29-годишен загина при катастрофа с мотор в Червен бряг

Той се е ударил с кола, не е носил каска
17 авг 2019 09:05, Красимир Ангелов
35
29-годишен загина при катастрофа с мотор в Червен бряг
Снимка: Reuters

29-годишен мотоциклетист от Червен бряг е загинал при катастрофа с лек автомобил, съобщиха от полицията в Плевен.

Инцидентът е станал в петък около 12.00 часа в Червен бряг. На кръстовището от улиците "Търговска" и "Цар Калоян", водач на мотоциклет се е блъснал в лек автомобил, управляван от 49-годишен от село Ракита.

При катастрофата мотоциклетистът - 29-годишен мъж от Червен бряг, е получил черепно-мозъчна травма. Транспортиран е в болница в Плевен с опасност за живота. Около 15.00 часа е починал.

При огледа е установено, че пострадалият е бил без поставена предпазна каска на главата си към момента на събитието.

Шофьорът на лекия автомобил е изпробван за употреба на алкохол - резултатът е отрицателен. Уведомен е дежурен прокурор в Плевен. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без каска, нищо де другия път ще се научи. КАТ къде са? Или те само идват да преберат остатъците.
27
0
 
5
 
! Отговори
Пази моториста му ха преди 4 години
До Ти да видиш..Ти в главата си вакум ли имаш бе?Ми по твоята логика,ако изобщо може да се нарече така да вземем и да забраним автомобилите щото вие мотористчетата сами да карате по пътищата,а? Един коментар по долу ясно го е написал в града ограничението е 50 км./ч. И,който и от където и както да кара няма как моториста да застигне някой,който "да му отнеме предимството" и да стане на карантия по простата причина, че и двамата шофьори ще карат с една и съща скорост. Капиш? Или ти е трудно?
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Дали случайно автомобила не е засякъл моториста ?"Дали случайно ако производителя не го беше направил този мотор, и въпросния човек да го купи, сигурно нямаше да се пребие с него...В 9 от 10 случая тези с моторите не спазват абсолютно никаква автомобилна логика /за правилник да не говорим/. После ама каква стана тя. Шансът случая да засяга примерен моторист не е голям.
25
1
 
1
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Анонимен 26 Десет метра в час..Тези пътища за костенурки ли са ? Що не четеш какво си написал ?
24
0
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
До факт 20 Че за чий ти е този мощен мотор , ака не правиш "простотии " ?Ако караш с потока от коли , може да ползваш и скутерче. Друго си е да спреш на пътеката , от пред се клати баба.Даваш рязко газ , и бабето отскача директно на тротоара, като младо моме.Не можело да върви ли ? Може , може , ама да има за повече.
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Америка на голяма част от кварталите ограничението е 10 м/ час!?!
22
5
 
2
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Дали случайно автомобила не е засякъл моториста ? В 90 % от случаите е така.Ако не е бил автомобила, моториста щеше да е жив и без каска.
21
1
 
3
 
! Отговори
Терсенето преди 4 години
То път няма, *** се засилил със 200. Прав ти път, към, дървото, дерето и гробищата.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако карам с 50, а тоя с мотора отзад със 150, как си представяте, че въобще нещо ще видя, камо ли да реагирам ? Ограничението в града е 50, ако е бил с каска и се е движел с 50, едва ли би се стигнало до такъв край.Ако 49 мотористи през 2018 са спазвали ЗЗП и 61 бъдещи удавници не са влизали при червен флаг, нямаше да загинат. незнам защо, обаче и на мотористите и на удавниците все друг им е виновен
19
0
 
4
 
! Отговори
факт преди 4 години
в Германия и Япония, където със сигурност 50 пъти повече хора карат тия мощни машини простотии като на нашите мотористи няма
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18Именно... На 2 колела с висока скорост, просто е ясно, какво ще се случи при падане...Или под гумите на колите или в някое дърво,стена,бордюр и т.н .
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
крайно време е мотора да бъде спрян от производство и да се използва само за състезания. от 100 катастрофи с автомобили, 90-95 са само огънати ламарини и уплаха. от 100 катастрофи с мотори, 90-95 са фатални за мотористите
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами оказва се че и мотористите не са безсмъртни! иначе жалко за момчето.
15
2
 
5
 
! Отговори
Тутуруту преди 4 години
Урроддите на демонокрацията намаляват..
14
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2018, загинали мотористи - 47; извод на *** - "донори..."2018, удавници - 61; извод на *** - "ми то се случва..."*** и логика = магаре и космос.1/6 от инцидентите с МПС включват в себе си разсейване(цъкане по телефон, навигация, гримиране и т.н.) - ***: "Няма да се случи на мен".1/40 000 000 шанс за печалба от лотариен билет - ***: "Дай едно билетче даизтъркам, че може да имам късмет".Аплодисменти за ***. Няма да се оправи скоро.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мотор без каска е като руска ролетка, но със напълно зареден баран на револвера. На 100% си с уредена среща при Свети Петър
12
1
 
12
 
! Отговори
Заключение преди 4 години
Със сигурност довечера в Червен бряг ще е една идея по-тихо.
11
2
 
13
 
! Отговори
да преди 4 години
не е виновен мотоциклета !!!по цял свят карат мотори, но като глупаците у нас - никъде !!!
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога не бих се качил на мотоциклет. Особено в България това е самоубийство. В колата си на 4 колела, по-стабилен си и по-защитен. Макар че вече и кола ме е страх да карам, за да не ме убие някоя мутра. Най-често пътувам с градски транспорт.
9
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Над 70% от катастрофите кола-мотор стават по вина на водачите на автомобили (най-често при ляв завой без мигачи или на непрекъсната линия). Да караш без каска е лудост! И колите и моторите нарушават ограниченията за скорост - просто моторите ускоряват по-бързо! Гледайте си в огледалата!