Родна гледка: Пореден джип на плажа, даже и в морето!

Човекът влязъл с возилото да изтегли лодката си
12 авг 2019 09:39, Петя Славова
47
Родна гледка: Пореден джип на плажа, даже и в морето!
Снимка: Кадър, Нова тв

Джип, но не на пясъка на плаж "Болата", а направо в морето бе заснет да влиза на 10 август. Свидетел на ситуацията, който е заснел автомобила във водата уточнява, че собственикът на возилото  го е потопил, за да извади лодката си.

Още по темата

"Тук се касае за личната отговорност на хората, които си позволяват това”, коментира пред Нова тв кметът на Каварна Нина Ставрева. Тя допълни, че в Община Каварна няма подаден такъв сигнал и уточни, че контролиращият орган в подобни ситуации е РИОСВ – Варна.

"Община Каварна направи постъпки още през 2007 година този плаж да излезе от границите на резерват "Болата". За да се регламентира най-после неговото стопанисване и да има ясни правила, които да се спазват, както и ефективни глоби, за да не се допуска това”, коментира Ставрева.

Подобна гледка не се вижда за първи път по родното Черноморие. Преди месец на същия плаж бяха забелязани джип и три каравани да паркират върху пясъка.

Гледка на затънал джип върху  пясъчната ивица имаше и на плажа "Перла" в Приморско.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 35А то в Маями(САЩ))и се стрелят няма проблеми да вземем и ние като тях. Само да позволят и ще има повече ред. То на хората им е дошло до гуша.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човека е влязъл да си пусне лодката на вода. Чудо голямо. А и на този бетонен паркинг "плаж" ли му казвате?
37
4
 
15
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Човека искал да си откачи лодката... Проблем... Огромен... Но хотелите бълващи фeкалии до плажа не са!
36
6
 
5
 
! Отговори
Радостин преди 4 години
Ганьовска селяния!*** трябва да си покаже въшките за да го видят колко е въшлясъл.Съчетанието прoстак със скъп автомобил или неграмотен с мерцедес или бмв е много опасно!
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм гледал клипове в Маями не е забранено и джипове карат спокойно по пясъка Изглежда имат друго разбиране там
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
гърците ползват трактори, ама никой не ги снима
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кога на 2 метра бетон започнахме да викаме плаж ... ужас
32
0
 
1
 
! Отговори
Хахо преди 4 години
Продължение на 31 : околната среда кое е дюна ,кое плаж ,кое е държавна собственост и кое частна. Голяма "чуденка " пада ,а не си дава сметка ,че той е един от тези ,дето разрешиха строителството в посочената зона.
31
0
 
5
 
! Отговори
Хахо преди 4 години
Ха-ха -ха ,мафията нагази с хотелите и ла.ната си в морето ,те се хванали ,че някой си пуснал лодката с джипа . Ами ,направете във всяко курортно селище край морето бетонни рампи от които да се пускат такива рибарски лодки и скутери. Или ,ще се попречи на далавераджиите- арендатори на плажовете да смъкват кожите на обикновенния Българин.Цял Закон за забрана на строителството в 200 метровата ивица промениха ,заради далаверата с хотелите и сега се чуди СДС-министъра на околната среда
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До лодкартака де, по същата логика едни други дюдове топеха лопата на багера, кофата на фадромата и шасито на самосвала във водата... да се плацика и лади на воля. И в никакъв случай да копаят пясък!
29
0
 
9
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Репортера ....добре написа статията но пропусна да споменеш за направените места от общината където граждани могат да си пуснат джетовете и лодките във водата...
28
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За комплексарите у нас няма граници.Затова от 20 години не почиваме в България и следващите 20 пак смятаме да ходим там, където има ред и дори бащините комплексарчета нямат думата и не се пречкат по плажове и други места за отдих.
27
12
 
18
 
! Отговори
asacascasc преди 4 години
Нямам лодка, но какъв е проблема в цял свят така се прави. Защо пак се прявим на по католици от папата? Какво ще му стане на пясъка като мине кола върхиу него? Това не е резерват нали? Къде освен в България има такива глупави забрани? 5 милиарда откраднати от КТБ не е проблем кола върху пясък-национален проблем.
26
7
 
14
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
няма, няма друг народ на света, който да му е толкова трудно да спазва правилата бе, освен българите. Всеки от вас се мисли за нещо повече и затова смята, че е изключение от правилата. А не е така-нито сте по-умни, нито по-красиви, нито жените ви са най-красиви(глупости!), нито сте надарени.. в повечето случаи селски ц*рвули, довчера ср*ли на двора при кокошките. Заради този манталитет си отивате, нито руснаците нито американците,нито евреите и иолюминатите са ви винови. българи пууу.. :(
25
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е не правилното в случая. Няма друг път или начин за влизане във водата на лодка с колесар. Когато Морска администрация си реши казуса, като даде право да се изградят слипове и рампи на местни кметства или частни организации тогава може да се говори за нарушения. Навремето когато е нямало пътища и каруците се се движели по полета и ниви пак ли е било нередно. Който няма възможност да си купи лодка и никога не се е сбъсквал с държавната ни администрация говори просто защото е многозапознат
24
10
 
12
 
! Отговори
лодкар преди 4 години
Абе, стига сте си чесали езиците! До този "джип" ли опряхте? На всякъде и на всеки плаж има (или трябва да има) рампа по която да може да за спускат и вадят малки лодки. Ако случайно няма рампа и някой е достатъчно луд да нагази във водата с колата си, ами к'ъв ви е проблемът?! Как моля точно ще "разруши" брега и екологията ?!? Две минути след като който и да е "варварин" е рушил брега, то прибоят ще е заличил всяко "вандалство"!Да ама друго си е да пишете гръмки статии и малoумни коментарии!
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го е страх вече човек да си пусне децата в морето да се плацикат. Все ще се намери някоя мутра да ги сгази, както са си във водата.
22
0
 
10
 
! Отговори
Един местен ктил преди 4 години
До Анонимен 14За информация: бетона затваря заливчето от ляво. Да там има много хубав плаж, все още, зашото не е отдаден на концесия на някой главоч. Рампа за спускане няма. Площадката от бетон приключва на около да метра от водата. Да, полупроводника с джипа е нагазил във водата по пясък и стои върху такъв.
21
0
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ТО ПРОСТОТИЯТА ХОДИ ПО ХОРАТА НЕ В ГОРАТА
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да има регламентирани места, където желаещите законно да спускат срещу заплащане своите джетове, лодки и т.н. Извън тези места - вика се полиция, да се оправя, както си му е реда. От къде на къде ще знам аз къде да звъня - в РИОСВ Варна, РИОСВ Каварна, РИОСВ Балчик, Русчук, селския кмет или арменския поп. Айде да заработи вече това МВР, а не като им звъннеш да викат - не е наша работа и нямаме бензин.