В Дупница: Бездомни кучета нападнаха майка с дете

Местните разтревожени, популацията на животните се увеличава
19

Зачестяват случаите на нападнати от бездомни кучета в Дупница през последните дни, съобщава Bulgaria ON AIR.

Разтревожени жители на града разказаха, че популацията на животните се е увеличила многократно през последните години, а също така и случаите на нападнати хора.

Снежана е била връхлетяна от глутница кучета докато била на разходка с детето си. За щастие хора, които били наблизо, се притекли на помощ на жената. Тя вече е подала жалба в общината и в прокуратурата.

Жителите на квартала, в който се разиграва случката, твърдят, че това не е първият случай на нападение от кучетата.

А от общината заявиха, че се вземат всички законови мерки за ограничаване на популацията на бездомните четириноги. И допълниха, че проблем остава безнаказаното изоставяне на домашни кучета от собствениците им.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Дани преди 4 години
Всички се оплакват от кучетата'а някой знае ли нещо за психиката им знаете ли че много хора ги замерват с каквото им падне без да им е направило нищо животното виждала съм деца как ги дразнят'агресиията им е следствиеч човешкото вниМание
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Общината да плаща по 500 лева в дарителска сметка за всяко бездомно куче без наморник
11
0
 
7
 
! Отговори
Тити преди 4 години
Не е само в Дупница , навсякъде е. Съвсем скоро ми се случи същото. Бях отпуска в моя роден град Плевен. Не живея в България. Такава популация бездомни кучета. Не зная какво спря кучето да ме захапе. И на никой не му дреме. Хората са станали толкова апатични , доколкото ги има.
10
0
 
8
 
! Отговори
До кога ще хленчите? преди 4 години
Не разбрахте ли, че държавата се управлява от купени ***? Така им е наредено, народа да бъде тормозен и прогонен от България. Тук кучетата имат по големи права отколкото хората. Стига да има желание да се реши кучешкият проблем, може да стане за няколко дни. Да се даде срок на кучкарите да си регистрират кучетата, да им поставят чип , а всички други кучета да се ефтаназират. Спомням си, преди години се появи някаква болест по животните, разнасяща се от кучетата и избиха всичките кучета,
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дупница, това Станкето ли е?
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли организации да се грижат за бездомните кучета или те само си прибират паричките.Имам чувството че в тази територия наречена България, останаха само мутри и администрация.
7
9
 
0
 
! Отговори
КОЛЧЕВ преди 4 години
ВИНОВНИ СА СИ ЖИТЕЛИТЕ. ВЗИМАТ ЖИВОТИНКИТЕ ЗА ПОРОДИСТИ. НО МАЛКО КАТО ПООТРАСНАС, РАЗБИРА ЧЕ СА ПРЕЦАКА И. И ГИ ИЗХВЪРЛЯТ НА УЛИЦАТА. НЕМОЖЕ ЕДНО ЙОРКИ ДА СТРУВА 400? А ДА ГО ВЗЕМЕШ ЗА 100 ЛВ.. МНОГО ЯСНО ЧЕ СИ ПРЕЦАКА.ПРИМИТИВНОТО МИСЛЕНЕ Е ПРОБЛЕМА. И СМЕТКАДЖИЙСТВОТО. НЕ ЖИВОТИНКИТЕ. А И ТЕЯ ЖИВОТИНКИ БЕЗ ПРОВОКАЦИЯ НЯМА ДА НАПАДНАТ.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз не съм виждал или чувал куче да строи или копува жилище за да си има дом.
5
0
 
10
 
! Отговори
Вино вен преди 4 години
Бойко кучкаря е виновен!
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майки с малки деца - пълно в тая държава. Много са...да се намалят! Що не? Кучетата и те са хора, че даже повече от хора. Те са божества, а хората тук могат да служат за храна на кучетата. А бе какви хора сме ние???? Тези жени и деца нямат ли бащи , братя , дядовци изобщо МЪЖЕ тук има ли??? Колко и до кога още да чакаме и се свиваме от страх пред тъпите закони? !
3
0
 
14
 
! Отговори
Не само там преди 4 години
Това го няма никъде ! Бездомните кучета трябва да се затварят във спец.домове ! Те са гладни и затова са озлобени и нападат! Като се прехвърля отговорността върху собствениците само се задълбочава проблема. Не ,че също нямат вина......Но защо трябва да страда обикновеният човек?
2
1
 
10
 
! Отговори
GG преди 4 години
Кучета превземат Дупница хаха
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако кучетата нападнат майка с дете... Нищо.Ко майка нападне с детето си (метне го като камък) друга майка нищо.Ако аз нападна майк с дете нищо. Ама я някой да изрита мaстия за д я изгони... Вайййй вай вйа Вайййй малиии лелееее