Отново ад на пътя: Двама загинали и трима ранени за една нощ

Две тежки катастрофи са станали в Хасковско
Обновена: 22 юни 2019 10:04 | 22 юни 2019 09:52, Анисия Иванова
81
Отново ад на пътя: Двама загинали и трима ранени за една нощ
Снимка: Булфото

Две тежки катастрофи с двама загинали и трима ранени станаха за една нощ в Хасково, съобщи bTV.

Мъж и жена загинаха при пътен инцидент на пътя Хасково – Димитровград снощи малко след 23 ч . Колата с четирима пътници се удря в движещ се пред нея камион. Вследствие на удара на място загиват шофьорът и една от пътничките.

Причините за катастрофата са несъобразена скорост и неспазване на дистанция. Автомобилът е бил с десен волан, уточняват от полицията.

При друга катастрофа, станала на пътя Хасково – Кърджали, преди входа на Хасково, кола се врязва в стадо биволи.

Инцидентът е станал около 4 ч. тази сутрин. Вследствие на удара 20-годишният шофьор на колата е тежко ранен. Откаран е в болница с опасност за живота. Други двама  пътници също са ранени.

Причините за катастрофата са комплексни – висока скорост и животни на пътя, съобщиха от пътната полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
15
 
! Отговори
До ххх преди 4 години
Не се чйвствай длъжен тук да самоизграждаш своя автопортрет, описвайки сексуалните си подвизи с полово немощния си баща, ползвал шетва, за да масажира отвътре далака ти.
23
17
 
2
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
По думите ти личи че си 14-16 годишен комплексиран пубер дето може би е изнасилван от баща си многократно докато *** е давала мълчаливото си съгласие .....
22
8
 
10
 
! Отговори
КуКлус преди 4 години
На Бойко пътищата !
21
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От както се прие лобисткото законче за фаровете на банкянския еднокнижник, аз фарове денем не пускам, не им уйисвам на тъпотиите при 40 градуса. Като равносметката за годините е, нито една сменена крушка, акумулатор, или алтернатор,както и по-нисък разход на гориво. Едно недоносче веднъж се запъна, та платих двадесет лева и един отнесе една десетачка за бог да прости. Тридесет лева за осем години. Гледам колегите Н7 ги купуват като хляб и още много други съпътстващи неща.
20
3
 
3
 
! Отговори
М дааа преди 4 години
Това е последният ми коментар под такава статия.Пропаднали типове, като нещастниците, наричащи не шофьори не заслужават нито минута от времето ми. Поне половината от катастрофите са м/у МПС - та движещи се в същата посока
19
8
 
2
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Тоя *** дето кълне знае ли че тия клетви се връщат на този който ги изрича ? С удоволствие бих го бил и измъчвал часове наред !
18
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕлемагАз пък за 11г и 160к км - 4 крушки и един акумулатор. Разход същия. Вземи смени колата... или пък се откажи
17
9
 
23
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
Не разбрах къде видя Румен Радев в тези инциденти ? Виж ....работодателя ти Б.Б. е участвал в ПТП-та .....Дясната му рака Местан даже уби бебе .....Ама тук не виждам Румен Радев да го пише като участник в инцидентите бе слабоумно същество !
16
8
 
7
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
Ходи на лекар ........тебе господ ще те накаже за дето използваш чуждата трагедия за политически цели !
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Седемдесет хилядната банда щатни корумпета и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници нали имат акция. А както всички ние знаем, по време на техните напъни, броят на загиналите в катастрофи се увеличава няколкократно. Така е при генерала, видими резултати.
14
13
 
7
 
! Отговори
До Елемаг преди 4 години
Аз разбирам, че вероятно сте магьосник от гр. Елена (за това се наричате и Елемаг), но като има въведено правило (фаровете да са включени и през деня) значи трябва да се спазва. Крушки бил изгорил, акумулатори бил разредил, като не можеш да се оправяш, недей да караш бе кака !
13
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искахте ПРОМЯНА, гласувахте за румен радев за президент, НА ви сега промяна, хак да ви е, ликувайте, радвайте се!
12
6
 
15
 
! Отговори
КАТ преди 4 години
Човек и да не може да кара според правилника важното е да има гражданска,аптечка,пожарогасител,жълта жилетка,фарове!Ако няма тия неща-глоба за окрадения бюджет на хунтата ГЕРБ!
11
2
 
24
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 4 години
Кърджалийско и Хасковско са като щата Пенджаб в Индия, където кравата /респективно бивола/ са свещени животни. По тези географски райони животните денонощно са на пътя. И понеже са на местния кмет, секретарка, партийни величия по места, общински съветници и т. н. за тях няма закон. Никой до момента не е в състояние да ги принуди да си приберат стоката в обори, да си назначат кравари. Иначе получават субсидии, продават мляко, но без никакви разходи. Оптимизирано на максимум. Докога??????
10
6
 
11
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
А това с десния волан го казвахме отдавна,че е въпрос на време...Спомняте ли си оня автобус още е в движение,дето пътниците слизат на платното.Е човека си го кара още!!!
9
19
 
12
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
С десен волан от Ливълпул до Закинтос и нямах проблем. Тая година пак! Некадърността и пренебрегването на правилата както и прословутата българска страст за самоунищожение са причините. А и някой май и за бране на ягоди не стават щото се иска работа.
8
4
 
21
 
! Отговори
Тиквата преди 4 години
Аз съм пр0ст и вие сте пр0сти!
7
8
 
21
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Аз включих моите *** ФАРОВЕ,за 8 години 3 комплекта крушки, 2 акумолатора,един алтернатор,един комутатор и общо 100 литра гориво от горе :) Лукойл от ФАРОВЕ 900 000 000 на година по 7 ммилиарда само от ФАРОВЕ.Дали спасих някой, не знам?над 20 години стаж, нямам и един фиш.Но пък си имам денонощни ФАРОВЕ!!!
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Освен за волана, за монтирана газова, годините на водача, сменил ли си е гумите с летни, дали е шофира с запалени светлини, колко е годишна колата, и други закачки не свързани с причината за трагичния инцидент.
5
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хасковският аграр е преизпълнил нормата за хасковски просперитет - ходил е в Англия да бере ягоди, спестил е цели 4-5 хиляди лева, голяма сума за региона, от който е родом набеденият за президент *** румен радев, но това не е важно. Та рътьо си взема БМВ с десен волан, идва у аскоу и е вече гъзар, цар на пътя, играч, паралия,решил е да демонстрира възможностите на е92 ката пред п*ткити -320дизИл,многУ върви, ей, страшна сила, газ, газ на баварката...Опааа в рИмаркЬетУ. Забрана за деснячките