Отново ад на пътя: Двама загинали и трима ранени за една нощ

Две тежки катастрофи са станали в Хасковско
Обновена: 22 юни 2019 10:04 | 22 юни 2019 09:52, Анисия Иванова
81
Отново ад на пътя: Двама загинали и трима ранени за една нощ
Снимка: Булфото

Две тежки катастрофи с двама загинали и трима ранени станаха за една нощ в Хасково, съобщи bTV.

Мъж и жена загинаха при пътен инцидент на пътя Хасково – Димитровград снощи малко след 23 ч . Колата с четирима пътници се удря в движещ се пред нея камион. Вследствие на удара на място загиват шофьорът и една от пътничките.

Причините за катастрофата са несъобразена скорост и неспазване на дистанция. Автомобилът е бил с десен волан, уточняват от полицията.

При друга катастрофа, станала на пътя Хасково – Кърджали, преди входа на Хасково, кола се врязва в стадо биволи.

Инцидентът е станал около 4 ч. тази сутрин. Вследствие на удара 20-годишният шофьор на колата е тежко ранен. Откаран е в болница с опасност за живота. Други двама  пътници също са ранени.

Причините за катастрофата са комплексни – висока скорост и животни на пътя, съобщиха от пътната полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На някакви ***-оти още комунзима им виновен!?!Хахахахахахахах, 30 години вече откак няма комунизъм, ама за всяка беда в държавата, все той виновен!Това, тия дето днес дрънкат за комунисти и не знам какви си, много приличат на тия дето вярват в извънземни! Еднакво смахнати са!
43
1
 
21
 
! Отговори
HighwayToHell преди 4 години
На първокласен международен път няма маркировка, на място с три последователни завоя, дори и осева линия. Липсващи мантинели, забравени стари пътни знаци, селскостопански машини и каруци, едри животни.За ceлckитe бекове с бмуе и гоуф, да не говорим. А на старите камиони задните светлини са или зацапани, или счупени.
42
8
 
8
 
! Отговори
Валонец преди 4 години
*** нее от колата ве селски от камунизма е мое ли бае Тодарь за 50 години управление да нацвъка навсякъде двулентов некадърно из.ран асфалт и да кае я упрайх България.Ваща ***.ка камунистическа.Нещастни св.не!Същевременно Хитлер направил аутобани в Германия.Разлика между камунизъм и националсоциализъм.
41
2
 
11
 
! Отговори
ист преди 4 години
Самоубийците по пътищата ще се свършат, три дена след като светът се свърши.Нещо му става на българина, след като се качи в кола втора употреба, облечен с дрехи втора употреба.
40
9
 
5
 
! Отговори
Валонец преди 4 години
Другото нещо е масовост на камионите по тесни двулантови пътища.Но това идва от точка едно а именно масовите двулентови пътища а те са правени по бае Тошево время.Га в България е имало 100 коли.Тва за тия дет фалят камунизма.Камунизма убо България оправяне няма.
39
5
 
9
 
! Отговори
Сашо преди 4 години
Блъскаш камион отзад и спецовете тук веднага рев срещу кола с десен волан!От 700 умрели на пътя 1 в кола с десен волан!Или сте *** или лобирате за някой, друго разумно обяснение няма.Карам коли с десен волан от 13 години, блъскали са му само с ляв, но като правиш 40к км на година се случва.
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Животът" в България е много опасно и често твърде кратко нещо.
37
4
 
6
 
! Отговори
Валонец преди 4 години
Нормално високата скорост и нетрезвото състояние са вторият фактор.Първият е първобитната инфраструктура масово двулентови пътища които водят до катастрофи като добавим и нискокачественият асфалт нещата стават ясни.Кога ще се оправи аз мисля никога.Няма капацитет за това.
36
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще започнат да се прилагат драстични мерки за неспазващите правилата за движение както е в други съседни страни?Докога ще се дават книжки на неуки хора,погубващи човешки животи?
35
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
fake news. nema imena i vazrast.
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е че много от вас, не могат да карат. Да мислите се за големи шофьори ама не сте. Цифрите го показват - 700 на година.
33
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прочиташ коментарите и ти става ясно колко са ушафите. Работете бе мързеливци корумпирани и безволеви, а не да ми дремете по колите и да пишете глупости в интернет, като последният ви го плащам аз, както и незаслужените заплати.
32
2
 
14
 
! Отговори
Брутално, но истина преди 4 години
Ад на пътя или естествен подбор. И пак съболезнования за хора , толкова немърливи към собствената си безопастност че чак граничи с дебилност . Някой дали им е натискал *** с газта ? Да не са били принуждавани с пистолет опрян в главата да карат бързо ? А може би шофьора е бил професионален пилот от Формула 1 ?Както казах - Естествен подбор . Ако имаха късмет и се бяха спасили днес , то утре със сигурностт щяхме да четем отново за тях и да поднасяме съболезнования .
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами след толкова акции за аптечки.
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 32Остави го, тоя джитка някъде между селата, ако и това прави. Да излезе по Европа без запалени фарове, че глобите там почват от 200-300 евро нагоре. Да видим как ще мина с 10 евра. СмешникБих бил радостен да спася някой живот благодарение на запалените фарове, то аз нямам и избор, моята е с фабрични такива. Крушките са без значение, само за скъ**няците с гуми втора ръка
29
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 22Само прочетете коментара му и ще ви стане ясно, защо има токова катастрофи. Абсолютно и тотално НЕПОЗНАВАНЕ на движението и начините на каране. Светнатият фар е в цяла Европа и е доказан, като ефективен. Седни смятай на година 1 крушка ...тиквиниккк тая една крушка , щи коства живота някой ден . Ако изобщо караш , че той човек дето кара много не разсъждава така.
28
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите са зли и коварни, ама се имат за топли и разбрани ....
27
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Главите трябва да сменяме на обществото . Слабоумноо общество . Необразовани стее и тотално неможешии.
26
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Два въпроса. Какво общо има десният волан със блъскане в движещо се отпред превозно средство, та КАТ специално наблягат на това? Има ли знак Внимание, животни, там, където биволите са били на пътя?Да пуснеш животни на пътя през нощта, си е опит за убийство, в случая успешен.
25
13
 
9
 
! Отговори
Евро-Атлантик преди 4 години
Събирам заклети фенове на Бойко за масова оргия на центъра .......ДА ВИДЯТ ЧЕ И НИЕ СМЕ ХОРА И ЧЕ НИ ИМА ! п.с. Носете вазелини аз ще взема олио че пари няма !