Завръщането от Гърция: Трафик на "Маказа" и "Кулата"

Трафикът е интензивен още от сутрунта
52
Завръщането от Гърция: Трафик на "Маказа" и "Кулата"
Снимка: Булфото, архив

Засилен трафик на леки автомобили има на входа на ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа", съобщава Гранична полиция.

Десетки коли се завръщат от Гърция още от сутринта, а в рамките на деня се очаква опашките по граничните пунктове да се увеличат.

Близо 600 хил. автомобила се отправиха от България към Гърция през последната една седмица, вчера отново имаше хиляди коли, чакащи да преминат в южната ни съседка.

От Гранична полиция обобщиха, че трафикът се е увеличил с 25% спрямо миналата година, което е създало и предпоставките за задръстванията.

На българо-сръбската, българо-турската, българо-румънската и на границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се смях тия дни с фекаломорието. Ама и провинциалистчетата газ пикаят.
41
0
 
6
 
! Отговори
:):) преди 4 години
нормално е да има румънци доста, тези от западната част на Румъния идват към Гърция, по им е близо през Дунав 2. Елате във Варна, Златни и Друба Албена или Балчик, от Констанца до Букурещ и плоещ всичко тук се изсипва. Те сапасяват сезона щото рашките се върнаха при Ердоганя.
40
6
 
3
 
! Отговори
гого преди 4 години
ако си размърдате шопските кра туни ще разберете че щом има опашки значи се обработват документи на путуващи извън ЕС. Молдовци, урки и рашки.
39
0
 
7
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Трафикът не се е увеличил само от Българи. Хайде направете една справка и може даже да се окаже, че Българите са по-малко спрямо минарата година. Увеличение има от Румъния, Полша, Чехия ,Украина и Молдова.
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време и в Русия съм ходил на почивка и си изкарахме много добре. По принцип предпочитам Испания и Италия, но и в Гърция съм ходил пет пъти. Единият път граничния пункт е Гърция нямаше ток и няколко часа не работеше.
37
6
 
4
 
! Отговори
От Москва преди 4 години
Ние ходим на море само в Россия, там всичко е най-хубаво. Вие ходете при тия краваро-поклонници и *** в гърция или на бетономорието.
36
1
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Според мен в Гърция и в другите държави се отива заради значително по-доброто качество на почивката, като цената не е толкова съществена, а и не можеш да сравняваш цени за различно качество. Българинът винаги е казвал, че евтиното излиза по-скъпо
35
0
 
17
 
! Отговори
Мутра от Поморие преди 4 години
Само да ми паднете в хотела така ще ви наглася всички от деца до пенсионер.Стара храна, мръсно бельо,мръсни бани скоби по колите,скъп паркинг, сокче от машина,,степче,, ,мусака от престъргани кебапчета на ренде.*** плодове, смутита .огретени от стара гарнитура.Кавърми от стара скара.Крем супи от стари зеленчуци.Суфлета от каквото ми падне.6*6 Мерцедес в края на сезона.Евала бе курортен туризъм.Бойко затваряй границите ще има за всички и за партията майка.
34
1
 
12
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Почивката в Гърция е по джоба на всеки Българин , дори ако взима социални помощи . Лукса е лукс , разликата от Черно Море и Къщи за Гости е в Полза на Гърция - за 1 евро можеш да си купиш свинско шишче , обяда с поркането струва 20 лева , и ти го донасят на плаж с безплатни чадъри и прекрасен изглед .
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много одат по гръчко българите.Да се затворят границите и всички на черноморие.Не може депутатски хотели седат празни.
32
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
4,Виждаш себе си и решаваш, че всички са така. Всъщност има много бедни българи, но има и много с добри доходи. Ако не си пенсионер, всичко зависи от избора ти как да живееш- минал и нястоящ. Малък град, без образование и професия и т.н. фактори могат да ти направят бюджета и 30ст. В същото време професия и място с работа(големите градове) могат да направят един час работа да ти носи 20лв и нагоре(8часа х 20лв=160лв х 20работни дни=3200лв, което не само в ИТ и в София е постижимо).
31
0
 
24
 
! Отговори
Абсурд преди 4 години
А нашите хотелиери лапат мухите,Ами то от сервитьори,кебабчии и мутри ,бизнесмени не става
30
23
 
2
 
! Отговори
:):) преди 4 години
Софиянец със салам и домати на гръцки плаж няма да видиш, защото вече има пари за друго. ....хаха има, за солети и чипс.. що за комплекси избивате, хайде марш в гръцко, по добре ни е без вас...
29
3
 
8
 
! Отговори
до 27 преди 4 години
А,за миекането каков да каже човек?
28
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В предвид валутата не е ли по добре да отидеш в Турция от колкото в Гърция ?На едното място 1000лв са 500 евро а на другото 3200 лири Но почти всички цени са по ниски в Турция
27
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Софиянец със салам и домати на гръцки плаж няма да видиш, защото вече има пари за друго.
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой нормален българин вече не почива на Мутроморието. Затова има опашки по граничните пунктове с Гърция, а броя на пътуващите със самолет нараства многократно. Даже румънците разбраха, че е по-добре в Гърция.
25
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямам национални притеснения, че съм на почивка в Гърция, защото от нашето Черноморие данъци и осигуровки почти не се внасят.
24
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак спор кой къде ходи :D И в двата случая храните или българските или гръцките мутри
23
19
 
11
 
! Отговори
:):) преди 4 години
най голямта новина в Бг, *** шопски ходи на Гърция, пие една лимонада за 5 евра вади салама и филиие с полвин домат и сирене и си умира от кеф. Че брои и колите да не се чувства само той прекаран. Голем кеф без шопи по морето, аз съм си Плевенчанин и ми е омръзнало екането им, Ходиме, ядеме, спиме.....*** се....