След трагедията в Приморско: Аквапаркът продължава работа

18-годишен младеж загина на пързалка в аквапарка
9 авг 2019 08:36,
51
След трагедията в Приморско: Аквапаркът продължава работа
Снимка: Bulgaria ON AIR

След смъртта на 18-годишния младеж в Приморско, аквапаркът продължава да работи и не е запечатан. Момчето загина на една от водните пързалки.

Още по темата

Момчето е от старозагорското село Кирилово и заедно с компания бил на почивка на морето.

Инцидентът е станал около 15:00 часа вчера в аквапарка в курортния град, когато двама 18-годишни младежи са се забавлявали по атракцията "Цунами". Според официалната информация единият се спускал с краката напред, а втория с главата, като се срещнали и сблъскали в улея.

Младежите веднага били транспортирани до Спешното отделение на Бургаската болница, но въпреки усилията на лекарите единият младеж починал.

Родителите му научили от негови приятели и веднага тръгнали от Стара Загора към Бургас.

"Знаем, че са се сблъскали глава с глава с негов приятел, казаха, че бил паднал от два метра височина, а той не е паднал, този, който е бил там, спасител, го награбил там и го изнесъл, може той да го е увредил, всичко е възможно", коментираха родителите Ружа и Галин пред БНТ.

Другото момче е прегледано и освободено за домашно лечение.

Няколко часа след трагедията входът на аквапарка беше отворен за посетителите на лятното кино, което се намира там. Никой от собствениците не се е появил.

Иззети са видеозаписи от камерите в аквапарка, разпитват се свидетели. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
15
 
8
 
! Отговори
Да преди 4 години
Е дай да го съжаляваме и да ревеме, че е ***. Сори пич, който каквото сам си направи, нали знаеш? :)
22
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпросът е, че не е имало достатъчна дистанция между двамата при спускане. Дали се е спуснал с главата или краката напред при това положение няма значение. А защо не е имало достатъчна дистанция? Защото няма човек горе, който да следи за това. А защо няма човек, който следи за това? Защото на чорбаджийчето не му се плаща още една заплатка. Но, харесва ми как веднага скочихте на момчето. Давай, българино, репчи се на мъртвеца и, точно така, не закачай чорбаджийчето. А, да - и глаусвай за Боко.
21
12
 
19
 
! Отговори
Да преди 4 години
Умите хора си възпитават децата. Простите хора, които нямат умствен капацитет, компетентност в която и да е сфера, които са изградени от ракия и салата, хахо хихи и т н разхайтват децата си. Хаштаг ЖИВОТЪТ МИ Е ПОПФОЛК.П. с. Ракия и салата - да се разбира, като метафора на затъпяването, изпростяването и елементарността.
20
2
 
13
 
! Отговори
Абсурд преди 4 години
Явно няма достатъчно контрол на аквапарка.Тумпала да си назначи хора които да се грижат за този контрол
19
3
 
17
 
! Отговори
pepi преди 4 години
Много пъти когато се правиш на интересен и тарикат в живота ,трябва да си заплатиш цената за това!!!
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До бряхзащото подтиква към самоубийство такива хора.
17
12
 
12
 
! Отговори
брях преди 4 години
Защо да не работи аквапарка, затова че някой няма акъл у глупавицата си?!
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДаТези са жертва на световната пропагана,че няма по-добро от забавлението..Забавление на всяка цена ,без някаква мисъл.
15
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно не знаят и да четат!На незнаещите да четат има табла с картинки на които е показано като за мал0yмници ,че с главата надолу е забранено да се спускаш!Какво ве е ясно?
14
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много грозен капитлизъм се вихри по бг черноморие. За 5 процента печалба са готови на всякакви престъпления. Поне въведете някаква пауза между спусканията.
13
4
 
23
 
! Отговори
Да преди 4 години
Нашите цяяяял живот са ми набивали в главата следното : Първо трябва да оцелееш физически, след това психически. Всеки път, в който се пребивах, като дете, се прибирах ревяща и получавах солидна доза скандал. "Къде са ти били очите?" В момента съм на 26 години. Е как пък не ми е дошло нито един път да се хвърля с главата надолу по пързалката?! Или да се кача на строеж, за да се снимам за фейсО.
12
3
 
12
 
! Отговори
въпрос? преди 4 години
Къде пише че трябва да се "запечата"? В България имаме склонност да дописваме законите, поради ниска правна култура.
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко, но са си виновни. На такива места има написани куп предупреждения, даже е написано как да се спускаш Сега е момента някой да поиска каски и обувки с бомбета за аквапарк
10
1
 
27
 
! Отговори
Да преди 4 години
До А2 :Не само казарма. Възпитание им липсва. От пренаситеност и постоянно даване. Искаш Бмв на 18 години? Ето ти, маме. Искаш мотор? Ето ти. Искаш 200 лева за дискотека, за да се надр***ш и напиеш на ****тия? Ето ти, забавлявай се, маме. Пълни и*иоти. Не знаят какво значи да си пълноценен родител. Не е само да си миропомазваш лигавото отроче, да му даваш всичко и да му бършеш сополките до 40 годишна възраст. Жалки хора....
9
1
 
27
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Жалко за младото момче.Но на тези години,далеч от родителското тяло,са като отвързани!Нали ги виждам студентите из Търново - като невидели са!Да се изфукат и покажат...Ама всичко е до възпитанието,после идва образованието.И ние сме правили глупости като деца,ама днешните нямат ЕЛЕМЕНТАРНО чуство за самосъхранение.
8
7
 
9
 
! Отговори
А 2 преди 4 години
До Да : Все по осезаемо липсва казармата, не мислиш ли ?
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Няма такава държаваИмаш предвид, че Бойко ги е сблъскал на пързалката?!
6
8
 
13
 
! Отговори
За преди 4 години
такова нещо в бяла държава, този аквапарк поне до края на сезона повече нямаше да отвори. А за собствениците глобите и обезщетенията, които щяха да плащат биха били огромни. Панделата отделно. Ама ако въпросните собственици са от правилната политическа сила всичко ще приключи. Жалко за момчето и семейството му!!!
5
6
 
28
 
! Отговори
Да преди 4 години
Абе я стига с тия глупости. 18 годишните са невъзможни, *** и разхайтени. Все едно са на 5. Тръгнали сами на море, единият се пуска с главата надолу и естествено от лигавщина умира. После спасителят им бил виновен. Виновни сте си вие, че не сте го възпитали на елементарно самосъхранение и на 18 години не знае да се пази. *** дечища,прости родители. Който си го търси, си го намира. Това е. Get over it.
4
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко!Човек най често пати от собствената си глава когато не мисли!Нали ги виждате на тази възраст кво правят,качват се и падат от покриви,качват се да се снимат по вагони и стълбове и убива тока,карат мотори с 200,карат коли без да спазват правилника и залепват по дървета и мантинели!Не търсете все някой друг да е виновен!Като няма ред и дисциплина така става!