Тежка катастрофа между две села, загина мъж

Друг е тежко ранен при инцидента във Великотърновско
Обновена: 30 юли 2019 10:26 | 30 юли 2019 10:00, Александър Попов
7
Тежка катастрофа между две села, загина мъж
Снимка: Булфото, архив

Мъж загина при тежка катастрофа на пътя между селата Яковци и Гърдевци, община Елена, съобщи МВР пред "Фокус". Друг човек е тежко ранен при инцидента.

Сигнал за инцидента е получен на тел. 112 около 7:30 часа тази сутрин. По първоначална информация са се ударили два леки автомобила, като починалият и раненият са били в една и съща кола. Причините за произшествието са в процес на изясняване.

Автомобилите, пътуващи по това направление, се отклоняват от екипи на Районното управление на МВР в Елена по обходни маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: катастрофазагинал мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
човек преди 4 години
А знае ли се кое е виновното село за удара между тях?
5
7
 
1
 
! Отговори
men преди 4 години
ти крачето не го ли вдигаш от *** на газта? или си сложил тухличка върху него? или караш в 4 сутринта когато само турчаляги и тираджии карат и ги заобикаляш от далеч? почивчици също не правиш, фас паузички, облекчаване на мехурчето? как може да сте такива *** бе. не ми е жал за територията, само боклучаци сте останали там и вече нема никакъв шанс за спасение. бетер сме от половината държави в черна африка.
4
4
 
5
 
! Отговори
Гостенин преди 4 години
До men 2Първо се научи да смяташ, пък поре си изказвай мнението.Разликата е точно ЕДИН час!
3
6
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
Трябва да ни вкарат в залаганията в заложните къщи и така те ще правят пари!Например залагаш, колко трупа ще има след катастрофи за 24ч. в България?Хора от горещините ли откачихте, че карате като ненормални?
2
6
 
8
 
! Отговори
men преди 4 години
спрете се бе. от бургас до софия дали ще карате със 100 или 130 разликата във времетраенето е максимум 10 минути. 10 МИНУТИ. оправете си и таралясниците. инвестирайте в качествение спирачни дискове ако не в друго. научете се да ги монтирате сами ако ви е скъпо на сервиз. КОЛКО СТРУВА ЖИВОТА ВИ? КОЛКО СТРУВА ТОЗИ НА ДЕЦАТА ВИ? КОЛКО ТОЗИ НА ДРУГИТЕ ХОРА? арестувайте катаджиите дето продават книжки.
1
1
 
20
 
! Отговори
Аз преди 4 години
първо си помислих, че две села са се ударили...