не са пускали и хамъри с парашути, че резилът щеше да е пълен.
165
4
 
15
 
! Отговори
Яд ме е преди 4 години
Ядосах се като разбрах за загиналия войник. Нямаше да ми направи впечатление, ако войника не беше канадец а американец и защо само един? Като ще гинат да е целия самолет, просто нямат работа тук!
164
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обявено е временно прекъсване на натовското учение! Три дена траур за загиналия канадец и един ден отпуск за всички заради травмиращата новина при които американски тюлен при опит да скочи си счупи маникюра. Питама аз, защо америка не воюва с Иран? Ами защото едните се молят на алаха по пет пъти на ден, другите пък тъгуват за своите избити тюлени, просто не остава време за битки
163
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Населението на България никога няма да бъде повече от сегашните малко под 7 млн. души, сочи най-новата прогноза на ООН. В най-добрия сценарий в края на века в страната ще има 5.5 млн. души. Но данните за ускорено спрямо прогнозите на Евростат намаляване на населението изглежда увеличават вероятността да се сбъдне най-лошият сценарий. Според него през 2100 г. в цяла България ще има 2.18 млн. души, т.е. приблизително толкова, колкото са жителите в момента на София и Пловдив, взети заедно
162
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
привет от Германия Доживяхте свободата си ! Днес в НАТО сте равноправни членове с право на собствено мнение ! А във Варшавския пакт бяхте роби на СССР , тогава никой не попита дядо ми дали иска България да стане част от Варшавския пакт ! Днес Бг. е свободна държава ,народът свободно избира и гласува , и депутатите избрани от мнозинството определят мястото на България в международната политическа и военна сцена !
161
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия ще направи от Нато една история а от базите им помен нямаДа остане помнете тука има три легални и пет нвлегални в Бг само.Амин на труповете Путин е виновен лично е залепил парашута сЛепило капчица 😂
160
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само НАТО !