Моторист загина в катастрофа в Казанлък

Изясняват се причините за инцидента
21 юни 2019 08:51, Александър Попов
32
Моторист загина в катастрофа в Казанлък
Снимка: Булфото, архив

Моторист е загинал в катастрофа в Казанлък, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал снощи в града, около 20:00 часа, на ул. "Козлодуй".

Кола е излизала от пресечка и мотористът се е ударил в нея. Тепърва ще се изяснява дали е карал с превишена скорост.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
11
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Отделно, от години срещам седящи в автомобили комплексари които умишлено демонстративно ме засичат, отнема ми предимство и се опитват да ме бутнат. Разберете, понякога агресивността на мотористите не е предизвикана от хормони а от отношението на шофьорите. Любимите ми категории са - дядо които цепи към светлото бъдеще в съботната сутрин със затворени огледала и руса *** в лъскав джип която ми връхлита от насрещното бързайки да се по"МОЛ"и. Така че, смешно е да твърдите, че шофьорите са жертви.
6
3
 
12
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Анонимен 3 - колата е излизала от пресечка - колко по ясно да ви го напишат? Стъжнил си е живота сам, защото не е спазил предимство. А фалшиво съчувствие, колкото после да се гаврите също е ненужно. Дали е карал бързо или бавно, онзи му е застанал на пътя. Карам мотор от години и за разлика от Вас, зная как спират тези машини. Момчето може и да не е овладяло машината. Светла му памет. А вие спрете да леете злоба и комплекси, човече дребно.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен (6):А на мен всеки пък като изляза да карам поне по един *** с кола ми сече пътя, въпреки, че карам в ограниченията.
4
6
 
9
 
! Отговори
... преди 4 години
Не оправдавам загиналия, но виня и другия водач. Не може да изкачаш от пресечка и да засичаш друго МПС, само защото е с по малки размери от теб. Отново е засечен от поредния *** на пътя. Заслужава отнемане на книжката до живот, защото явно - не знае да кара.
3
0
 
8
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Колко станаха от началото на сезона !
2
1
 
29
 
! Отговори
1 преди 4 години
Тези хора не се научиха да карат по- бавно, особено в градовете! Мислете бе хора! Машините ви са много бързи и водача на автомобил докато се огледа в ляво и дясно и уж няма никой, тръгва и в този момент го връхлита мотор.
1
3
 
15
 
! Отговори
Sxemata преди 4 години
100 % e karal mn bavno i vnimatelno motorista