МВР пусна кадри с дрехи от мястото на убийството край Негован

Искат съдействие от хората за разпознаването им
Обновена: 22 авг 2019 14:54 | 22 авг 2019 13:49,
94

Снимка: Пресцентър МВР

Във връзка с предприетото  разследване на тежко криминално престъпление, извършено на територията на Негован, МВР разпространява снимки от намерени на мястото части от дрехи, съобщиха от пресцентъра на ведомството.
Още по темата

Хората, които могат да идентифицират свои познати и близки по предоставените снимки могат, при гарантирана анонимност,  да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Съдействието им ще помогне за установяването на самоличността на жена, на предполагаема възраст 45-55 години, а мъжът - на възраст между  65 - 75 години.

Припомняме, че на 18 август бяха открити две силно разложени тела край водоема на Негован. До момента полицията все още не е могла да ги идентифицира. Телата са били поставени в чували и бидони.

"След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", каза тогава говорителката на главната прокуратура Румяна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
8
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До МВРХал хабер си нямаш.Професионалист няма да реже трупове и след това да ги слага в бидони и чували защото по този начи ги съхранява за по дълго време и риск да се открие по тези вещи.Чист битов инцидент завършил с клане изпълнено от подпийнал аматьор.Търсете в Негован и околностите.ДНК експертизите не дадоха ли поне отговор дали не са роднини.
39
0
 
8
 
! Отговори
До 42 преди 4 години
Доказано ли е че е мъж ? Сериозно питам .
38
1
 
7
 
! Отговори
До 37 преди 4 години
Те и жените ,които се правят на мъже ходят така. Познавам такива .
37
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 39Наясно са че нищо не знаят.Има много тъмни субекти, който и полицията не иска да ги знае, или не може.Говоря ти за хора без морал.Илия Павлов как го гръмнаха?Има хора като им платиш и невъзможното става възможно.Естествено тези хора са бивши военни и имат гръб разбира се.
36
7
 
20
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Вие за възстановка на лицето по черепа да се чували? Или за отлечителни белези като раса, ръст, тегло, белези и тн.? Как се познава човек по някакви си дрехи за 5 лева от битака? Още малко и ще искате по съдържанието на стомаха да се сетим дали не е някои роднина с които сме яли цаца и бира преди 2 месеца! Тази мистерия е обречена още в началото. Ама, то да разследваш не е като да клечиш в храст и да чакаш камерата да ти свърши работата!
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E нали мега криминалистите бяха наясно още първият ден кои са жертвите?
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
който и да знае нещо , едва ли ще иде в полицията, щото и той мое се окаже във варел! тва са някви дето не са си върнали кредита или заема на лихвари и служат за пример!
33
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най ме впечатлиха късите *** на последната снимка коита са мъжки и са закопчани с дамско коланче... да казвам ли извода ми относно етническата и социална принадлежност на жертвите или няма нужда...
32
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто нямат шанс да разкрият кой е убиеца.Става въпрос за дело което е обмисляно с месеци.При такова убийство и най малкия детайл е важен.Те, имам предвид килърите са предимно от бившата съветска армия, тоест може да е чеченец, може и да е дагестанец.
31
0
 
15
 
! Отговори
Неа преди 4 години
За какво му е на някой да убива клошари ??? Ммм не ...или са любовници или става дума за парички и близките предпочитат да ги няма . По скоро е второто ,защото при първото някой щеше да пропищи че има липсващ човек ..я брат, я сват ..
30
0
 
23
 
! Отговори
Неа преди 4 години
Думнали са ги за пари . Не помните случая с детето в куфара . Бяха пуснали само кърпата и веднага стана ясно че са руснаци . Аз не мисля ,че това семейство е бедно . По скоро става дума за имотна измама . Факт,че близките не ги търсят ...
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По етикетите на дрехите не изглеждат нашенски или може да са втора употреба.Имаики предвид шарките и моделите може да се помисли,че също може да са мигранти.Във всички случаи дано намерят виновника и си понесе заслуженото.Лека и пръст.
28
1
 
19
 
! Отговори
До 33 преди 4 години
Ама точно тези гумени чехли са много популярни за вкъщи или за плаж . Има ги в почти всеки средностатистическо семейство .
27
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мвр най учтиво кани килърите да се предадатщеше да смешно , ако не беше жалко
26
0
 
9
 
! Отговори
до Ганчо преди 4 години
не е гаранция ,че лично жертвите са си купили дрехите , аз лично оставям доста дрехи на контейнерите..... като гледам гумените чехли...
25
2
 
9
 
! Отговори
Неа до 12 преди 4 години
Аз не мисля ,че са руснаци . Те не ходят така облечени . По скоро немци .
24
1
 
8
 
! Отговори
Неа до 8 преди 4 години
И аз залагам на чужденци .
23
2
 
5
 
! Отговори
Д преди 4 години
Това са дрехи на ***. Според мен са убити от брата на жената. Бидоните са пренесени с каруца. Убиеца е зад граница. Да се търси край Негован и околностите.
22
0
 
3
 
! Отговори
прост човек преди 4 години
ДА нарисуват някоя снимка!!!
21
8
 
11
 
! Отговори
МВР преди 4 години
След като прочетох статията, разбрах че полицията няма шанс да открие кой е извършителя.Това е професионално убийство, не е битовизъм.Може би ако викнат колегите си от ФБР ще имат някакъв напредък, но ме съмнява.Това са изпечени в занаята килъри, които познават как действа държавната машина.Примери мога да ви дам много -Васил Илиев, Георги Илиев, всичките сикаджии без Бойко, Венци и разбира се Маджо и т.н.