МВР пусна кадри с дрехи от мястото на убийството край Негован

Искат съдействие от хората за разпознаването им
Обновена: 22 авг 2019 14:54 | 22 авг 2019 13:49,
94

Снимка: Пресцентър МВР

Във връзка с предприетото  разследване на тежко криминално престъпление, извършено на територията на Негован, МВР разпространява снимки от намерени на мястото части от дрехи, съобщиха от пресцентъра на ведомството.
Още по темата

Хората, които могат да идентифицират свои познати и близки по предоставените снимки могат, при гарантирана анонимност,  да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Съдействието им ще помогне за установяването на самоличността на жена, на предполагаема възраст 45-55 години, а мъжът - на възраст между  65 - 75 години.

Припомняме, че на 18 август бяха открити две силно разложени тела край водоема на Негован. До момента полицията все още не е могла да ги идентифицира. Телата са били поставени в чували и бидони.

"След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", каза тогава говорителката на главната прокуратура Румяна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
11
 
! Отговори
Неа преди 4 години
Според мен роднината който ги е думнал живее в чужбина .
19
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо не казват тия куки. Жертвите бели ли са, черни ли са, кога са убити? Сигурно не им се дават и пари за ДНК анализ и чакат на готово от нас да им идентифицирваме парцалки втора употреба.
18
3
 
12
 
! Отговори
sudo преди 4 години
До ГанчоДо ГанчоФирмата производител на тези блузи се намира в София. Ако имат магазин там може да са ги купили на място. Не онлайн. Ако имат камери в магазина може да прегледат записите.Това са неща, които органите на реда вече правят предполагам.
17
1
 
4
 
! Отговори
Катила преди 4 години
Ганделата е много хитър.
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека да се опитат, преценявайки намерените части от тела, а също и големината на дрехите, да предположат приблизителния ръст и пълнота на тези хора. Това също е важно.Според мен, ако не са чужденци, тези дрехи от снимката ще са достатъчни някой да се сети на кои хора са. Друг е въпросът дали ще се обади в МВР и дали изобщо ползва интернет, за да ги види.
15
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз виждам две дамски блузи, а убитата жена е една???
14
3
 
26
 
! Отговори
ДДТ преди 4 години
Веднъж написано "жена на...и МЪЖ на...години" и веднага по-долу "не се знае пола на другия труп". Това сериозно полицейска информация ли е или някакъв виц?
13
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На първа и трета снимка са дамски блузите. Убитата жена две блузи ли е носила една върху друга? На шеста снимка елечето също е дамско... Невъзможно е да е била облечена с всичко това, това са дрехи за повече хора.
12
3
 
26
 
! Отговори
marquise преди 4 години
Господин Цацаров да потърси съдействието на Хорейшо от Маями, САЩ и в рамките на 60 минути ще се устанавят извършителите на престъплението край с. Негован. Така поне ще остави трайна следа в края на мандата си.
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чужденци! То е ясно! И убиецът и убитите са чужденци, предполагам някакви източни - украинци, молдовани, руснаци.Влиза психопатът с тъщата и тъста (на по 60 години), временно пребиваващи в БГ, води ги за риба край Негован, убива ги, разфасова ги, нямат роднини в БГ, никой не ги издирва, може и с фалшива самоличност да са влезнали.
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По патроните и оръжието с,което са гръмнати не е ли по-лесно да ги отриете? С какво оръжие са убити?
9
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрехи от втора употреба за вкъщи. Чехлите са от 1 левче.
8
6
 
33
 
! Отговори
Ганчо преди 4 години
Господа от МВР des fashion е онлайн магазин, за дрехи за хора с по-големи размери. Спокойно можете да се свържете с тях и да видите, кой е поръчвал тези дрехи. 100% пазят всичките си поръчки заедно с имената на пазарувалите.
7
5
 
26
 
! Отговори
Анунимен преди 4 години
От МВР очакват някой да се сети че е виждал лица с тези дрехи преди 2 месеца или някой роднина/ близък/ съсед да разпознае жертвите по един обикновен чифт къси дънки, типична блуза за жена средна възраст и чехла, дето се продава по 3 лв. на пазара?
6
3
 
32
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Това си е разследване на световно ниво. Да пращат ФБР и Скотланд ярд да се учат от наще експерти.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фокс крайм е мн. оригинален
4
10
 
38
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Като видях модните десенчета, марките и чехлите и веднага мога да упътя милиционерите да ходят да разпитват с тези снимки из околните маали братята индиaнци...или в магазините "Втора употреба" :)
3
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Във връзка със предприетото..." Авторът грамотен ли е?
2
5
 
41
 
! Отговори
marquise преди 4 години
Ако някой знае ЕГН-та на убитите край с. Негован, нека се обади на телефон 112 или на най-близкото РПУ на МВР. Разследването им е гарантирано.
1
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МВР стана като Фокс Крайм. Чакаме рекламната пауза да видим отде идва финансирането.