Бъснаха 44-годишен на "зебра", с опасност за живота е

Пострадалият е с фрактура на черепа и кръвоизлив
29 авг 2019 11:31,
13
Бъснаха 44-годишен на "зебра", с опасност за живота е
Снимка: архив, Булфото

44-годишен мъж е с опасност за живота, след като е бил блъснат от лек автомобил на улица „Индустриална“, съобщиха от МВР - Бургас.

Инцидентът е станал на 28 август около 14:48 часа на улица „Индустриална“ в Бургас в района до спирка за обществен превоз на пътници.

72-годишен водач на лек автомобил „Сеат Толедо“ отнел предимството и блъснал пресичащия по пешеходната пътека 44-годишен мъж от Бургас.

Пострадалият е с фрактура на черепа и кръвоизлив и с опасност за живота. Той е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ към УМБАЛ – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
По мое време шофьорите ги пенсионирах на 55 ...
8
2
 
0
 
! Отговори
65 преди 4 години
Знаете ли ,че в Столичен градски транспорт има шофьори на 68_70години?Как ви звучи това_?Просто няма кой за тия пари и Нечовешки график да работи.А пък дядката ще докара някой лев ,,връз"пенсията. Според мен след 60_62години трябва задъжително проверка за слух ,зрение,рефлекси.А *** кой да проверява- всичко е с връзки ,пари и фалш.мефицински.Дано тоя млад мъж оздравее ,че деца та си да отгледа.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Необходимо е пешеходци и шофьори под определена възраст, примерно под 50 години, ежегодно да бъдат проверявани за адекватност. Щом си мислят, че човек на 72 години е много по-различен от когато е бил на 52 или 42 години относно шофирането, значи не са адекватни.
6
6
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Дърти те комунисти вече ни избиват под път и над път, добре, че Бойко Борисов ще управлява още 20 години, та червените мишоци да поизмрат
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Юнак без рана не може.
4
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
необходимо е водачи над определена възраст ежегодно да бъдат тествани дали са адекватни, очни прегледи, дегенеративни болести... дядото сигурно изобщо не е видял нито пешеходната пътека, нито човека
3
6
 
3
 
! Отговори
Шуми преди 4 години
Нито му няма ще се управи.
2
0
 
10
 
! Отговори
анон преди 4 години
"Бръснаха" или "Блъснаха"?
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това се случва ежедневно по пешеходните пътеки в Тикволандия.