Набиха горски служители, докато пишели акт за незаконна сеч

Крадците извикали роднини и приятели да им помогнат
26 юли 2019 17:20,
49
Набиха горски служители, докато пишели акт за незаконна сеч
Снимка: pixaBay

Пребиха служители на Държавното ловно стопанство в Шерба, докато пишели акт за незаконна сеч, съобщават от ДЛС-Шумен.

До саморазправата си стигнало, след като четирима горски чули резачки в гората и то в район, в който в момента не би трябвало да се извършват сечи, приближили до мястото и видели нарушители, които товарели дърва в няколко автомобила.

Горските започнали да пишат акт, но през това време  крадците извикали роднини и приятели и нападнали служителите на стопанството.

Горските успели да подадат сигнал на телефон 112, но един от тях получил удари в главата и ръцете при опит да се защити.

Пострадалия е закаран в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
докато не почнат да ги изнасилват държавата няма да им обърне внимание на държавните служители поне ман,,,,,,лите да си слагат презерватив за да не хванат някоя венерическа
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вие не разбрахте че освен турцизирани роми които всъщност нямат нищо общо а само се турчеят има и Българеещи се или българизирани роми с християнска вяра у нас , защо питайте ги лично да ви кажат
10
0
 
23
 
! Отговори
мак преди 4 години
Както винаги, нагли крадци и тумба в помощ, и беззащитни служители. Няма да се учудя, ако спрат да пишат актове и ще подминават тия с резачки или секири, нали животът е по-мил отколкото дърветата. Ама тъй ще е, щом няма наказани, а трябва затвор, конфискация на превозното средство барабар с конете, и дървесина и т.н. Жалко за горските.
9
2
 
22
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 4 години
Браво на моите момчета! Имам силен електорат! Много сме силни сме! Никой няма да ми пипа електората! Сега тия горски ще ги вкарам в затвора! ГЕРБ ПОБЕДА! А те ще ме избират, защото бг матриала е т ъп е го мързи да гласува!
8
0
 
16
 
! Отговори
marquise преди 4 години
Кой е умникът-администратор, който премахна поста ми и защо?
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко нощи аз ръмжах, колко *** изблизах - некадърност!
6
2
 
28
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
По време на "тъмният и човеконенавистен"социализъм,когато кварталният милиционер влезнеше в гиканската махала,там наставаше така суетня да го посрещнат,защото беше въпрос на чест кварталният да влезне в някоя къща,а кварталният"барон" тича да докладва за всички по-значителни случаи.Сега под протекцията на БХК,ОО,"Америка зад България" както и други демократични неолибералистични организации с различни оттенъци,но с една обща черта любов към парите и омраза към България,техните питомници са недосегаеми
5
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е специфична работа дълбоко в гората и няма кой да те пази. Нормално е законотворците да разрешат оръжие и право да се защитават? Защо се продължава с тая история да бият хора и после да чакаме да пазят горите? В САЩ ако посегнеш на полицай, гранична или нещо си... Директно вадят и гурмят и така трябва да бъде. Защо иначе плащаме заплати, като те са беззащитни?
4
0
 
28
 
! Отговори
30:4... преди 4 години
...изключителна храброст от страна на нашите шведи, обичайното минимално съотношение, при което тези супер герои се решават да атакуват е 10:1, иначе е опасно...
3
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...крадците извикали роднини и приятели и нападнали служителите на стопанството...са под закрилата на ДПС и ромския хелзински комитет.Крадат за да ги спонсорират.
2
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На бойко електората се вихри необезпокояван денонощно и винаги намира уникален начин да се прояви.
1
0
 
35
 
! Отговори
Бен Ган преди 4 години
Цветните ни събрятя