Румънецът, прегазил дете във Варна, се сдоби с обвинение

Тестовете не показали да е употребил алкохол или дрога
Обновена: 30 юни 2019 17:45 | 30 юни 2019 17:43, Веселина Йорданова
19
Румънецът, прегазил дете във Варна, се сдоби с обвинение
Снимка: БулФото

Повдигнаха обвинение на 32-годишния румънец, блъснал дете в Морската градина. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.

Още по темата
Около 17.00 часа на паркинга на заведение, разположено в района, загина 5-годишно дете.

То беше блъснато от румънския гражданин, управлявал лек автомобил "БМВ". След инцидента, при направените на водача тестове, не е установена употреба на алкохол или наркотични вещества.

Окръжната прокуратура във Варна му повдигна обвинение. С постановление на наблюдаващ случая прокурор румънският гражданин е задържан за срок до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Мустафа Кемал преди 4 години
До АнонименАбе верно, кво стана с Местан? Ни вопъл, ни стон от сумати време? Да не е при сатрапДОГАН?
16
5
 
9
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Пенсионер, жена, ром или нов шофиор лесно биха смачкали всяко дете което бяга между колите.Дали е паркинга на Билла или Морската градина, родителите са виновни.
15
9
 
10
 
! Отговори
Парк ing преди 4 години
Морската градина е парк, следователно може да се паркира. Това че, когато се движат автомобили по пешеходните алеи, от време на време ще има някой прегазен пешеходец си е съвсем логичен резултат. Общината преди време забрани влизането на автомобили в морската градина, а след жалби на собственици на имоти, съдът отмени забраната, така че протестиращите да отидат да протестират пред съда, не пред общината.
14
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и сега къде са защитниците на децата, да поразпитат безотговорната майка, какво дири между колите на заграден паркинг с бариера детето и.
13
1
 
15
 
! Отговори
гого преди 4 години
я да видим, кой ще осъдят Местаня или румънеца,. ето да проверим нашата прана система
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7Ще махнат обвиненията от него и то справедливо. Нищо, че ми е крайно неприятен. Въпросът е принципен. Всеки от нас може да бъде връхлетян на кръстовище от камикадзе, колкото и да е бил внимателен и да е направил достатъчно да се увери, че при нормални условия не отнема предимството на друг.
11
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Ало толупа! Кажи ми как румънеца да види това има няма 80 см дете когато маневрира на охраняем паркинг? Все по-безотговорни родители! Докато гледаш отляво и е чисто, поглежаш надясно и то минава в лявата страна под видимостта на задното огледало! Хайде да видя как ще спазваш закона при всяко паркиране един да седи и да гледа има ли някой зад колата ти.Абсолютно безотговорни родители!Масово майки слизат от колите захапали телефоните,а 50-60см торпили хвърчи между колите без надзор.
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мнениети написа: 1)Шофьорът е убил детето с действието си2)Родителите с бездействието си.3)Детето не е на 3, а на 5 годинии 4-то Регулатора, Администратора, Властенинът на аутобаните са виновните
9
11
 
32
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Шофьорът е убил детето с действието си, а родителите с бездействието си. Те също трябва да понесат отговорност. Какво прави само 3-годишно дете, разхождащо се на паркинг?
8
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А с Московски?
7
7
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, какво стана с Местана? За един приятел питам.
6
15
 
45
 
! Отговори
Бисер преди 4 години
Това което прочетох е че момчето е правило маневри на платен охраняем паркинг. Не е употребявало алкохол или наркотици и единственото му провинение е че е румънец.. Голяма трагедия е 😔не знам как бих разсъждавал от страната на родител но отстрани изглежда като за нещастен случай
5
4
 
48
 
! Отговори
lelka преди 4 години
На връх Петровден, Св.Петър е прибрал невинната душица....Господ да дава сили на родителите, след такава загуба как се възстановява човек не мога и не искам да си представям....
4
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко и за двете страни в инцидента. Нелепа работа . Като прочетах и историята за това семейство ...съдбата тук се е намесила.
3
43
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поставете се на родителите на детето. И на всичко отгоре тоя тyлyп ще бъде пуснат още утре да си продължи почивката. Така е в ГЕРБиcтaн.
2
16
 
31
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
След 72ч ще продължи почивката си в Мамая и това няма да е изненада. Добре дошли в държавата на тиквите. Деца умират и нищо. Едно голямо нищо. Къде е сега Тиквата да разправя как сме най-добре.
1
10
 
23
 
! Отговори
от фотото преди 4 години
Не е употребил алкохол или дрога, но бузите му са повече кубици от мозъка.